Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli je to jen na několika spodních, starých listech a na nových už se to neobjevuje, tak to neřeš, kytky budou pomalu dozrávat, tak nějakej ten lísteček se holt zbarví. Netvrdím, že to není problém, ale 4 listy... to je v normě... důležitý je hlídat, aby se to nešířilo. Měl bys zainvestovat do dobrého Ph metru, ušetří ti dost nejistoty v případě problému.
Podle mě --- špatné Ph a/nebo špatný způsob zalévání.
Momentálně mají kytky cca 40 - 45cm a na vrcholcích se začínají tvořit první paličky. Hnojím JIDB podle tabulky na květ jednou za 2 - 3 dny. Ph a EC asi OK Teploty 25/19
Tady ses sám usvědčil... Ph a EC asi OK... asi nebo určitě? IMHO hodnota Ph extrémně důležitá... ser na kapky, ty jsou pro amatéry.
PS: zkušený pěstitel bez Ec metru ... tomu věřím,dá se(hlína, kokos, nee hydro)
jakýkoliv pěstitel bez Ph metru ... šarlatán flekolistý
Původní příspěvek od jurekkk tak ph zálivky je podle barevné stupnice rovných 6. Výtok ani EC nemám jak změřit.....jina zasolený znamená přehnojené? Nebo vysoké ph?
Zasolené znamená, že moc hnojíš a hnojivo se usazuje... Podle JINDB se to s jejich hnojivy stát nemůže, tak nevím...
objednávám digi ph metr a další zálivku liju jen odstátou vodu pro jistotu. Ale jak jsem psal výše, vypadá to, že takhle zahnědlé/zažloutlé listy byly jen ty nejstarší, co měly začátek u hlavního stonku. JInak to vypadá zatím dobře.
Hezky fotky este bych je nechal... Tu vrchni palku bych ohnul nebo opatrne zakomil aby byla s ostatnima a lampu dal o kousek niz jesli ti to teplota dovoli. Ale v 52 dnu uz ti nebude moc efektivni... Tak pri priste
Tak ve 49.dnu 12/12 jsem nasadil final solution, včera byla druhá zálivka final solution. Zítra to cáknu vodou, pak dva dny tmy a kosa. Fotodokumentace během dneška.