Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Silver Haze,Big Bud-řezy+Orange Bud,White Widow-semena regular
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

Zdárek páni a možná i dámy pěstitelé,tak tu máme finále,jelikož doma nemám mikroskop tak jsem se rozhodl pač mi připadá že už jsou cholky zralé že jim dnes naposledy rozsvítím slunéčko a pak bude následovat dva dny tma.. A ted nějaké foto...

Naposledy upravil 24-05-2013 v 17:44 PM

Old Post 24-05-2013 v 17:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE
Zdárek páni a možná i dámy pěstitelé,tak tu máme finále,jelikož doma nemám mikroskop tak jsem se rozhodl pač mi připadá že už jsou cholky zralé že jim dnes naposledy rozsvítím slunéčko a pak bude následovat dva dny tma.. A ted nějaké foto.. 60den 12/12

Old Post 24-05-2013 v 17:47 PM
SkankyCZ
Nový Člen

Karma uživatele SkankyCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ahoj,
rád bych se zeptal co jsi použil ako zvlhčovač? Na jedné fotce ti to pěkně chrlí tou rourou.

Old Post 25-05-2013 v 06:13 AM
SkankyCZ je offline   Profil uživatele SkankyCZ   Find more posts by SkankyCZ   Foto galerie člena SkankyCZ   Click here to Send SkankyCZ a Private Message   Add SkankyCZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Cau.

K +
(ikdyz by delší flushink neuskodil - OB pak krasne az sfialovy a vune ještě vynikne)

Tak co OB, zadne znamky hermeni? mrkni prosim poradne...

je to koníček

Old Post 25-05-2013 v 09:12 AM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

SkankyCZ

Zdar,já mám tuhle zvlhčovačku a maximální spokojenost.. http://obchod.pestovani.in/vse-pro-...lhova-velk.html

Naposledy upravil 26-05-2013 v 08:56 AM

Old Post 25-05-2013 v 11:11 AM
Host
Host

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od VFR
Cau.

K +
(ikdyz by delší flushink neuskodil - OB pak krasne az sfialovy a vune ještě vynikne)

Tak co OB, zadne znamky hermeni? mrkni prosim poradne...

Zdárek,hele OB a WW ve stanu vůbec néní.. Jsem to možná vůbec nenapsal ale měl jsem je tam jenom na dobu růstu a když jsem přepínal na květ tak jsem je odvezl ke kamošoj a pojedu je ve druhém kole.. Sry za zmatek.. Tak že ve stanu mam silver haze a big bud.. Myslíš že je mam ještě týden nechat a pořadne prolejt a pročistit?? Budu ráad za každou radu..

Naposledy upravil 25-05-2013 v 11:53 AM

Old Post 25-05-2013 v 11:19 AM
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

ja bych je ještě nechal, ale v pripade pokud jsou na nich ještě nejake cerstve blizny.

Trichomi jsem nejak nikdy neresil a jen se snazim nechavat dozrat kytku - coz se ne vždy podari - kvůli spatnemu nacasovani flushingu..

Ale radnej flushing ma ukaz takovej, ze kytina poslední ziviny cerpa z listu a ty patricne zacnou zloutnout az cervenaj - DLE MEHO

Tezko rict takhle z fotek, to musíš vycejtit
tady ale plati co prdel to názor, takze co pisu neber jednoznacne ...

Když to pokosis, tak podle fotky nic nezkazíš, ale pokud to nechas ještě zrat, tak vune se vypiluje a ucinky? - tot věc na diskuzi, viz vyse.

Mrkni třeba do Indoor galerie a mrkni jak kytky vypadaj když je někdo sklizi a pak si udelej svůj obrazek jestli je kosit zeleny, nebo je nechat hezky dozrat

Jak probihal flushing? proplachoval jsi, nebo jen zaleval vodou? - chce to radne prolejvat

(Za me: ještě je nech)

je to koníček

Old Post 26-05-2013 v 08:21 AM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

Zdar,52den 12/12 začal flushing.. první průplach s AH Final Solution cca 1,5l na kytku a pak každý druhý den to samé.. Akorat 60 den jsem vzal kytku po kytce a prolil ji asi 5-6 litry čisté vody.. Asi je ještě týden nechám a pořádně je proleju..

Old Post 26-05-2013 v 09:07 AM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Zdravím,tak tu máme konečnou,byla to celkem pohodová jízda a za celou dobu nebyl s ničím žadný větší problém..

Foto před kosou..

Naposledy upravil 31-05-2013 v 07:09 AM

Old Post 31-05-2013 v 06:42 AM
Host
Host

Příspěvek č. 58

A příští kolo bude mnohem zajímavější..

Old Post 31-05-2013 v 07:13 AM
Host
Host

Příspěvek č. 59

Čusz lidi,jelikož jsem malinko odfláknul poslední focení(2denní opice) tak přináším update.. A tím to vyhlašuji tipovačku.. Bude tam 500gé jak jsem si přál na začátku???

1)Polovina sklizně

2)Big Bud

3)Silver Haze

4)Celek(32kyti)

Naposledy upravil 03-06-2013 v 20:46 PM

Old Post 03-06-2013 v 20:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

Nikdo nic?? Tak já si myslím,že tam bude 525 gé..

Old Post 03-06-2013 v 23:26 PM
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

578 geček přeju ;-)

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 03-06-2013 v 23:57 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Praseone
Stálý Člen

Karma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Typuju 530g a více, vypada to bombově ;-)

Old Post 04-06-2013 v 07:18 AM
Praseone je offline   Profil uživatele Praseone   Find more posts by Praseone   Foto galerie člena Praseone   Click here to Send Praseone a Private Message   Add Praseone to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Praseone! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

555gumidku

Old Post 04-06-2013 v 08:57 AM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
John13Doe
Stálý Člen

Karma uživatele John13Doe - 85% PěstitelskáKarma uživatele John13Doe - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

540g přeju víc

Old Post 04-06-2013 v 09:01 AM
John13Doe je offline   Profil uživatele John13Doe   Find more posts by John13Doe   Foto galerie člena John13Doe   Click here to Send John13Doe a Private Message   Add John13Doe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás