Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co bych pro moje lásky neudělal, když je to v mých silách :-D
jsem zvědav na ráno jak to bude svítit... odtah jsem dal do trubky, je dost hlučnej, ale to pořeším až přes den, tak snad jsem vyřešil i tu teplotu
hoši , tak jsem všechno pustil na 12V, zvednul lampu, dal ofuk na síť a stejně tam je 34°C nad sítí... :-( ach jo, a to jsem tam nic neupravoval aby mi teplota zas vylítla, ledažeby se mi zarovna přítah, musím se podívat, ale zevnitř to vypadá že to tam táhne v pořádku :/
jo, teď je tam dokonce přes 35.... nemůžu to pochopit... jak jsem mohl mít na 5.5V řekněme 26-30°C a teď tam je 33-35°C... někde tam budu mít chybu ve fyzice
A od kdy se teplota měří na slunci?
Když mi na čidlo svítí sluníčko dejme tomu v dubnu, a ukazuje teplotu 30 stupnu, vzduch ale takovou teplotu mit nebude.