|
Výsledek třetího kola 4x Super Skunk pod 250w HPS
Tak tu konečně máme výsledky. A MOOOC příjemně mě překvapily. 
Nejdřív k tomu co se zkurvínkovalo:
- semena neklíčily, různé stáří rostlin a velké rozdíly mezi nimi
- opět jsem zmastil SCROG a přerostlo to. Mooooc to přerostlo...
- pouze 3/4 využitého prostoru kvůli pacháči, který už tak byl nejvíše co mohl.
- ofuk hnal pouze na asi 1/3 výkonu. Je totálně zasekanej a všiml jsem si toho až nakonec, což znamená že pálky nejsou tak vyfoukané jak by měly být.
Teď k tomu, co mi udělalo radost:
- vůně - spíš pekelný smrad Na to jsem se těšil celou dobu. Doteď jsem měl moc "nesmrdící modely". Stačí trocha v gramáku a lidi v okruhu 4 metrů kolem vás ví 
-chuť - výborná čistá chuť, krásně propláchnutá z hydra. Opět jsem se těšil na vyloženě chuťovku. Ale k tomu později.
- kvantita- TOTÁLNĚ překonala očekávání mě i lidí tady na G. O tom také později 
- nízký podíl spodků. Hezky jsem je protrhával a je to dle mě lepší.
Super Skunk NO.3 - 13 - 1,9 - 0,3 - 15,2
Super Skunk NO.4 - 0-0-0-0
K+letí
Bohém
1.FOTO - Celkovka
2.FOTO - Detajl
3.FOTO - Detajl
4.FOTO - Detajl
5.FOTO - Makro  |
1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP Naposledy upravil Bohém 24-04-2015 v 19:58 PM |