Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
optimus: no jednoduse se jich jakkoliv dotyat, kdyztak si predtim vydezinfikovat ruce... kazdopadne je tam mnohem vic faktoru ktery muzou zpusobit plisen, vubec od veci neni odvlhcovacka (tu pouzivam ja) ovsem tady lidi znaji jenom zvlhcovacku se mi zda... kazdopadne peknej pest budu sledovat
Cuz, k te vlhkosti.To ze v kvetu jede odtah a ofuk nonstop je snad jasne.
Zalezi jak mas vyreseny odtah,tim myslim kde ti odchazi vzduch z boxu.Z fotek vypada ze mas stan nekde v obyvacim pokoji.Pokud mas flexo potrubi vyvedeno jen nekde volne do prostoru (tvuj pokoj) tak to muze byt problem, jelikoz se ti nahromaduje.Nejlepsim resenim je tlacit vzduch ven.Pres ventilacku (okno), komin nebo do uplne jine mistnosti treba
Box proste co nejbliz k oknu a flexo narvat primo do ventilacky a musi ti ta vlhkost spadnout
A pokud to tak mas vyreseno, tak sorry za zasrany threadu a problem bude nejspis v mistnosti
Leckdy lidi v panelacich maji lepsi prodminky na grůůův nez lidi v baracich,chatka,sklepech atd.
Bárt: WoW to vypadá moc hezky, tak uvidíme no, na poslední 3-4 týdna domui natahám hafo sáčků a zahážu spodek boxu
Jinak na palice nesahám )
Ňoaen : Je to takovej kumbálek.... Bydlím v bytě tudíž nahovno... Komín atd je uplně mimo Takže odtah odveden do místnosti hned před okno co je na mikroventylačce... a třeba 2x za den na hodinku otevřené uplně... Dost dělá asi pacháč, co drží vlhkost uvnitř no, ale být musí...
Zdravíčko, Tak hlásím, že vlhkost se povedla snížit bez problému z těch cca 75% na stálých cca 40-50%.... Jinak paličky jedou slušně, bohužel některé jsou výše, některé níže neuhlídal jsem to jak jsem si představoval.... Jinak spodní lístky už pomalu začínaji žloutnout a odpadávat.... A ta vůně....? jéééjéééé Masakr a těšim se jak malej kluk...
Zdravíčko, tak up po 28. dnu 12/12 Vůně luxusní.... Bohužel se neuhlídalo pár palic a výškově vylétly.... Jinak názory...? Začínají už dosti žloutnout listy od spodků, sem tam se už dělají hnědožluté flíčky.... Ale většinou od spodních tak do pulky kytek výš snad nikde nic nebylo....
Já to mám ale na 5L vody.... Tudíž na 10L co je v tabulkách tak to hnojím A10 M 20 B 30 Jenže mám 5L kanistry tak dávám půlku žj
Jojo tak hlavně že jsme si to ujasnili )) Tak jako zlehka jim můžu přidat... popřípadě tu mám ještě od loňska od Hesi Power Zime nebo jak to je.... Ale jinak dostávají to EC 2 no :/ tak nevím zda je někde chybka, že žloutnou a upadají občas už od spodu a nebo je to klasika co si už bere kytka, palice výživu z listů no....
nemyslím, že to žloutnutí je nějak drastické podle těch fotek... za chvíli budeš v polovině květu, nebo už vlastně jsi, takže mírné žloutnutí od spodu, kam stejně neprosvítíš, je v cajku...nebál bych se toho...
Původní příspěvek od yabasta Urci te ti tu poradi nekdo lepe,nejsem zadny odbornik ale jednou bych jim dal rustovy koktejl.
Edit sry nevsiml jsem si ze to je na 5l,ale asi jim muzes trochu prikurit
Jo, to souhlasím, trocha dusíku by se hodilo, ale na některých fotkách to táhne moc do žluta, tam kde to není osvícené bleskem, tak to vypadá ještě dobře, ale souhlasím , že růstovej jednou by byl ke prospěchu, nebo alespoň kompromisní poměr. Tento model se, ale celkem obtížně drží tmavě zelený.
Tak jsem tu zas, 35. den květu a nohoooo, stále žloutnou ale dost,..... Předtím měli výše zmiňovaný koktejl s růstovnkou EC 2 .... Včera už dostali normál na květ a dnešní foto přikládám, prostě žloutnou jak... :/ grrr Ale ta vůně...? Brutááální, dostávám rány jen co vejdu do místnosti Těšim se na to jak malej, jen se bojim, abych to vůůůbec dojel (( a něco se nepodělalo....
Raději zalej tím hnojivem jednu kytku a změř EC výtoku i PH , pokud by bylo PH pod 5,5 , tak to žloutne a huře přijímá dusík, EC by mělo být menší na výtoku než 4,5 . Zrovna ted to chce stav rychle řešit, at se to nezhoršuje. Když jsi dal rustový poměr, bylo do dvou dnu nějaké zlepšení?
Zlepšení nebylo... naopak bych řekl, že zežloutly rychleji i nahoru... ASle otázka je zda to na to mělo vliv to hnojení tím drinkem.... Jinak EC metr nemám ?:/ pH změřím... Kurnik... :/ Nelíbí se mi to...
To je ph problem.nevidim nic spaleneho hnojivem. Ph 5,5 do hliny je malo i v kvetu. Pod 6,0 vubec. U mne to takle s nizkym ci vysokym ph vypadalo stejne. Ec 2 power plantu v hline? Zbytecneee