Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek páni a možná i dámy pěstitelé,tak tu máme finále,jelikož doma nemám mikroskop tak jsem se rozhodl pač mi připadá že už jsou cholky zralé že jim dnes naposledy rozsvítím slunéčko a pak bude následovat dva dny tma.. A ted nějaké foto...
Původní příspěvek od ALCAPONE Zdárek páni a možná i dámy pěstitelé,tak tu máme finále,jelikož doma nemám mikroskop tak jsem se rozhodl pač mi připadá že už jsou cholky zralé že jim dnes naposledy rozsvítím slunéčko a pak bude následovat dva dny tma.. A ted nějaké foto.. 60den 12/12
K +
(ikdyz by delší flushink neuskodil - OB pak krasne az sfialovy a vune ještě vynikne)
Tak co OB, zadne znamky hermeni? mrkni prosim poradne...
Zdárek,hele OB a WW ve stanu vůbec néní.. Jsem to možná vůbec nenapsal ale měl jsem je tam jenom na dobu růstu a když jsem přepínal na květ tak jsem je odvezl ke kamošoj a pojedu je ve druhém kole.. Sry za zmatek.. Tak že ve stanu mam silver haze a big bud.. Myslíš že je mam ještě týden nechat a pořadne prolejt a pročistit?? Budu ráad za každou radu..
ja bych je ještě nechal, ale v pripade pokud jsou na nich ještě nejake cerstve blizny.
Trichomi jsem nejak nikdy neresil a jen se snazim nechavat dozrat kytku - coz se ne vždy podari - kvůli spatnemu nacasovani flushingu..
Ale radnej flushing ma ukaz takovej, ze kytina poslední ziviny cerpa z listu a ty patricne zacnou zloutnout az cervenaj - DLE MEHO
Tezko rict takhle z fotek, to musíš vycejtit
tady ale plati co prdel to názor, takze co pisu neber jednoznacne ...
Když to pokosis, tak podle fotky nic nezkazíš, ale pokud to nechas ještě zrat, tak vune se vypiluje a ucinky? - tot věc na diskuzi, viz vyse.
Mrkni třeba do Indoor galerie a mrkni jak kytky vypadaj když je někdo sklizi a pak si udelej svůj obrazek jestli je kosit zeleny, nebo je nechat hezky dozrat
Jak probihal flushing? proplachoval jsi, nebo jen zaleval vodou? - chce to radne prolejvat
Zdar,52den 12/12 začal flushing.. první průplach s AH Final Solution cca 1,5l na kytku a pak každý druhý den to samé.. Akorat 60 den jsem vzal kytku po kytce a prolil ji asi 5-6 litry čisté vody.. Asi je ještě týden nechám a pořádně je proleju..
Čusz lidi,jelikož jsem malinko odfláknul poslední focení(2denní opice) tak přináším update.. A tím to vyhlašuji tipovačku.. Bude tam 500gé jak jsem si přál na začátku???