Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sodík by byl ideál, jenže si ho nemůžu dovolit, neuvětrám to, ztěží dám tyhle úsporky, vevnitř mám co dělat já, abych se neutopil v potu... 1 okno - garsonka.
Kytky nebudu sklízet podle velikosti palic, když je nechám 90 dní bude to trošku hodně přezrálý, kontroluju to pod mikroskopem, dost pryskyřice je mlíčně zakalený a začíná to jantarovatět. Nechci mít hnusný totálně zabíjející gaučáky (jako posledně), lituju toho, že to nemůžu seknout teď, musí to mít flushing... ještě nevím, jakej ten model vlastně bude. NL jedu první kolo. Uvidím, musím se ještě naučit, kdy je pravá doba ho dát pod kosu. Třeba pak dojde i na těch 90 dní, co já vím...
Jinak pod lampu se toho už moc nevejde, bere to světlo těm níž, takže takhle jsem se to rozhodl dojet, sice si ubírám něco málo na bocích, ale nečo málo si přidávám uprostřed směrem níž... je to holt o kompromisu.
Tak tu máme závěr, dnes 60 den. 12/12 jsem holky pokosil a už jsou pověšený. Není toho moc, spíš dost málo.
Jsem zvědavej kolik toho bude po nasušení, ale radši ani odhadovat nechci. Zatím to krásně voní, ale velmi slabě, paličky jsou pěkně ocukrovaný, ale malý.
Tak jsem tu z5 s aktulaními informacemi. Nasušeno, bohužel dost rychle, díky teplotám, který jsou teďka dost vysoko...
Celkově toho bylo 82,5g. Jsem docela mile překvapenej, protože jsem hádal, že to bude okolo 50. Velmi hodně řídkých malých paliček, kterých bylo, poměrně dost a jěště více než dost pryskyřice. Ale nutno podotknout, už z toho 5g odešlo někam vdál ve formě dýmu.
Chuťově to zatím ujde, odhaduju, že do 5 týdnů by to mohlo začít hezky vonět, je cítit, že to bude lehká ovocná chuť, neškrábe to ani trošku. A efekt to má celkem výraznej, hodně intenzivní, náběh se pomalu stupňuje, je to hezky přemejšlivý, navíc jak jsem zjistil, stačí toho celkem málo na dlouho srandy.
Co můžu zatím říct, model kterej se mi líbí, až to bude pořádně uleželý, bude to zatím to nejlepší co sem vypěstoval.