Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už jsem seknul 3vdovy...sice chtěli ještě nějaký čas, ale svilušky je tak vysáli, že už jsem je zklidil a musím říct, že je hodně aromatická a chutná :-) i přesto, že svilušky se nažrali..;-) nebude toho moc, ale ostatní modýlky to přebijou v pohodě!!!
northxshiva je krásné hutná ..to samo nebula a ultimate...rusák je také nádherný...až fialově zbarvený....
pak hodím fota....
jinak už jen prolévám voda,ripen voda...
tak mám přátelé něco kolem 150g....nevím čím to, ale je to docela slabé...čekal jsem víc..jinak paličky jsou pěkně orosené...
smrtonostně mě zničil bílý rusák.....
nebula je slabší ale chutná a pohodová....
northxshiva je taky super kouřo, co vás dostane do jiného prostoru :-)))
a ultimate jsem ještě moc nechutnal....hodím tu pak fotky, ale není čas....furt nějaká práce jak kolem kytek tak doma atd...
Původní příspěvek od Weka tak mám přátelé něco kolem 150g....nevím čím to, ale je to docela slabé...čekal jsem víc..
Jednoduchá odpověď svilušky ti to sežraly
150g se dělá s přehledem pod 250w....
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more... Move my move my... move my body