Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak po zhruba tejdnu tu je upinsons!
kytky rostou jako šílený!to dávám za vynu hlavně nádhernému počasí co se rozhostilo v naší české kotlině a také hnojivům co jsem jim naordinoval.
po tom hnojení krásně zezelenali a mají fak pěknou tmavě zelenou barvu
kromně toho největšího košťáka šamanskýho ten má moc rád fialovou z toho odvozuju že mám fialové pheno a o tom jsem se dočetl zde na groweru
jenom samou chválu druhý šaman nejak nechce zfialovět ale jsou tam taky nějaké ty náznaky.no za mně sou šamani super odrůda pokud mohu posuzovat tak brzo, a to ptoto že:1 rostou krásné silné rostliny které jsou o poznání višší než skunky
2.ta fialová je prostě super! + obrovské listy větší než ruka a to se mi taky strašně líbí
3.celkově se jim prostě daří líp i když mají stejnou péči
za to skunky:1.rostou o trochu méně ale zase na jejich větvení sou šamani fakt krátký,vypadaj že těch větviček nemaj nikdy dost.proto musím už trochu holit od spodu aby se pěkně rozložila energie kytky do vrchů a částí které mají šanci urodit pěkné palice
2.maj o poznání víc listů zato mnohem menších,připadají mi jako malé břitvyčky bohužel důsledek toho je že maJí uvnitř méně světla což ale řeším supercropingem(odufám že sem napsal správně ) a taky ohýbáním kolínky.
3.už oba dva zhruba nastejno začali nakvétat..tak nevým jestli se radovat nebo brečet.nezdá se mi totiž že kvetou už tet..no ale zase co úroda bude brzo akorát nevím jestli tak velká což je mi celkem jedno
no co dodat snad jen že hnojil sem je tet fish mixem a bloom od biobizzu
a že sem u těch kytek seděl každou vonou chvýli a povídal si snima je to fakt úžasnej koníček a všem to doporučuju
bohužel většina lidí co znám se o tom nechce nebo neumí bavyt,když nahodim téma kitičky lidi co hulej 6 let se mně ptaj jak to vlastně vypadá a jak poznám kdy sklidit..no je to smutné :/
tak všem přeju krásný počasí a růst aspon 50cm-den. tak zatim zdar!
první foto je celek bohužel se mi tam nejak nevešel 2hej skunk.. :/
další 2 foa sou šamani
4 foto je supercroping na nevyfocenym skunku na tom jsem takhle upravy 2 hlavní větve ze 4 kvuli vejšce i prosvícení do středu kytky
PRVNÍ OUT-rok 2014
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779
tady mám pár fotek toho ohybání a poslední je to co si myslím že nakvétá.
to praseone:přesně to sem si myslel protože tohle fakt neni čas na květ, ale jako vypadá to jak to vypadá.jsem trošku zmatenej třeba mi hodili omylem nakou super tajnou odrudu
ps:zejtra dohodim fotky všech af ak-47 co mám + nejaký co se mi válej doma a čekaj na flek venku nebo ma kamaráda
PRVNÍ OUT-rok 2014
tak jak sem řikal že dohodim ty akčka tak nehodim..z důvodu že podle mně není čím se chlubyt.jel sem na skoro 2 tejdny na island a za tu dobu v česku mox přehánky nebyli takže to trochu ale opravdu jen par listu seschlo.nicmene vím že na automatech se to podepíše. už kvetou zhruba třetí až pátej den a mám z nich přez všechna píkoří radost sou to moje kitičky a já je mám rád rumu a vínu zdar ale bacha na opar !!
EDIT: byl sem za kytkama a skunkům začali růst třícípí listy a hrozně moc :/ taky mi furt připadaj že nakvítaj vůbec nwm čim to je.jinak kytky už mě skoro přerostly a to mam 188 cm.už by se mohli zastavy a začít jednotně kvést protože to ohejbání by bylo tak na den ale tolik času sem neměl :/ eště mně napadá že by to měli ze stresu ale teda nwm jakýho asi se pohádali
PRVNÍ OUT-rok 2014
prosím pomoc... listy bělaj žloutnou vadnou mněněj se na všechny barvy duhy a já si stím vubec nwm rady ani po přečtení FAQ a spousty trýdu o plísních.je to k vsteku kéž by mluvyli jinak než vzhledem...za každou radu budu moc rád..
PRVNÍ OUT-rok 2014
Jak tak koukám na fota, tak to jsou většinou listy z prostředka kytky nee? A není jich moc takových aspoň podle fotek...Jinak mi taky pár listů žloutne, ale je to tím, že je kytka nepotřebuje a zhazuje je, nedosvítí na ně slunce, protože jsou v hustém prostředku kytky. A na plíseň to nevypadá...alespoň podle mě to není nic vážného...
Zkus ještě radu od někoho dalšího ale podle tvých fotek to nevypadá na úmrtí kytek
tak došel sem zase skouknout kití a moc se mi to nelíbí celé začínají od spodu tak jakoby bělat až žloutnout a pak prostě zhebnou koukal sem teda ještě podrobně do FAQ a mám podezření na nedostatek dusíku.nwm jak je to ale možné protože sem to včera pohnojil a dnes vypadá to stejně ne-li hůř..takže v lékárně pořešim peroxid vodíku trochu to tim proliju a pak znova pohnojim a uvydíme.doufám že to daj :/
PRVNÍ OUT-rok 2014
dusíííííííííík!! změř si ph, hodně ti napoví, ale podle mě stopro dusík, celkově máš ty kytky bledý ne? Nedělaj se ti k tomu žádný vedlejší efekty na listech jen žloutnou tak asi ten dusík, dávej mu chvilku zálivky s dusíkem a za týden už uvidíš Ať se daří
Původní příspěvek od techem Jak tak koukám na fota, tak to jsou většinou listy z prostředka kytky nee? A není jich moc takových aspoň podle fotek...Jinak mi taky pár listů žloutne, ale je to tím, že je kytka nepotřebuje a zhazuje je, nedosvítí na ně slunce, protože jsou v hustém prostředku kytky. A na plíseň to nevypadá...alespoň podle mě to není nic vážného...
Zkus ještě radu od někoho dalšího ale podle tvých fotek to nevypadá na úmrtí kytek
Nemyslím si že by kytka zahazovala listy že je nepotřebuje, to vždycky až při dozrávání žloutnou a padaj, že si kytky z těch listů tahaj nějaky živiny před dozráním, aspoň sem si to tak vždycky myslel :P
¨jojo díky moc asi to bude ten dusík..spíš na 100% takže dobrý. bude tet dostávat víc fish mixu to má dusíku dost sem fakt rád že se přišlo na to co to je protože kdyby chcíply..tak bych chípnul fotky kytek dohodim až bude po ruce nakej foták nebo mobyl. díky za pomoc pánové,pěkný den a ať vám to roste!!
PRVNÍ OUT-rok 2014
tak ja si myslim žeby si mal zmerat ph pody ...a ked zistiš že je malo alebo vela tak upravit ,,, pretože aj ked tam budeš liat hnojivo tak ti to nepomože ... ked poda ti nevie zobrat ten dusik spravne ... ja som napriklad si zmeral ph a mal som až niekde nad 7,5 tak som to zalial vodou z octom ... a už je to lepšie , a tak isto vela hnojiva----netreba zbitočne .. tak ako je odporučane ...
zdarec! po dvou tejdnech kdy sem kytky vůbec nevyěl sem včera dorazil..no a ten pohled mě dorazil kytky dost přerostly přez dva metry řek bych že největší má něco kolem 2.5+- což je na jednu stranu super protože sem netušil že mi to tak vyroste a us tet kdyby přestali růst tak by podle mně splnili můj cíl to jest udělat mastě a ze zbytku přežít do další slizně.
no ale zas na druhou stranu už sou trochu vydět...dost vydět
takže dneska sem nasadil další ohabání co to de.přemejšlel sem i o stříhání ale jaksi nemam to srdce ani nevym jak bych holce řek že je sice je nádherná ale musím jí ustříhnout hlavu protože nemám rád když na ní někdo vydí
jinak hnojivo co sem namíchal před dvěma tejdnamam aby to snim nekdo zalejval...sem našel na tom samim místě akorát neskutečně smrdící skuste nechat kvasit fish mix v tehle vedrech tak sem to namíchal este trochu z vodou a pořádně zalil listy žloutnou furt budu si konečně koupit ten podělanej PH měřič..
nicméně fotky dodám doufám večer as nebude tak nechutný vedro,...
PS: automaty sem nakonec taky hodim a trochu o nich něco napíšu protže se vzpamatovali a vypadaj jak jezevčíci prostě salámi z pár dalšíma nožičkama narozdíl od psů ale krásně voněj!
PRVNÍ OUT-rok 2014
čus tak mam konečně nějaký ty fotky ale nejsou moc dobrý. kytky sou totiž dost u sebe a je to prostě taková jungle trochu
nicméně sem to skusil trochu zvyraznit tak snad se rozpozná,naživo sou stejně hezčí fotky sou po ohybání takže nejsou kytky tak velký a je to spíš fakt jedno velký křoví
dost keců
1 je shaman co je největší a je krásně fialovej a celkově je prostě super.vyrazilo mu spoustu novejch větví potom co sem ho začal ohybat a sou zhruba stejně vysoko jako vrcholek takže ohybejte co mužete!
2 rozvětvenej shaman co mi trochu zesvětlal od minula jak ho nikdo nehnojil. ale tet dostali všechny pořádně zahnojeno tak snad se zlepší dostali totiž i řádně na listy. sem snim taky moc spokojenej už mě též přerost
3je skunk co je vydět.hrozně mu jedou větve má jich snad milion a furt košatí a košatí aso po tom co sem ho od spoda trochu pročistil .ze začátku jak mněl špatný listy tak mi dělal starosti ale už je má lepší tak si řikám že se stim už nejak popral
4 stejnej skunk akorát jinej pohled
5 celek bohužel bez posledního skunku nejde mi ho vyfotit musim to kolem něj nejak pročistit..
PRVNÍ OUT-rok 2014
sem slíbil že vokážu afka zde jsou+ nejaký off fotky.
1 kmen toho rozvětvenýho nefialovýho shaman
2 fotka ze spodu jungle
3 fialovost shamana je pěkná ta kytka se mi fakt líbí
4 tady sou dvě z 5 af co mám 1 je to největší protože na růst bylo v polostínu a je v celekem objemnym květináči (litry nwm).na květ sem jíá šoupnul co nejvíc na slunce.jako je to moje první af a musim říct že za 360 kč 6 semen..kdybych takhle opečoval a mněl místo na každou z těch kytek bylo by to fakt hodně uspokojující..ale to je i tak. BTW nádherně voněj a lepěj jak blázen
2 je menší a žlutější af mám za to že za tejden de pod kosu už smrdí lepí a má polovinu chloupků hnědějch.jenom škoda že sem pro něj neměl dostatečně velkej cvětináč je to prcek ale co taky z něj mám radost
1hnojen na květ
to je pro dnešek všechno ať vám to roste a ste šťastní )
PRVNÍ OUT-rok 2014
Čau, shaman a zbytek vypadaj dobře Jinak listy ti budou nějaký žloutnout pořád. Jinak co sem četl a vyzkoušel tak AF v polostínu právě že valej nejlíp... A nemůžeš se divit že je máš tak malý, ty květináče sou prťavý, nejlíp do země s nima a nebo hodně velkej květináč. Jak píšeš "celkem objemnej květináč" to spíš tak 50L je objemnej květináč, ne 5L Počkej až ty obludy začnou kvést ...
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“