Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
17.den 12/12 myslim,ze vypadaj celkem k svetu,ale mam problemy asise skrini....pripada mi malinka...mam 2 moznosti...bud stihnu koupit darkbox a nebo primocarkou odrezu vrch skrine a nasadim tam cooltube a jsem si 100% jisty,ze to vyjde...wassup
hej uz to je v poho s tou skrini nemusis nic delat. tetkom by meli uz rubat paly mista nahore mas jeste celkem dost. kdyby si to nechal jeste tyden na rustu tak to uz by si mozna problem mel.
jinac, cumim jak sis pohral se srovnanim vrsku! pekny! tuhle mrchu takhle ukocirovat muselo dat praci K+ jak cip!
zdravim te.diky moc..s tim srovnanim no to jsem se az u toho potil dalo mi to docela praci mno,ale musel jsem si nejak poradit...mas urcite pravdu s tim kdybych to jeste chvily nechal..to by me asi odvarilo,ale jeste jednou DIKY.zatim pestu zdar wassup
Krásné kyti, podle mě jeden z nejhezčích právě probíhajících growů pod 25OW. Na to, že jich je šest, tak toho bude ranec srandy:-). Ten phytamin bych už vysadil, ta vlhkost v květech nepřinese nic dobrýho! K+ jak hovado letí
zdravim vas vsechny lidicky.ja dekuji vsem za kacka...vlhkost tam je minimalni uz.odtah jede furt a zvlada to dobre...kytickam se to libi...jinac dam na vas prestanu ted pouzivat phyt-amin,ale nejvetsi ucinnost ma phyt-amin v kvetu a me se hodne ukazal hlavne v dobe,kdy to bobtna...takze ja to ted necham a pred flushingem to jeste 2x postrikam a s phyt-aminem koncim...
Na chuti mi to nic neudela,pac na tom si hledim mam flushing 14 dnu.
Hnojky: bio-bloom 13ml/1,5l bio-topmax 5ml/1,5l bio-pk13/14 4ml/1,5l...nakonci jeste pred flushingem pridam k hnojkam k poslednim dvoum zalivkam BIO-GROW..at mi to trosku hodi nafialovelejsi barvicku.je to 80%sativa a 20%indika ale i tak se budu snazit udelat z toho huste palice..zatim pestu zdar wassup.