Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj všem growerů , koukám,že sem tu týden nic nedal,dnes je 71 den květu a zítra ráno bude kosa,už ted musím říct že s nebulkou sem velmi spokojen.
Co se týče výnosu a kvality tak paráda je to o 100 procent lepší než ten můj první grow vůně vzhled a kompaktnost paliček prostě parádní hulení, budou to pěkně tvrdý paldy samozřemně už byl i menší košt a chut je výborná,tady musím napsat že ten final solution od ah se jednoznačně vyplatil na spodku misek tj podtácků pod květníkama mám tak 0,5mm vrstvu solí z hnojek a pk 13a14,což dávám za vinu final solutionu ....tak se koukněte jo a všem díky moc za K+ co jste my poslali.
kosa proběhla po 72 dnech květu. Ted je suším docela mi přestávaj vonět a hlavně se pěkně zcvrkli ,tak zitra nebo pozitři půjdou do sklenic a tam se snad pěkně rozvoní jak maj hodím sem fotku makra a omluvte mně ještě sem neměl čas je ostříhat do finální podoby.
po 8 dnech sušení v homeboxu se zapnutým odtahovým ventilátorem šel vymodlený materiál do sklenic,kde je 3 den a konečně to začíná chutnat a vonět jak má.
Celkově sem s 2 kolem spokojený a poučený zastřihování a ohýbání se bohatě vyplatilo,jasně se tu ukázalo celkové omezení velikostí květináče... přece jenom 4 litry je asi hodně málo na uživení 16 vršků.
Všem co sledovaly moje 2 kolo děkuju a držím palce a hlavně at vám to to krásně kvete. Ještě sem hodím fotku jedné z největších paliček. tak zatim pánové a dámy doufám,že se mrknete i na můj 3 pěstík,který bude vylepšen hned na několika místech...... .....
ahoj tak to fakt nevim váhu nemám paliček byly skoro 2 plny sklenice od okurek ps ty velky. ještě ted to hulím a paráda po 2 měsicich pomalyho dosušovani ve sklenicich to krásně ovocně voní.............ten zbytek samozřejmě