Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od fikus37 koupil jsem taky jeden panel led od firmy ledideal a naprosta spokojenost.včera jsem sklidil 6 kytiček a mam co hulit 3 měsice.
To davidos,držim ti palce a nenech se odradit od zdejšich domorodcu.Kdyby bylo po jejich tak svitime na ulicich petrolejem.Všichni jsou idioti co použivaji nove technologie.Ve statech jsou potom všichni idioti co pěstujou pod led.Podivejte se na net pod čim se pěstuje ve statech.Ja jel 15 let pod sodikem a mam už něco sklizeno a mužu s naprostym klidem napsat že se to vyrovna sodiku.
davidos,akorad se ti divim že tady davaš fotky.|Maš velkou odvahu.
Můžeš to trochu upřesnit? Pod jak výkonným panelem a kolik g jsi sklidil? To že píšeš, že se led vyrovná sodíku, tak to asi myslíš 600w LED je jako 600w HPS, ne?
Původní příspěvek od davidos Takhle dopadli úplně všichni co si tu led sracku.... pěstujte si pod čím chcete. Pár blbecku vás nachytalo na levné panely co nemají přesné světelné spektrum a ted tady píšete že výnos je na pytel. Já to aspoň přiznám že jsem se nachytal. Sice mě to nestalo ani korunu, ale mého zaměstnance to stalo balík. A reklamu budu dělat sám sobě až vylezem s prvním prototypem našeho panelu.machoman ptáš se mě jaký je rozdíl mezi pěstováním v Holandsku a tady? Teď jsem poznal že obrovsky.v Holandsku už dávno poznali ze potencional led je obrovský a všichni velcí pěstitelé vyměnily staré hps za nové led.Já nemám nic proti nikomu, ale jen hlupák může napsat že to je sracka, když nevyzkousel panel který má ty správně čipy. Sam uvidíš jaké budou palice,ještě pár týdnů.Pak můžete psát komentáře
Ty máš zaměstnance, takže máš firmu? A nezabýváš se náhodou prodejem na growbazar.cz ? Tam už několik let prodáváš tyto panely, že? Fakt to smrdí reklamou a ztrácím důvěru v objektivitu tohoto testu a mám z toho přesvědčení, že si tu děláš reklamu zdarma. Mimochodem, tyto panely, pokud by to vzal do ruky odborník z EZU, tak na to vydají zákaz prodeje, nesplňují naše elektro normy.
Původní příspěvek od davidos Sice mě to nestalo ani korunu, ale mého zaměstnance to stalo balík.
Asi si myslel zaměstnavatele,že?
Já osobně to jako reklamu nevidím.
Ale!
Uvědom si že tady na Groweru jsou lidé,kteří se o "téma"zajímají již dlouhé léta.
A ty si myslíš že jsi objevil Ameriku.
No tak jsem zvědav!
Každopádně jestli bude konec pěstu v pohodě,tak se samozřejmě omluvím!
Bart,nevim proč se chytaš sloviček.Jestli jsi četl muj članek tak asi viš že jsem pracoval v Holansku(zahradnictvi)ne v growshopu.A tam muj zaměstnavatel za led panely utratil ranec.Spletl jsem si slovo zaměstnavate a zaměstnanec(po patem špeku se divim že jsem to vubec napsal).Vidim že jste admini,tak jestli nechcete ,tak tady už nic psat nebudu.Chtěl jsem jenom ukazat,že neni led panel jako led panel.To bych musel dělat v mazaru nebo ledidealu abych jim mohl dělat reklamu a ne nějakemu překupnikovy co koupi panely v čině a pak to tady nabizi na groweru a přitom nema tušeni jak to vubec funguje.Jestli vas uraži me članky,tak toho necham.Nepotřebuji se tady s nikym hadat.At se vam daři a hlavně at to roste.
Bart,označeni panelu 300W,12 kytek řezy super skunk,hnojivo plagron,hydro,box 120x120,vynos 300gramu sušiny.Spotřeba za 75dni i s pachačem větrakem,kolem tisicovky
davidos,nebud uraženy a hod tady dalši foto jak ti to jede a co použiváš za hnojivo.Ja zas slyšel že hlina je lepši pod Led.
Původní příspěvek od fikus37 Bart,označeni panelu 300W,12 kytek řezy super skunk,hnojivo plagron,hydro,box 120x120,vynos 300gramu sušiny.Spotřeba za 75dni i s pachačem větrakem,kolem tisicovky
davidos,nebud uraženy a hod tady dalši foto jak ti to jede a co použiváš za hnojivo.Ja zas slyšel že hlina je lepši pod Led.
Díky za regulérní info. To je to , co kritizuji na LED panelech, na 300w se dělá cca 300g a pod 400w HPS cca 400g a pod 200w CFL se dá 200g, takže nevidím úsporu, ale samozřejmě pro takové to domácí pěstování je to uživatelsky přívětivější, toť vše. Jsem už alergický, když někdo bude obhajovat, že 150w led nahradí 400w HPS , co napsal Davidos v příspěvku č.8 , nechci tady nikoho kritizovat, ale je potřeba regulovat zavádějící informace od prodejců LED světel, to co se snaží prodejci uvádět není pravda.
ak ma niekto led svietidlo, ktore by bol ochotny poskytnut na test LED vs 600w HPS Lumatek na kvet a 400w silvania MH na raste, tak som ochotny spravit porovnavaci test.
osobne mam v plane zostavit si vlastne svietidlo s kvalitnymi led cipmi, avsak momentalne na to nie su peniaze.
Bart, jde o to že 300 g mě vyšlo něco kolem tisicovky,řezy mam svoje a hnojivo Plangron rust+květ 100kč,Takže gram sušiny mě vyjde na necele 4 kč.Proto jedu Led osvětleni a v letě nemam problem s chlazenim.Kvuli spotřebě bych už do sodiku nešel a vletě už vubec ,ne.
Původní příspěvek od fikus37 Bart, jde o to že 300 g mě vyšlo něco kolem tisicovky,řezy mam svoje a hnojivo Plangron rust+květ 100kč,Takže gram sušiny mě vyjde na necele 4 kč.Proto jedu Led osvětleni a v letě nemam problem s chlazenim.Kvuli spotřebě bych už do sodiku nešel a vletě už vubec ,ne.
fikus daj sem nejake fotky, popripade posli link na growreport.
Jo ,už se to suši,akorad kamoš u ktereho to jede nemá čas.Dneska jsem se sním domluvil na foto a zase nebyl doma(asi už mě nezná),to je legrace.Mám řezy na pi.u.Ted mě kolega ukazoval co vypěstoval pod sodikem 2x600 stydím se že jsem mu prodal ty řezy.Musím skutit jinou matku,nebo raději budu pěstovat se semen.No,však hodím foto,ale není to žadná sláva.Už jsem objednal semena a ještě jeden box.v jednom bude sodík a vedle led panel,aby šlo vidět spotřeba a rust pod led a sodíkem.Měl jsem to tak naplanovane už ted ,ale nejsem bankeř,tak to budu dělat až ted.Zítra hodím foto.
Původní příspěvek od davidos Jo ,už se to suši,akorad kamoš u ktereho to jede nemá čas.Dneska jsem se sním domluvil na foto a zase nebyl doma(asi už mě nezná),to je legrace.Mám řezy na pi.u.Ted mě kolega ukazoval co vypěstoval pod sodikem 2x600 stydím se že jsem mu prodal ty řezy.Musím skutit jinou matku,nebo raději budu pěstovat se semen.No,však hodím foto,ale není to žadná sláva.Už jsem objednal semena a ještě jeden box.v jednom bude sodík a vedle led panel,aby šlo vidět spotřeba a rust pod led a sodíkem.Měl jsem to tak naplanovane už ted ,ale nejsem bankeř,tak to budu dělat až ted.Zítra hodím foto.
Lol
edit:ze semen dělat test je nesmysl,když tak ze stejně rostlých (uniformita)klonů,od jedné matky.