Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
ziki
Stálý Člen

Karma uživatele ziki - 51% Pěstitelská

Palec nahoru Moje prosazení Příspěvek č. 49

Tak to já to měl celkem vklidu, jelikož nekouřim, mam dost koníčků, dobře se učim... Normálně sem dal klíčit semínka, za pár dnů se mě mamča zeptala co to je, tak sem jí řek že nevim ale že sem to dostal k narozkám a tak to prostě vypěstuju.
Za 14 dní mi řekla, že to určitě bude to konopí taxem řek že fuckt nevim, ale že je to dárek a tak to vypěstuju. Pak už jí to muselo bejt jasný, ale nechala to tak, jen mi říkala že hlavně ať mě nezavřou. Pak sem to dal nazahradu a v pohodě. Když se mě s tátou ptali k čemu mi to bude, řek sem že to třeba dám kamarádům nebo klidně vyhodim, že mě to kničemu neni. No a pak když už to rostlo 4 měsíce tak si na to všichni tak nějak zvykli a dneska když se mi válí ganja po pokoji tak to nikomu nevadí. Horší bylo prosadit skříň, to už byl hardcore a docela ostrej konflikt, ale byl sem neústupnej a tenhle tejden sem zastříh první budoucí matku.

Old Post 16-10-2001 v 19:43 PM
ziki je offline   Profil uživatele ziki   Find more posts by ziki   Foto galerie člena ziki   Click here to Send ziki a Private Message   Add ziki to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ziki! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Obecné Ono to není tak lehký.... Příspěvek č. 50

To chce totiž vyzkoušet ne vlastní kůži (dětech). A pokud uvážíte míru (ne)informovanosti rodičů o této problematice, jste doma. Nikdo totiž nechce doprovázet vlastní dítě na cestě do pekla !!! Přeji hodně úspěchů a chechtám se. Mám totiž Kristovy roky za sebou a 18-ti letou dceru........
Nehulí....

....snažím se!!!

Old Post 16-10-2001 v 20:16 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Early_skunk
Nový Člen

Karma uživatele Early_skunk - 15% Pěstitelská

No problem... Příspěvek č. 51

Jediný co vám řeknu je,že tenhle problém nemám...matka občas zahulí taky.Věřte nebo ne,je to tak

skunky

Old Post 16-10-2001 v 20:25 PM
Early_skunk je offline   Profil uživatele Early_skunk   Find more posts by Early_skunk   Foto galerie člena Early_skunk   Click here to Send Early_skunk a Private Message   Add Early_skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Upozornění 18 Příspěvek č. 52

Komu neni 18, tak by tohle nemel vubec resit, az kdyz ti je 18, tak hulis na svoji zodpovednost a muzes teprve o tom s rodici jednat jaký na to mají názor, ale komu 18 neni, tak by sem nemel ani prispivat a za jeho huleni by mohli byt právně postiženi jen jeho rodiče a ne o sám!

Old Post 17-10-2001 v 09:44 AM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Upozornění Je to tak !!! Příspěvek č. 53

Asi moc nadšení tímhle příspěvkem nevzbudíš (Sativa).
Ale já bych se pod něj podepsal taky. Ať se to někomu líbí nebo ne, zatím to tady tak funguje !
Sice jsem o takovým případu neslyšel, ale na prokázaný hulení dítěte (i 17-ti letýho) s třebas i tichým souhlasem rodičů, by se asi dalo aplikovat lecos, včetně ohrožování mravní výchovy mládeže...
To je vcelku zajímavá druhá strana mince, že...???

....snažím se!!!

Old Post 17-10-2001 v 21:54 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tehace
Stálý Člen

Karma uživatele tehace - 37% Pěstitelská

jsem taky se sativou... Příspěvek č. 54

hulení ne dětem, ale těm, co maj rozum a aspoň částečnou dávku zodpovědnosti.... setkal jsem se díky sestře mojí přítelkyně s mnoha "nezletilými huliči" a devadesáti procentům z nich bych nakopal prdel....

teha©e

Old Post 18-10-2001 v 09:38 AM
tehace je offline   Profil uživatele tehace   Find more posts by tehace   Foto galerie člena tehace   Click here to Send tehace a Private Message   Add tehace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

No jasně že SATIVA má pravdu, s jeho názorem plně souhlasím ale........
těžko si dovedu představit že se někdo, ačkoliv je mu jen 16 nebo 17 či méně dokáže marihuany a toho kouzla okolo ní vzdát. Mám bratrance kterému je 16 a stejně jako jeho kamrádi je marihuanou posedlý, takže ho nějaké riziko moc netankuje a dost možná si ho ani neuvědomuje. V naší republice je zcela normálním jevem potkávat mladistvé v hospodě u píva s cigeretou v puse.
Takže pokud si mladiství usmyslí že má dost rozumu a že je pro něj marihuana koníčkem, kterému se chce věnovat alespoň určitou část života, těžko mu to rodiče nebo někdo jiný rozmluví, to že je mladistvý ho zrovna netrápí...... není divu, myslím že by takto reagoval každý znás v této situaci. Zakazovat můžet jak chcete ale mladiství si cestu k marihuaně stejně najde. To že mladiství by měli uživat drogy jen v plnoletosti je jen společenské dogma, které se jaksi neslučuje s realitou
Takže si myslím že celé se to motá zas jen a jen kolem naší birokracie a špatných zákonů.
Mladiství těžko změní zákony a tak by se měl přizpůsobit a rodiče, které jeho vášeň ohrožuje z toho vynechat......... silně však pochybuji že se tak stane....

Old Post 19-10-2001 v 10:09 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

vyhrabati zakopaného psa Příspěvek č. 56

No jasně že SATIVA má pravdu, s jeho názorem plně souhlasím ale........
těžko si dovedu představit že se někdo, ačkoliv je mu jen 16 nebo 17 či méně dokáže marihuany a toho kouzla okolo ní vzdát. Mám bratrance kterému je 16 a stejně jako jeho kamrádi je marihuanou posedlý, takže ho nějaké riziko moc netankuje a dost možná si ho ani neuvědomuje. V naší republice je zcela normálním jevem potkávat mladistvé v hospodě u píva s cigeretou v puse.
Takže pokud si mladiství usmyslí že má dost rozumu a že je pro něj marihuana koníčkem, kterému se chce věnovat alespoň určitou část života, těžko mu to rodiče nebo někdo jiný rozmluví, to že je mladistvý ho zrovna netrápí...... není divu, myslím že by takto reagoval každý znás v této situaci. Zakazovat můžet jak chcete ale mladiství si cestu k marihuaně stejně najde. To že mladiství by měli uživat drogy jen v plnoletosti je jen společenské dogma, které se jaksi neslučuje s realitou
Takže si myslím že celé se to motá zas jen a jen kolem naší birokracie a špatných zákonů.
Mladiství těžko změní zákony a tak by se měl přizpůsobit a rodiče, které jeho vášeň ohrožuje z toho vynechat......... silně však pochybuji že se tak stane....

Old Post 19-10-2001 v 10:13 AM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Obecné rodice Příspěvek č. 57

rodice berou ganju jako DROGU.
a CHLAST jako neco jineho

Naposledy upravil inVALIDa 14-04-2005 v 19:55 PM

Old Post 20-10-2001 v 11:01 AM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shamanjai
Stálý Člen

Karma uživatele shamanjai - 9% Pěstitelská

Maskovat... Příspěvek č. 58

Tak já vám nevím pánové a dámy...
Já jsem prostě doma maskoval, pořád jsem říkal, že to jsou indický keříky a letos jsem řekl pravdu, prostě je to konopí a já to pěstuju pro sebe a vařím z toho (naši by se zbláznili, kdyby věděli, že to hulim...). a doma to vyšlo, dokonce mi to zalévali...

Na pravdu musí být správný čas a nálada....

A je to lepší než nechtě odbombit babičku konopným ghí s tím, že to vlastně je bylinkové máslo...

- - - ShamanJai - - -

"scars hidden inside..."

Old Post 20-10-2001 v 13:59 PM
shamanjai je offline   Profil uživatele shamanjai   Find more posts by shamanjai   Foto galerie člena shamanjai   Click here to Send shamanjai a Private Message   Add shamanjai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bimbulinek
Nový Člen

Karma uživatele bimbulinek - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 59

Nazdarek...sice je tu krasny tema rodice...deti a tak...ale nenasel jsem tam nikde prispevek kde by to bylo naopak...takze:
travku kourim tak tri ctyri roky no a do tedka to bylo vsechno v pohodicce ale nedavno mi moje matinka nasla faju no a hned to zacalo...ty kouris???...a ja samozrejme ne...to je kamarada...no zase nejakej ten mesic ubehl a ona se ted na ni znova podivala a zjistila ze jsem s ni neco delal...no pouzival jsem ji...)...tak rikam ze jsem ji jen tak zkoumal...no a ona z toho uplne nameko...mysli si totiz ze ten kdo kouri marihuanu ze je z nej fetak nebo ze se z nej zakonite stane...tvrdy drogy a proste vsechno todle svinstvo...no ale todle ja zasadne odsuzuju...ale to by ona asi neprijmula...rikala ze by se snad zblaznila kdybych kouril...nevim co mam delat ... kourit budu porad ale rad bych ji to vysvetlil se vsim vsudy jaky jsou vyhody a nevyhody...jak pusobi travka...(mysli si ze kdyz by jsem se zkouril tak budu zdrogovanej jeste druhej den)...jaky jsou trvaly dusledky travky treba oproti alkoholu....no a tak nejak proste vsechno okolo...poradte mi prosim...zkuste treba napsat jestli neznate nejakej dobrej web kde by toto bylo vsechno vypsany...jeste jednou dikes..
Ps...myslim ze se toto netyka jenom me...
tak se (s)mejte krasne

Old Post 18-09-2002 v 22:18 PM
bimbulinek je offline   Profil uživatele bimbulinek   Find more posts by bimbulinek   Foto galerie člena bimbulinek   Click here to Send bimbulinek a Private Message   Add bimbulinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Toz postupne: pises, ze chces vysvetlit, jake jsou vyhody a nevyhody - nejprve si musis uvedomit, ze koureni oproti nekoureni, huleni oproti nehuleni a chlast proti abstinovani zadne vyhody nema ! A je nutne, abys to i poctive rekl i pri tom event. vysvetlovani, protoze jinak by se Tva argumentace stala neduveryhodnou.
Ostatne si myslim, ze budes mit tezkou pozici, protoze (podle Tveho popisu: ....rikala ze by se snad zblaznila kdybych kouril....) ma Tvoje mati na tuto oblast vytvoren a zafixovan urcity nazor, dokonce - pokud jsi to napsal presne - nevaha pouzit ponekud necestnych metod k prosazeni sve vize sveta, t.j. citove vydirani, coz podle mne neni zrovna znamkou vyzrale osobnosti..... pripomina mi to spis dite, tlukouci hlavou do kandelabru s krikem ... ja chci BUM zmrzlinu, BUM zmrzlinu, BUM zmrzlinu!....BUM...BUM...BUM..., cimz vyjadruje postoj "kdyz mi nevyhovite, a to ihned, tak si neco udelam!" - proste zkratkovity pokus predelat nepredelatelne; namisto toho upravit sve nazory a postoje se pokusit nasilim zmenit skutecnost a minulost - coz nelze.
Takze si dovoluji predpovedet, ze to budes mit tezky - dost by me preqapil jiny scenar.
Najdes zde dost materialu toho typu, ktery potrebujes: je pravda, ze najit to nekdy predstavuje znacny problem, informaci je zde 6 pulek (3 prdele). Neco snad najdes tady nebo tady, snad z toho neco pouzijes event. najdes jeste neco jineho - nebo ze by jeste nekdo jiny na nejaky thread vzpomenul ?

Doufam, ze jsem se Tebe nebo Tve mati nedotkl snad ponekud primym prispevkem, ale uz to mam tak ve zvyku ... neni to vzdycky koser.... ja vim...., ale pokud ano, tak se Tobe i Tve mati omlouvam.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 19-09-2002 v 07:22 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

filmy, hodba, knizky, reflex, grower, legalizace.cz, clanky Bushky ... je toho miliarda, podle me se staci trochu snazit. Ovsem pokud tvoje mami neni uplne mimo.

Old Post 19-09-2002 v 08:58 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Obecné 2bimbulííínek Příspěvek č. 62

A nebo to nech jednoduše vyhnít,taky jsem to tak udělal.Musíš teda vědět,jak se svojí mámou komunikovat.S našima to nějak nešlo,protože házeli všechny drogy do jednoho pytle.Teda mimo chlastu,ten podle nich není nebezpečný.Až po delší době zjistili,že je možná lepší,když hulim,než abych fest chlastal,k čemuž jsem měl jeden čas docela sklony.Takže teď se s tim nikterak netajim a zdá se mi to v pohodě.A k tomu s tou fájou: docela nedávno byla matkou objevena v mé skříni vodnice.Prej: na co to máš?Z toho se kouřej ty drogy,co?A já na to: Už jsi někdy viděla nějakou pohádku odehrávající se v Orientu?Máma: Děláš si ze mě srandu? Já:JOOO! :-))
No a to byl poslední rozhovor na téma hulení a to je to asi půl roku.
Myslim,že předkládat rodičům osvětu je leckdy zbytečný,dej tomu čas a oni sami poznaj...
peace

SMOKE IN PEACE

Old Post 19-09-2002 v 13:18 PM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
binary lama
Nový Člen

Karma uživatele binary lama - 0% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 63

hele, ted(par dni) na legalizace.cz vysla diplomova prace jednoho typa, a to je docela dobrej podklad :-)
a nebo (taktez na legalizaci) sekce argumenty.
Preju hodne stesti ;-)

Old Post 19-09-2002 v 19:07 PM
binary lama je offline   Profil uživatele binary lama   Find more posts by binary lama   Foto galerie člena binary lama   Click here to Send binary lama a Private Message   Add binary lama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Zdarec rozepisoval sem se tu jak idiot a pak mi spadla opera kakže se*u na to ...... a jedíný co ti můžu doporuči je brožůra která se prodávala na MMM a tam byl vždycky mítus a pak fakta tak to sem taky doma nacpal rodičům a docela Ok a myslim že jí maji v Growschupu na žižkově.... asi za 10 ,-

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 19-09-2002 v 20:56 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás