Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Napadlo ma ako to vyriesit. Kupil som digitalny casovy spinac, mam male cerpadlo z fontany a kusok hadice. Bezne lejem cca 0.3-0.4L vody na zalievku.
Kedze cerpadlo pri najslabsom vykone prepumpuje za minutu 1L tak som musel trocha improvizovat aby som si nevytopil skrinu.
Pod kvetinku som dal velku alobalovu misku o objeme 2l. Donej vteka voda ktoru tlaci cerpadlo. Nastavim cerpadlo na piatok vecer aby bola voda iba v miske aj ked privela, ale vsak ona sa aj bude odparovat a aj si kvetinka bude brat kolko jej treba. Mozno bude trocha preliata, ale asi to bude lepsie ako ju nechat skoro 60hodin bez vody.
Co si otom myslite?
Tak rastlinka nie len ze prezila bez ujmy, ale mi aj podrastla tak ze opat som musel ohybat. Inak uz zacina robit palicky, takze ak seed bank neklame tak o cca 40dni by mala byt zrela na kosu, som zvedavy...
Moja zajacica s prizvucnym menom Depresia, vie co je dobre
btw: tusi niekto preco je taka besna vzdy ked jej dam list odtrhnuty zjest sa ide zanim doslova zabit...
Nazdar vospolok. Ospravedlnujem sa za dlhu odmlku, bol som 3 tyzdne sluzobne prec.
Tak o krasku sa mi starala priatelka, ale skorej iba systemom ze dam tomu kazdy den vodu a viac odomna nechci
No ale prezila a blizi sa cas kosenia. Kedze v pondelok rano odchadzame s priatelkou na dovolenku a budem 2 tyzdne prec tak nastava otazka co snou. Nechat ju tak dlho bez starosti nechcem, takze mi ine nezostava len pokosit aj ked asi nieje este uplne vhodny cas.
Zaujimave je ze v byte nieje citit vobec ziadna aroma a to nepouzivam ziadny filter. Som stoho daky nesvoj ale tak uvidim. Skusim zajtra kusok vysusit sposobom ktory som si tu nasiel a okostujem... Snad bude slapat inak strateny cas
Tak kuk foto aj ked nieje uplne najlepsia a dajte vediet svoj nazor...
PS: V skutocnosti je daleko tmavsia a podiel hnedych "chlpkov" je cca 60-70%
Len pre info, dnes je to 49 dni od prepnutia na kvet.
este aspom tyzden by mala zostat v boxe pod lampou kedze seed bank udava blooming 44days ale co narobim ked to nejde
ano je mi jasne ze kosit este nie upne dozretu travu je skoda.
Ale co ju mam nechat skapat bez vody v kvetinaci?
Dokazem jej urobit zasobu vody ze by vydrzala 3 dni ked budem prec, ale nie tyzden a uz vobec nie dva tyzdne...
Tak ju radsej pokosim. Uz som odstrihol kusok sisky a vysusim ju fenom, vecer skusim vyfajcit ze co to povie. Budem informovat...