Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Machoman:
Že toho máš ty víc v menším prostoru neznamená přeci, že to takhle budu mít každý ne??? Ovlivňuje to mnohem víc faktorů než jenom prostor.. Já se tady snažím něco od prezentovat a absolutně mě nezajímá co ten kámoš a támhle ten kámoš.. Zase věta ,,třeba za nějakej čas pochopíš jak jsem to cely myslel,, tohle mi sem vůbec nepiš! Mě to neurazí, ale akorát nasere! Já ti moc dobře rozumím jak to myslíš, ale prostě jsem se rozhodl to zkusit takhle a taky to takhle dokončím... Tak že nemá cenu mi už tady něco psát o prostoru... A příště mi prosím neposílej karmu když to nemyslíš vážně, dík.
Původní příspěvek od TommyGun Machoman:
Že toho máš ty víc v menším prostoru neznamená přeci, že to takhle budu mít každý ne??? Ovlivňuje to mnohem víc faktorů než jenom prostor.. Já se tady snažím něco od prezentovat a absolutně mě nezajímá co ten kámoš a támhle ten kámoš.. Zase věta ,,třeba za nějakej čas pochopíš jak jsem to cely myslel,, tohle mi sem vůbec nepiš! Mě to neurazí, ale akorát nasere! Já ti moc dobře rozumím jak to myslíš, ale prostě jsem se rozhodl to zkusit takhle a taky to takhle dokončím... Tak že nemá cenu mi už tady něco psát o prostoru... A příště mi prosím neposílej karmu když to nemyslíš vážně, dík.
Klid hele nezdá se mi že by tu někdo vyřknul něco co by mohlo někoho vysloveně srát, myslel sem že tu sou v pohodě lidi a né agresoři.....
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Naposledy upravil Positivevibes 15-06-2014 v 18:41 PM
Pánové nechci tady být za vysírku tak, že sry Machoman.. Jinak ten prostor a osvícení zůstane tak jak to je a nebude se nic měnit.. Chci to zkusit takhle jak to mám a bude se snažit o co nejlepší výsledek...
Původní příspěvek od TommyGun Pánové nechci tady být za vysírku tak, že sry Machoman.. Jinak ten prostor a osvícení zůstane tak jak to je a nebude se nic měnit.. Chci to zkusit takhle jak to mám a bude se snažit o co nejlepší výsledek...
NIKDO ti tady kurva nepíše, že to máš udělat nějak jinak. Byla tady diskuze, podle mě docela důležitá o prostoru versus použitá výbojka. A ty se tady čertíš jak malej kluk kvuli tomu, že ti pár lidí napsalo, že tvoje řešení není idealní. Pokud nechceš aby ti tady lidi do toho threadu něco psali, tak mi napiš a já to zamknu, jak budeš chtít něco doplnit zase odemknu. No a pokud se ti ani to nelíbí, tak to tady vůbec neprezentuj!
Thread na požádání promažu, aby ses necítil, že ti tady někdo ubližuje.Karmu jsem ti poslal za kytky, ktery vypadají vpohodě, ne za řešení té bedny. Ale o.k omlouvám se za to, že jsem ti poslal jednu pozitivní karmici, slibuju, že už se to nestane
Pro člena Maximum Fresh: ano jsme tady banda debilů, tak pokud se ti to nelíbí můžeš jít jinam, rád ti to zařídím Příště uražej lidi co si tu karmu nemůžou přečíst
citace:
Původní příspěvek od TommyGun Machoman:
Oukej já to beru a nebráním se diskuze, ale jestli si to tady četl celé tak ten prostor se už dávno řešil a já jsem vás poprosil aby se to dál už nerozebíralo.. Frynk mi to napsal jasně a stručně a není třeba to dál komentovat... Nic nezamykej a nic nemaž a nech to tak jak to je děkuji... Jj přiznávám, že jsem to zbytečně vyhrotil a omluvil jsem se ti za to...
o.k to beru.
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
Machoman:
Oukej já to beru a nebráním se diskuze, ale jestli si to tady četl celé tak ten prostor se už dávno řešil a já jsem vás poprosil aby se to dál už nerozebíralo.. Frynk mi to napsal jasně a stručně a není třeba to dál komentovat... Nic nezamykej a nic nemaž a nech to tak jak to je děkuji... Jj přiznávám, že jsem to zbytečně vyhrotil a omluvil jsem se ti za to...
Už točíš? Projevilo se ti to nějak na teplotě u kytek?
K tomu prostoru, už ti to spočítal frynk. Budeš tam mít ještě o něco míň světla, než kdybys dal do klasického XLka 400W. Já jsem to zkoušel a nebylo to uplně to pravé ořechové..https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60905
Myslím že kvalitní odrazová folie ani elektronika na předřadníku ti ten rozdíl moc dobře smáznout nedokáže. Každopádně jsem zvědavej jak se ti to podaří. Rozhodně tu bude největší roli bude hrát genetika, protože každá má to optimum W/m^2 trochu někde jinde.
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Aha, topspin zvedlej co to de, kytky poohejbany, 31°C u vrcholku, vetrani nonstop, ofuk zespodu i z boku, regulacni odtah s termostatem přírodě neporučíš
On-line reportáž
Naposledy upravil Positivevibes 19-06-2014 v 20:13 PM
Pěstu pánové, byl jsem odjetý pryč tak jsem nemohl reagovat.. Lampa je níž než na foto cca o deset čísel, zvednuta byla kvůli úpravám.. Jinak teploty mám úplně super maximálně do 28 stupňů u vrchů.. Večer udělám foto...
Podle mojich zkusenosti jak dosahnout obecne co nejvetsiho vynosu je dat co nejvic velkych kvalitnich kytek v dripu na co nejvetsi prostor, jedna top palice vedle druhe, samozrejme prostor nesmi byt prehusteny aby to svetlo prosvitilo, proste to musi byt huste presne tak akorat. A kytky treba prohazovat ze stredu ji dat na stranu a naopak, a jeste davat vysoke kytky uplne na stranu muzete je i necim podlozit aby byli co nejblize svetlu. A k tomu pouzit kvalitni stinidlo velkej a-wing.