Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
33/12
no tak co vy nato? Mam je vyhodit pryc a hodit tam druhe ktere mam na kvetu venku??? Jinak popojeli akorat 2 zadni ostatni se nehybou
Maji nato jeste kolem 34dni co myslite? Kazdopadne po mesici kveteni by to meli byt jine palky nez jsou ted no... proste jsem to posral :/
Příteli ve tvém případě bych naordinoval trpělivost,i když se ti povedl ten kousek s časovačem tak rostliny vypadají zdravě a proto bych je nechal
tak jak jsou,jen kvést ti budou déle než normálně z důvodu stresu 24h zapnuto4dny,ale tak to vidím já jinak záleží na tobě.
Mě by bylo kitek líto je vyhodit zdravé!
Pěstu zdar.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
47/12
Tak ty dve zadni vlevo jsou Vanilla kush :P ty se ted trochu dali do objemu jinak zbytek taky nevypada k zahozeni trochu se to nafouklo prostredni rada vlevo je Think different a potom je to vsechno Pineapple chunk. Jo a priste vemu lepsi fotak a nadelam LEPSI fota hlavne makro neverili by jste jak je to pocukrovane... :O
no ty 3 ktere se zotavili by byla velka kravina ale ty ostatni 4 jsou natom zatim blede, co se objemu tyce... no uvidime co to s nima jeste udela tech par dni
70/12
tak nakonec to nedopadne snad tak spatne jak jsem se zprvu obaval... Ty vepredu se zacinaji tak trochu nafukovat a trichomy maji furt bile vsechny krome dvou ktere sli vcera nemilosrdne pod kosu, no povim Vam vaha tech palek je neuveritelna mela snad pul kila :P
Na fotce: Vanilla kush a zpukany kamos