Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar growři ...
Kytí nejřív byli takový zvadlý tak sem jim dal napít a už se jakš takš vzpamatovali, ale listy žloutnou dále i když zalejvám jen vodou (24h odstátá)
Jinak v nejbližší době se chystám přepnout na květ a tak musim trochen utěsnit box atp ...
Dneska sem přepl na květ, nasadil mřížku a až budou o něco větší tak propletu "paličky" okama
Zbavil sem je uschlích listů a udělal pár skoro makro fotek u jedný se mi zdá že už ukázala pohlaví - samička, ale nejsem si tím jistej ...
Tady všechny pohromadě i se "sítí" nad nima
a poslední skoro makro ... mohl sem vybrat hezčí kousek, ale nějak se mi nechtělo
tahle se mi zdá na samičku (nejde to na fotce bohužel vidět, malý bílí výhonky ze stonků)
Připluju s novýma fotkama a infem tak za týden
Dlouho mi to nedalo a tak sem dneska kytí vytáhl a udělal pár fotek a taky sem je před focenim taky trošku poupravil, aby byli aspoň v rovině
tady jsou slíbený fotky