Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc za podporu a rady.
Zejtra přihodim nějakej update ze 24 dne květu.
Cukruje to pěkně ale po přesazení se to ákáčko dost zabrzdilo.
S1 jede jak blázen-pozoruju změny každej den,je to koš jako prase.
Jinak hnojím už max. co píše tabulka.
A pro další kolo jsem již objednal Master Kush od D.P.
Tak doufám že jsem zvolil dobře
Pěstovat chci : Bush stylem pod 600w.
Nelíbí se mi mrtě kytek nalepenejch na sobě.
Chci max. 5 keřů jako prase
počítám delší veg. fáze,ale to mi nevadí.
čest, je mi jasný že už do toho nechceš vrazit ani kačku, ale jsi v půli a škoda to podělat kvůli tomu že ti pomalu ujíždí ph někam do kopru, tak nebuď blbej a skoč si do hornbachu, nebo akvaristiky pro kapalnej ph tester za 49kč+- .
Tady v týhle prdeli nic takovýho neni.
Ptal jsem se ve všech květinkách i drogérkách a bez úspěchu .
Já si myslim že je to asi kyselí tak pomůže třeba rozmlátit skořápky skoro na prach a přidat to ze zálivkou?
Mám tu pár lakmusáků,ale nemam tabulku a když se to zbarví,
tak stejně nevim jak se s tim dělá.
A roztoky na úpravu nemam,takže co dům dal.
Myslel sem normálně naškrábat starou omítku
a přidat jí do vody,nebo se na to vysr...
Mno tak nakonec jsem se rozhodl i když nerad že objednám PH+EC metr i když si myslím že na sklizni to vliv mít už nebude.
Ty metry laciný od ty ADWA je to vyhození peněz? stojej kol 900.
Podle mě je to buď přehnojený nebo přelitý nebo nevhodnej substrát, co nenechá kořínky dejchat. zkusil bych to jenom provzdušnit a zalejvat čistou vodou..
Jj kámo příště bych být tebou přidal do toho kookosu trochu perlitu na provzdušnění jinak myslím, že s tým ph testrem to není vyhazování ale alespoň něco. K+ za snahu a ať se příště daří víc
Díky všem za rady a starosti s mojí maličkostí...druhý kolo bude od začátku a se všim..tohle byl pokus střelit kytky z venku do skříně...Budu asi nakonec kupovat dark room 120 120 200 .jinak PH+EC metry sou na cestě...Mam tu už semena od DP master kush a k tomu budou řezy 5xnebula a 5x mix různejch odrůd...Jinak díky za ty K+ ale jak by řekla babička kdyby tu byla--- milej vnoučku K+ za tebe nezaleje,nezasadí,nesklidí...Ale jasný že děkuju,ale za co jsem rád že už u mýho nicku je nápis..Stálí člen...to mě rajcuje víc
Nejlíp uděláš, když to budeš chvíli zalejvat vodou a tak abys moc nemáčel tu hlínu uprostřed kokosu, ta drží víc vlhka a kytka se chová jako přelitá. Takže je to přelitý a možná i přehnojený, to uvidíš. Taky si změř Ph vody, co ti vytejká zespoda, mělo by bejt kolem 6, jestli je moc vysoký, uprav zálivku. Takže to může bejt i vysokym Ph (jakýkoli kapky z akvaristiky, kde je dobře barevně odlišená 6).
Původní příspěvek od fiste Nejlíp uděláš, když to budeš chvíli zalejvat vodou a tak abys moc nemáčel tu hlínu uprostřed kokosu, ta drží víc vlhka a kytka se chová jako přelitá. Takže je to přelitý a možná i přehnojený, to uvidíš. Taky si změř Ph vody, co ti vytejká zespoda, mělo by bejt kolem 6, jestli je moc vysoký, uprav zálivku. Takže to může bejt i vysokym Ph.
není jednodušší upravit vodu na cca 5.8-6.0 a prolít to aby se ustálilo pH hlíny/koko?
určo je to o pH...věřím že budeš min o stupeň mimo toleranci
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
No jde o to, že buhví co je v tý hlíně a někdy to trvá dlouho, než jí změníš Ph. Proto je lepší měřit to, co ti po zalití vyteče a porovnat s tim, cos tam nalil..