Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dik za rady, faq mam precitane hore dole par razy takze o tomto ma nemusis poucovat. Zalievam az ked su suche a to ze som im dnes dal 2ml kristalonu na 2 litre vody z coho som na nich vylial slaby liter na vsetky 4 nebieriem ako prehnojovanie, urobil som to skor pre radost a pre dobry pocit, ze som kristalon nekupoval zbytocne.Dnes som objednal od biobizzu indoor pack a hnojit planujem az po prvom zastrihavani.O ph predstavu nemam, zalievam odstatou vodou.
zdar,bejt tebou tak krsitalon ani nepouzivam,je to chemka a navic hnojit takhle maly prdoly si rika o pruser,kazdej substrat,i ten spatnej ma ziviny na minimalne 2 tejdny rustu,tak ze zacatku se fakt jen kochej jak rostou :-)
Dnes mame 9den rastu, kvetinky sa zacinaju pekne vetvit, rastu kazdym dnom v prilohe davam foto najsilnejsej rastliny a fotky hnojiv, ktore mi dnes prisli ako darcek som dostal product X 60 ml. Ma s nim niekto skusenosti? Moc som sa tu o nom nedocital. Dik
Mame 13 den rastu, zaliate 1ml growu 1ml bloomu 3 ml product X/ 1,5l vody.
Den a pol som bol mimo domu a najvacsia rastlina sa dotiahla az po uroven svetla a spalilo jej listy. Co s nimi teraz? Mam ich odstrihnut ci nechat tak? Rozmyslam aj nad zastrihnutim alebo ohnutim, zatial som sa nerozhodol.
Po dlhsom case som tu s UPom a zmenami, ktore sa stali. Dnes je to 19 den rastu a som nuteny kvetinky prepnut na periodu 12/12. Viem, ze je to zavcasu kedze idem so semienok ale pracovne povinnosti, ktore ma cakaju mi inak nedovoluju, dufam ze ich stihnem pokosit pokedy budem doma. Pripajam tri foto. Cugoo
Dnes je 5.den 12/12 zatial ziadne viditelne zmeny na kvetinkach som nezbadal. Zaujima ma celkovy pomer samcov a samic. Dnes zaliate poprvy krat Topmaxon 2ml/l product X 5 ml/l a bio bloom 2ml/l.
Je mozne aby moje rastliny pohlavne dozreli za tak kratky cas? Neviem ci si to len namyslam alebo sa mi to zda ze mam vsetky 4 samice ? Bohuzial nemam moznost sem dat makro foto. Dik za odpoved
Ano je to možné. Občas se dokonce stane, že kytka začne nahazovat preflowers před přepnutím na 12/12.
Takzpe pokud tam máš chloupky a koule žádné, gratuluji ku 4 samicím :-)
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !