Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mrdat fotim prez padlo, chce to zrcadlovku ale sestra je k ni citové vázána, ale tak kvůli vám ji ukradnu a koncem tejdne vám sem připravíme nejaky líbivý fotky, jinak dneska zkontroluju ty lepicí smejdy a snad tam naky svine budou nalepeny
caues,s vermitecem zkusenost nemam(snad ti poradi nekdo zkusenejsi),se sviluskami bohuzel ano,zkousel jsem biool,postrik na jablone,dokonce jsem kyti omywal rucne jarovou vodou(sice jen 4kyti ale i tak pres 2hod.) a nepomohlo nic.rozhodne bych tam chemky v kvetu nedaval pro zachovani kvality vysledku.snad ti brzo prijdou ti dravci. GL
Talstar sem zkoušel a nic ;-( zkusíme ten vertimec, tak doufám ze to uz zabere, jinak je to nějakej 23. den květu tak mám strach na tu chemků, ale kdyz říkáte ze to nevadí.. Ještě sem premejslel, nechat tam ty lepicí desky a proste srat na to. Jednak to mám ve sklepě a mám trochu strach aby uz tam proste ty kurvy nebyli ubytovany a aby se mi porad nevraceli. Je to svinstvo