Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » 200W CFL / 4x NL / 80x40cm
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
escobar
Stálý Člen

Karma uživatele escobar - 95% PěstitelskáKarma uživatele escobar - 95% PěstitelskáKarma uživatele escobar - 95% PěstitelskáKarma uživatele escobar - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

[účet odstraněn]

Old Post 21-06-2010 v 13:06 PM
escobar je offline   Profil uživatele escobar   Find more posts by escobar   Foto galerie člena escobar   Click here to Send escobar a Private Message   Add escobar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
skood
Stálý Člen

Karma uživatele skood - 88% PěstitelskáKarma uživatele skood - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

sodík

Old Post 21-06-2010 v 16:30 PM
skood je offline   Profil uživatele skood   Find more posts by skood   Foto galerie člena skood   Click here to Send skood a Private Message   Add skood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aien
Stálý Člen

Karma uživatele Aien - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Sodík by byl ideál, jenže si ho nemůžu dovolit, neuvětrám to, ztěží dám tyhle úsporky, vevnitř mám co dělat já, abych se neutopil v potu... 1 okno - garsonka.

Kytky nebudu sklízet podle velikosti palic, když je nechám 90 dní bude to trošku hodně přezrálý, kontroluju to pod mikroskopem, dost pryskyřice je mlíčně zakalený a začíná to jantarovatět. Nechci mít hnusný totálně zabíjející gaučáky (jako posledně), lituju toho, že to nemůžu seknout teď, musí to mít flushing... ještě nevím, jakej ten model vlastně bude. NL jedu první kolo. Uvidím, musím se ještě naučit, kdy je pravá doba ho dát pod kosu. Třeba pak dojde i na těch 90 dní, co já vím...

Jinak pod lampu se toho už moc nevejde, bere to světlo těm níž, takže takhle jsem se to rozhodl dojet, sice si ubírám něco málo na bocích, ale nečo málo si přidávám uprostřed směrem níž... je to holt o kompromisu.

Každopádně dík za připomínky a pěstu zdar

Old Post 22-06-2010 v 12:37 PM
Aien je offline   Profil uživatele Aien   Find more posts by Aien   Foto galerie člena Aien   Click here to Send Aien a Private Message   Add Aien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aien
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Tak tu máme závěr, dnes 60 den. 12/12 jsem holky pokosil a už jsou pověšený. Není toho moc, spíš dost málo.

Jsem zvědavej kolik toho bude po nasušení, ale radši ani odhadovat nechci. Zatím to krásně voní, ale velmi slabě, paličky jsou pěkně ocukrovaný, ale malý.

A tady je pár fotek ze zabijacky..

Old Post 04-07-2010 v 10:29 AM
Aien je offline   Profil uživatele Aien   Find more posts by Aien   Foto galerie člena Aien   Click here to Send Aien a Private Message   Add Aien to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aien
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

next

Old Post 04-07-2010 v 10:31 AM
Aien
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

A jěšte...

Old Post 04-07-2010 v 10:32 AM
Aien
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

A poslední..

Plus jestli chcete můžete hádat kolik toho je...

Old Post 04-07-2010 v 10:36 AM
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

65,7g

Old Post 05-07-2010 v 17:55 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikael
MORAVIAN GROWER

Karma uživatele mikael - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

[účet odstraněn]

Old Post 07-07-2010 v 05:54 AM
mikael je offline   Profil uživatele mikael   Find more posts by mikael   Foto galerie člena mikael   Click here to Send mikael a Private Message   Add mikael to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

Vsázím 65,432 dží..

Old Post 07-07-2010 v 13:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cookino
Stálý Člen

Karma uživatele cookino - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

57,33333

Old Post 07-07-2010 v 13:45 PM
cookino je offline   Profil uživatele cookino   Find more posts by cookino   Foto galerie člena cookino   Click here to Send cookino a Private Message   Add cookino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aien
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Tak jsem tu z5 s aktulaními informacemi. Nasušeno, bohužel dost rychle, díky teplotám, který jsou teďka dost vysoko...

Celkově toho bylo 82,5g. Jsem docela mile překvapenej, protože jsem hádal, že to bude okolo 50. Velmi hodně řídkých malých paliček, kterých bylo, poměrně dost a jěště více než dost pryskyřice. Ale nutno podotknout, už z toho 5g odešlo někam vdál ve formě dýmu.

Chuťově to zatím ujde, odhaduju, že do 5 týdnů by to mohlo začít hezky vonět, je cítit, že to bude lehká ovocná chuť, neškrábe to ani trošku. A efekt to má celkem výraznej, hodně intenzivní, náběh se pomalu stupňuje, je to hezky přemejšlivý, navíc jak jsem zjistil, stačí toho celkem málo na dlouho srandy.

Co můžu zatím říct, model kterej se mi líbí, až to bude pořádně uleželý, bude to zatím to nejlepší co sem vypěstoval.

Tak se zatím mějte a smějte

Old Post 13-07-2010 v 12:36 PM
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Cau, no ja mam NL ve skrini tedkon tak sem zvedavej. Jinak at se dari.

Old Post 13-07-2010 v 12:43 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás