Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera jsem to zalil kořeňákem a dnes do konvičky 2,5l plagron terra grow jsem dal cca 8-9 ml (má se dávát 5ml/l) listy uz zelenají pomaličku. Chtěl bych se zeptat, zda-li se musí třepat všechny rostlinky, protože asi 2-3 kytky (u rohu) se mi vůbec nehybaji a to mám pritah a 2 ofuky.
Zdarec pokud by jsi hledal tak na většinu otázek odpověď na groweru najdeš
Pokud chceš v růstu ušetřit za el. přepni předřadník třeba na těch 400w a výbojku tam nech 600w. Mělo by to jít i s 400w výbojkou, ale nedoporučuje se to.
60% vlhkosti tam máš asi proto že máš stále zapnutý odtah a tím pádem tu vlhkost ze zvlhčovačky vytáhne odtah pryč.
Původní příspěvek od Bazito
Pokud chceš v růstu ušetřit za el. přepni předřadník třeba na těch 400w a výbojku tam nech 600w. Mělo by to jít i s 400w výbojkou, ale nedoporučuje se to.
lol kdyz na predradniku nastavi 400w tak se nedoporucuje aby tam daval 400w vybojku? wattaz musi byt stejna na predradniku i na vybojce jinak si zkurvite bud jedno nebo druhy ...nebo taky oboje
Původní příspěvek od ten_hodnej
lol kdyz na predradniku nastavi 400w tak se nedoporucuje aby tam daval 400w vybojku? wattaz musi byt stejna na predradniku i na vybojce jinak si zkurvite bud jedno nebo druhy ...nebo taky oboje
600w výbojku můžeš ztlumit na předřadníku na 400w bez problémů.
Samozřejmě nemůžeš 400w výbojku napálit na předřadníku na 600w.
Pročti si vlákno o přepínatelným lumateku a dočteš se tam o tom o čem jsem psal.
Ahoj, k fotkám pomôže ak pridáš základné informácie o tom koľko a čo im leješ. Aké máš pH...ap. Takto z fotiek by som povedal, že sú buď spálené teplom, hnojkami alebo preliate, preto ten odkaz vyššie.
Borec nejprve zkalibruje PH meter s roztokem co má uvnitr balení na 7.00, pak to dá do vody a změří PH vody.. a proč následně vezme ještě modrou lahvičku (myslím že to je http://www.onestopgrowshop.co.uk/nu...cf28-250ml.html) kapne do vody několik kapek a začne měřit.. díky za odpoved