Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No myslím,že phytamin bude lepši stím konákem nekombinovat a dávat ho zvlášt,ale i tak by se stát asi nic nemělo.Ty daváš phytamin do zálivky? Ten konák zkus napřed menší dávky,uvidíš co to stěma kytkama udělá a když tak to zvyšuj....
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Jo jo, rosím s ním listy v kombinaci se zálivkou. Určitě si dám bacha, abych kytky nespálil, ale de mi o to jestli ta kombinace nebude mít nějakej negativní vliv na rostliny? Máš s tím zkušenost?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Stál necelou 100,- je ho 200g a vydrží veškerý zalejvání a deště a na dlouho, prostě kvalitka.
Včera sem tím obyspal záhony a chytili se mi hned 4kousky to sem koukal jak se pořád líhnou i když jich třeba 10 vychytáte, sotva se prolezli po granulích a hned bylo po nich, viz. foto
Sem tady s novým foto a i přes to že je můj letošní outdoor dost pozadu, tak z něj mám radost!
-začnu prvním záhonem, kde sou dva Churche, na kterých si nedávno pochutnali slimáci, ale dostali se z toho a jedou pěkně dál. Na třetí fotce je kytička, kterou sem dostal od borce kterýmu říkáme Lubond, tak sem ji pojmenoval Bond , ještě sem šoupl mezi ty tři malý záhony květináč se dvěma kytičkama a celý sem to přikryl fóliovníkem, všechno de vidět na fotkách.
-půda je prohnojená kobilincema na kořen, na list používám Plagron Phyt-Amin a kolem to mám ošetřený Vanishem proti těm zkurvenejm slimákům, jako že jich tam někdy je hafo mrtvejch.
...mám to rozdělený do dvou příspěvků, protože je to na víc fotek.
- tady sou další dva záhony, na těch prvních fotkách sou taky dost mladý kytičky, první 3 jsou NoNamy pojemnovaný jak mě napadlo a 2x Hempstary na 4. a 5. fotce, na 6. je focenej celej záhon.
-další fotky sou z posledního záhonu, kde je to samej NoName, sou tam dvě větší kytky a pak asi 40 malejch, který ještě hodlám někam rozházet
- jinak je to všechno hnojený, jak už sem psal nahoře, kobilince a Plagron.
- tak jen doufám že to všechny kytky doženou a nakonec budu spokojenej
zdravim,ta velka vypada masakralne,mel jsem neco podbneho ve foliaku,ale jak zacaly obrustat stromy tak tam nejde moc svetla a stoji to za prd,ale tohle vypada dobre a us bych je rozsazel,protoze as si udelaj nejakej korenovaj system a ty je budes chtit rozsazet tak jim ho ponicis a treba to ani nerozchodej....
Ahoj, jo jo taky sem jí měl ve fóliáku, ale ten byl dost malej a tak sem ho hodil na jinej záhon a kytka roste bez fóliáku, jen mě sere že dneska nemám všechny takle rostlý, ale co zbytek to určitě dožene, jako loni tak i letos sem to zase nějak prospal
No díky, kudla takovou radu sem potřeboval, konečně někdo se na to podíval, víš co je tady takovejch témat a jak to frčí, tak mi nikdo ani nestíhá odpovídat a když se na něco zeptám, tak už mám téma někde dole a nikdo si mýho dotazu ani nevšimne. Někde vepředu sem se na to totiž ptal co s těma prckama, kdy a jak a konečně mi někdo odpověděl, díky vlítnu na jejich přesazení hned jak to půjde!
Lidi mám dotaz, na fotce je několik kytek, který vylezly ze země a ještě sem se nedostal k jejich přesazení, některejm už leze i třetí patro a moc už se mi nechce jim vrtat do kořínků, co když je takle nechám?
Jen mi je moc líto těch kytiček co se krčí pod těma většíma, který jim stíní a nenechaj je pořádně růst.
No a zase když do nich rejpnu a budu je chtít všude možně rozesadit, tak je budu muset všechny rozdělit, přece je nebudu sázet po dvou nwbo po třech a jak jí pustí hlína z kořenů, tak jim z toho po přesazení klepne, dostanou šok a pak to dopadne tak jak je to na fotce a aby takle dopadly všechny kytky co odsud přesadím, na to náladu nemám, to jim spíš ublížím mi připadá
Zedy- tuším jsi psal, že jsi usmlouval s mámou jižní stranu(nechce se mi to pročítat znovu). Pokud ano, nechal bych to tak jak to je a pro letošní dlouhé léto se spokojil s křovím. Do květu tomu už dnes stejně moc asi nechybí, přesazování, resp. uchycení seseknutých řízků by bylo nejisté.
Z určitého procenta budeš mít stejně kluky - tím se to opět protříbí. No, a pokud do toho půjdeš se stejným srdcem a pečlivostí (jak je vidět na přípravě tvých latifundií) i příští sezonu, bude to jistě velmi, velmi zajímavé. Z historie tohoto threadu je celkem znát, kolik pokusů+omylů=ponaučení - pěstitel absolvuje za 1rok a že jich ještě bude....
....začal bych třeba tím, že nedám do placu foto s barákama sousedů (č.5) páč všechno může skončit dřív než začne...
dtto tvůj indoorek. Zdá se, že máš podmínky, o kterých se řadě začínajících growerů ani nesnilo, s řemeslnou pečlivostí si důvěrně tykáš, ale v pěstitelství (grower-pěstitel) je přeci jen nutné hlavně číst, naslouchat, vnímat a opět číst... aby pokud možno FORMA neměla navrch před OBSAHem.
Přeju mnoho úspěchů.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Ahoj Hyde, jak píšeš počítám s několika samci a tak to i prořídne a beru to jako experiment, po kterým si vezmu další ponaučení
Snažím se mabírat informace kde to de, hlavně musí být prostředky, jinak moc díky Hyde!
- jedná se o usmlouvaný záhon, kde hnojím kořen kobylincema a na list kropím Phyt-Amin, už docela povyrostly, jen nějaký holčiny sou trochu pozadu, ale to mi vůbec nevadí
- fotky:
1) jeden z mých NoNamů
2) celkový pohled
3) Church
4) NoName od kámoše, říkám jí Bond
5) Hempstar
6) Hempstar
- tak tady na tom záhonu sem měl vysazeno i loni, jak už sme psal v předešlých příspěvcích, tak sem na něj vysel několik semen a vysadil i svoje kytky: chyba! Dneska to vypadá tak, že je tam něco kolem 60ti kytek, který maj něco k půl metru a mezi nima jedna velká. S těma menšíma sem si nevěděl rady a nechtěl sem jim hrabat do kořenů, tak sem je tam nechal a vypadá to tak jak to vypadá Všechno je to zase hnojený kobilincema na kořen a na list Phyt-Amin, jinak sou to všechno NoName.
- fotky:
1) pohled z vrchu
2) prfil toho mišmaše
3) detail z prava
4) detail z leva