Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Imho a tady se musim priznat k tomu, ze se mi totalne rozjela velikost jednotlivych kytek, dal jsem to tedy sestupne a k tem nejvissim dal cooltubu a pro ty nizsi sem pridal 125 usporku aby meli naky svetlo.
Mely mit max do 100 cm a ty zadni maj uz cca 120, predni kolem 70.
To jak je ktera vysoka vubec nezalezelo na tom kde v boxu byly, snad jedine u privodu vzduchu byla 1 jasne mensi(asi zima).
1. s cooltubou po preskladani
2. pridana 125W usporka a pujde niz, hobby stinitko musim ohnout aby neodrazelo sodu do stropu.
A vypada to, ze na muj stul budu muset poridit bud jinej stan (aspon 2 metry), nebo snizit stul a udelat nizkou spodni nadrz a potom smo vybirat zakrsliky.
Dnes byla opet vymena zalivky a cisteni, nejak sem to dal az skoro po 3 tydnech, ale vody jsem doleval cca 20litru denne, takze se v podstate menila.
Provedl jsem kalibraci toho monitoru a zatim se ani v EC a ani v PH neposunul ani o kousek za celou dobu co tam sedi. Takze pro lidi co se ptali jak je kvalitni, tak zatim to jde.
Foto mozna zitra, je to proste jungle ;] az ke stropu , ruzne to ohejbam , zamotavam a lamu aby to bylo pod svetlem a ta 600W to neusmazila, vice mene se mi to dari, par kytek je spis svetle zeleno zlutejch pod lampou ;] ale tak nak to davaj.
Kazda kytka ma desne moc bocnich vyhonku tak nevim,zda sem to nemel ocesat aby na tom pak nebylo 5g v mikropalickach na kytce. Nicmene vsude rikaj automaty netrhat, nestrihat nic ;]
Uplne presne si nejsem jistej v jaky fazy jsem(jelikoz se to u automatu blbe hodnoti kdy se preplo), ale pocitam chybi mi 3-4 tydny (podle banky by to melo za 2 tydny byt hotove).
Mate nejaky tipy na dalsi osazenstvo? chtel bych neco do 70cm , ale spis sativu( coz moc dohromady asi nejde ), nemam moc rad stav kdy cumim do zdi
no som zvedavy, ako to bude vyzerat vynosovo, mam pocit, ze tych spodkov tam mas fakt hodne, mozno len z tych fotiek to tak vyzera. Kolko dni to ma celkom?
k tomu dalsiemu osadenstvu, skus shark shock, da sa udrzat pomerne nizky a neni to uplne smrtiace kladivo. Volil by som 60:40 v prospech indiky, najlepsie cross s nejakym peknym haze
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Tim ze to prerostlo a svetlo melo jen par kytek tak mam velky rozdili mezi vynosem, cca 4 kytky uplne nanic, max do mlika.
Kolem 10 ale vypadaj i na blby podminky pekne, uz jedu flushing mam za sebou 5 den a zitra, nebo pozitri pokosim vetsinu kytek a udelam naky fota.
2 chudinky asi sweet dwarf uz sou skoseny, ty sem vyndal uz pred 14 dny(mely plisen a byly uz zraly, takze sem je prolejval 5 dni venku z boxu a odstranil loziska plysne)
Pristi kolo pojedu min kytek a to 12, myslim, ze to bude bohate stacit a taky pojedu normal, uz jen sehnat rezy ;] a jedem dal.