Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky by mě celkem zajímalo, kde ho máš umístný, teda spíš nad čím. Rozsah má 4 stopy, když ho máš tak na stěně, tak to máš 4*2 stopy...tady máš video : https://www.youtube.com/watch?v=a77fD8fUayg .Tak když už sis ho sehnal, tak ho umísti líp, ať plní svou funkci
ať nejsem OT, tak sleduji od začátku a pěkná práce
Původní příspěvek od aresek Taky by mě celkem zajímalo, kde ho máš umístný, teda spíš nad čím. Rozsah má 4 stopy, když ho máš tak na stěně, tak to máš 4*2 stopy...tady máš video : https://www.youtube.com/watch?v=a77fD8fUayg .Tak když už sis ho sehnal, tak ho umísti líp, ať plní svou funkci
ať nejsem OT, tak sleduji od začátku a pěkná práce
Pekny videjkodiky za pochvalu,vse jsem vycetl tady na groweru. Mam ho prave nad einstalaci-predradnikem,vzduchovani a starsim vetrakem,jako je ve videu,dale jsem ho umistil zaroven s vrchem dveri a v dosahu drevenych policek,v druhy pulce mistnosti je ten tank se 40 litry,coz je samo o sobe taky urcita prevence. Ta sance,ze by se stalo neco nepeknyho je stejna asi jako u compu v pokoji,ale jelikoz mam spolubydlici,nechci nechat nic nahode a i pro ne je to urcity uklidneni Diky vsem za k!
Původní příspěvek od mmamon Hh, už ho tam nemají. Más ho v místností z důvodu elektroinstalace? nebylo by lepší ho dat trošku víc do prostoru - nemyslím nad kytky, ale, že by pak ta springler tryska neházela víc prášek na zed?..
Urcite by to lepsi bylo,ale mel bych pomerne snizenou pohyblivost,je to malej krcalek,par dnu jsem nad umistenim premyslel a tohle je opravdu nejvhodnejsi misto v dosahu metr od predradniku a prodluzky.
Původní příspěvek od helemese
V bille tedka prodavaj vakuovaci nadoby s pumpickou,maj spousty velikosti,a kdyz mate tu jejich kartu,tak to zacina na 150 Kc,dobry na skladovani.. http://www.billa.cz/Layouts/dd_bi_s...9&pageId=110400
Já je měl, vydrželi cca rok pak přestali držet podtlak.. škoda, byly super.
edit: ten ventilek začal pouštět vzduch zpátky.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
61.den kosa.. 5 dnu FF a 5 dnu neupravovana voda,2 dny tmy. Novackum,jako jsem ja,musim doporucit dobre naplanovani sklizne,potrebujete minimalne cely den,ja jsem to skosil,povesil a z lenosti jsem to zacal ostrihavat od listu az druhy den,coz byla fatalni chyba Nicmene 4 kytky jsem ostrihal a nechal susit,na zbylych 8 jsem pouzil jeste watercuring,5 dnu namoceny v ciste cirkulujici vode,denne menene. Suseni probihalo na 2 etapy,prvni 4 kytky schly 5 dnu,ostatni macene pouze 3 dny.Pote schly jeste v krabici od caseu. Ucinky jsou vysoce nad ocekavanim,za tech 12 let huleni jeden z nejlepsich modelu Urcite je to zpusobeno kvalitni denni peci dle mistnich navoduu Z prvnich 4 kytek je 140g.
Spodky jsem vubec nestrihal,pouze otrhaval zluty listy a podle me je tretina gramaze prave ze spodni pulky
Pri watercuringu se do NFT tanku skvele vejdou cely kytky bez pristupu vzduchu,prvni 3 dny vylivate zelenou brecku takovej phytamin se na listech drzi dlouho
Dole prvni 4 kytky bez watercuringu,pouze osprchovany-140