Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hochu myslim ze s takovym proriznutim v tehle dobe jsi udelal peknou chybu. odstranil jsi vrsky kde se nazhromazduje nejaky hormon nebo tak neco ktery budi kytku do kvetu + ty nejkrasnejsi vrsky jsou na vrscich nejsilnejsich vetvi coz ty jsi je odstranil. mel jsi to spise polamat. vyslo by ti to 100x lepe. sam si se pripravil a dost zeli
kus hoven : asi mas pravdu, jenze co jsem mel jineho delat??jak to mislis že sem to měl polamat? jako že sem měl ty větve spíše zlomit než ostříhat?podle mě by se stejně docela dost doravnali do vrchu, nebo jak to myslíš??
je mi jasne že sem se připravil o dost brka. prostě sem to riskl, řekl sem si že lepší něco, než aby to šlo cele do hajzlu.
opět sem to prostříhal tady je par fotos. fakt netuším jak na to jinak. podcenil sem to a za prvé jsem tam ty kytky měl dat fakt později a za druhé ne v takovém množstvi, nikdy sem ve foliáči nepěstoval, tak sem netušil, že to moc vymete- dost mě to překvapilo. nějak bych to popřivazoval, ale není tam vůbec místo. doufam že to bude oká.
opět sem to prostříhal tady je par fotos. fakt netuším jak na to jinak. podcenil sem to a za prvé jsem tam ty kytky měl dat fakt později a za druhé ne v takovém množstvi, nikdy sem ve foliáči nepěstoval, tak sem netušil, že to moc vymete- dost mě to překvapilo. nějak bych to popřivazoval, ale není tam vůbec místo. doufam že to bude oká. a také jsem to seřízl víc po stranách u folie-ať to má tedy více místa.myslím si že to holky ještě zvládnou a napraví se a ty pálky pak nebudou moc řídké.je pořád jěště dost času. dostali alga-bloom(sice je to pry ze 60procent na rust, což ja nepotřebuji)-snad to vijde a moc už neporostou-jedině do květu-vršky jsou teď opravdu malé-sestříhl jsem to tak, že tam zůstaly vesměs jen ty nejmenší.
ještě tu mám pro srovnání jak vypadal BJ před seříznutím a po. teď je jště trochu menší-vlastně je teď o něco všechno menší, protože jsem tam tam byl na druhý den po zákroku a ještě dostali trochu na prdel-jak sem už psal zůstaly tam vesměs jen ty malé výhonky.
mám ještě připravené na zálivku BLOEI od B-cuzz(nebo jak se to píše) - nemáte s tím někdo zkušenosti??prej je to dost dobrý . No a na závěr RIPEN. ještě jsem se chtěl zeptap co se stane když poliju listy vodou s hnojiven-myslím si že nic,protože je organické-ale nejsemsem si tím stoprocentně jist.
undergroundman : až ted sem se dival na tvuj sklenik a mas to fakt stejně komplikované jak já - máme prostě trochu smůlu - kdy sme to věděli dřív,že to tak povalí
Původní příspěvek od kolop mám dotaz nevíte někdo co znamená tohle zbarvení listu??je to dobře , nebo špatně??objevil se mi jen jeden na SSH
Dobře to není, ale neděje se nic hrozného. Kytka signalizuje přechodný deficit (podle mě některého z kovových prvků) způsobený právě zastřihnutím primáru a objeví se zpravidla na dvou patrech pod řezem.
Tedy - nejde o nemoc ani plíseň.
Jen už nic z vršků nestříhej, kytka by měla být už v květu a taktak stihne ve skleníku dozrát, pokud nesrazíš pravděpodobnou vlhkost a nezabezpečíš jiné nutnostě pro květovou fázi - vysadit dusík, předimenzovat P,K (je to v hlíně počítám)
foto: White Phoenix, zastřihnuto za 3.patrem, vršek dán do RW, samec
edit: tak foto ne, ne a ne. Proč? Nevím.
H.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.