Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jak muzete videt, nechal jsem to na dvou sestovkach (Vse by se mi pod jednu nevlezlo), vlevo jsou nl5haze, vpravo prvni ctyri kytky vlevo dole jsou jack flashe, ostatni nl5haze. "Zidloblok" jsem dal pryc. Nechavam to samozrejme na 12/12. Myslim si, ze to neni az tak zle a ze to bude ok. Pokud budete chtit, budu vas samozrejme informovat, ale zadam normalni kritiku, posty typu "za tohle bych si zlamal ruce a uz tu nikdy nevkrocim" jsou imo k nicemu. Ja to chapu, respektuju cizi nazor, ale pokud tady chce nekdo hazet jen takove vyplody, aby si dal sam za pravdu a udelal si dobre, tak na to nejsem zvedavy. Diky vsem, kteri se mi snazi poradit. Pokud vas neco zarazilo, nebo mate nejaky napad, dejte vedet. Diky
ty tři mrzáky z pravý strany bych vyhodil a ten zbytek se vejde pod jedno šestikilo , vono toho tam moc nebude abys musel svítit dalších 600w , a nedělej že jo nikoho nezajímá kolik sklidíš , ale když je někdo tvrdohlavej a má blbý kecy k tomu když mu někdo píše co je do očí bijící...ale tak dvě šestikila to zní skérovějc , chápu
Původní příspěvek od katozereblato predvcerom som to ostrihal aby to rastlo do vysky
tak ty si je dobre oholil :-D :-D co te k tomu vedlo? ...mozna to zni blbe ale me by to vazne zajimalo. Ja preji hodne stesti...kazdej zahradnik at si na svem dela po svem...ale zaskoceny sem to jo.
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
tak ty si je dobre oholil :-D :-D co te k tomu vedlo? ...mozna to zni blbe ale me by to vazne zajimalo. Ja preji hodne stesti...kazdej zahradnik at si na svem dela po svem...ale zaskoceny sem to jo.
Tož, aby to rostlo do výšky, ne! Košťata se zásadně táhnou do výšky a nejlíp fotosyntetyzujou stonky!
No ostrihal som ich na kostata pred 5 dnami. Dnes su uz skoro tak kosate jak pred ostrihanim. Vyrastli asi o 4 cm. Ja som im ostrihal iba velke listy(ktore clonili mensim vetvam aby sa rozvijali) a vetve co idu smerom dnu aby neprechadzali cez stred kytky. Vsetky ostatne vetve s malimi listami som nechal. male listy sa zvacsili a zaplnili priestor jak som planoval Za posledne 3 dni na nich vyrastli asi 2 CM paldy
Naopak, můj příspěvek vůbec není od věci - od věci je tvůj celej přístup k pěstování. Svítit ze strany lampou přivázanou na židli, dvěma šestikilama na kytky, kterejm by stačilo jedno a ještě by to bylo hodně, stříhání listů aby svítilo na větve etc.
Než začneš z někoho dělat blbce, projdi si pořádně grower a přestaň ho dělat ze sebe...
Tož, aby to rostlo do výšky, ne! Košťata se zásadně táhnou do výšky a nejlíp fotosyntetyzujou stonky!
Tvoje vyroky su jednostranne zalozene a zhadzujuce nepripustas ziadnu inu moznost a tak prosim opusti tento topic. Od teba nemam chut pocut uz nic keby sisi cital poslednu postu zistis ze moje kytky su momentalne v dusevnej pohode vyrastli o 4 cm (co uplne popieras svojim citovanym vyrokom). Takze vidis ze mozu rast a nemas pravdu. Vyjadrim sa aj k tvojmu zhadzovaniu zidloboku. Je to fantastycky sposob ako naklonit stinidlo bocnym smerom pricom ti to presvieti aspon dvojnasobne listy ktore niesu osvetlene (a uz su tam) pod prvym a druhym patrom zhora.(ktorych je asi tak 2/3 kytky). Preco by som nepouzil stolicku Ked dokonale plni ucel.
Ja ta vibec nezhadzujem len som ti napisal ze je to odveci. Tym ze mi vkladas do ust slova ako napr ze z teba robim blbca si ziadne sympatie urcite nezasluzis a tak si myslim ze moja karma bola plne opodstatnena. A ako mozes hovorit o mojom postoji. Ty nevies nic o mojom postoji pretoze je to MOJ postoj. To je jak keby si hovoril ze vies co si myslim. Takze cele tvoje spravy su zalozene len a len na klamstvach
Tvoje vyroky su jednostranne zalozene a zhadzujuce nepripustas ziadnu inu moznost a tak prosim opusti tento topic. Od teba nemam chut pocut uz nic keby sisi cital poslednu postu zistis ze moje kytky su momentalne v dusevnej pohode vyrastli o 4 cm (co uplne popieras svojim citovanym vyrokom). Takze vidis ze mozu rast a nemas pravdu. Vyjadrim sa aj k tvojmu zhadzovaniu zidloboku. Je to fantastycky sposob ako naklonit stinidlo bocnym smerom pricom ti to presvieti aspon dvojnasobne listy ktore niesu osvetlene (a uz su tam) pod prvym a druhym patrom zhora.(ktorych je asi tak 2/3 kytky). Preco by som nepouzil stolicku Ked dokonale plni ucel.
Ja ta vibec nezhadzujem len som ti napisal ze je to odveci. Tym ze mi vkladas do ust slova ako napr ze z teba robim blbca si ziadne sympatie urcite nezasluzis a tak si myslim ze moja karma bola plne opodstatnena. A ako mozes hovorit o mojom postoji. Ty nevies nic o mojom postoji pretoze je to MOJ postoj. To je jak keby si hovoril ze vies co si myslim. Takze cele tvoje spravy su zalozene len a len na klamstvach
Když už ses tak rozepsal, dovol abych se taky rozepsal. Rozhodně jsem neměl namysli, že bys dělal blbce ze mě. Blbce spíš děláš z ostatních a sám ze sebe, jelikož si myslíš, že tvoje metody jsou správné. A v tom se ošklivě pleteš. Opravdu si myslíš, že takhle vypadaj kytky po sedmi tejdnech růstu a bůhvíkolika dnech květu pod dvěma (třema, čtyřma nebo kolik jich to tam máš) šestikilama? Kouknul ses před zasazením do jinejch threadů, aby ses poučil?
Čtyři centimetry za pět dní je opravdu závratná rychlost růstu. Nikde jsem netvrdil, že neporostou vůbec, ale v týhle fázi vyrostou kytky o 4cm za dva dny i pod blbou dvěstěpadesátkou. Bohužel ne, při takhle fušerské práci. Moje výroky jsou jednostranně založené, protože se zakládají na pravdě a zkušenostech, zatímco tvé výroky se zakládají na sebeklamu.
Tvůj přístup k pěstování mě zaráží a skoro i uráží, proto ti tu píšu, co píšu.
Když už ses tak rozepsal, dovol abych se taky rozepsal. Rozhodně jsem neměl namysli, že bys dělal blbce ze mě. Blbce spíš děláš z ostatních a sám ze sebe, jelikož si myslíš, že tvoje metody jsou správné. A v tom se ošklivě pleteš. Opravdu si myslíš, že takhle vypadaj kytky po sedmi tejdnech růstu a bůhvíkolika dnech květu pod dvěma (třema, čtyřma nebo kolik jich to tam máš) šestikilama? Kouknul ses před zasazením do jinejch threadů, aby ses poučil?
Čtyři centimetry za pět dní je opravdu závratná rychlost růstu. Nikde jsem netvrdil, že neporostou vůbec, ale v týhle fázi vyrostou kytky o 4cm za dva dny i pod blbou dvěstěpadesátkou. Bohužel ne, při takhle fušerské práci. Moje výroky jsou jednostranně založené, protože se zakládají na pravdě a zkušenostech, zatímco tvé výroky se zakládají na sebeklamu.
Tvůj přístup k pěstování mě zaráží a skoro i uráží, proto ti tu píšu, co píšu.
A ty co vies o tom modeli co ja pestujem? On sa ma dat hned na kvet a ma 75 dni kvetu kedy zaroven rastie. Ja som ich predpestoval a vytvaroval ako chcem aby rastli a potom az som ich prepol na kvet. Caka ich rovnaka doba kvetu ako keby som ich hned prepol napr po 2 dnoch. Takze tvoje vyroky o tom ze moje vyroky su na zaklade sebaklamu su na zaklade sebaklamu ale tvojho vlastneho
Naposledy upravil katozereblato 03-11-2011 v 19:58 PM
Vim o něm to, že se jedná o konopí a o rostlinu. A rostliny obecně potřebujou k růstu co největší plochu pro fotosyntézu, tzn. co nejvíc listů. Pokud jim je tato plocha upíraná, růst se zpomalí či téměř zastaví. Za 7 týdnů růstu by pod touhle wattáží měly metr a půl.