Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty vole, létos je ten rok nějakej bídnej...
Fízlové sice holčičku nenašli, ale alespon, že zníčenim mejch kytek si udělali radost...
Já jim dám pomáhat a chránit!
Jediný co bylo už zralý je California orange, tak tejden chyběl Rusákovi, Danny Boy i Vortex potřebovali ještě tak 10 dní a Da Purps tak 2-3 tejdny...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Ty vole, létos je ten rok nějakej bídnej...
Fízlové sice holčičku nenašli, ale alespon, že zníčenim mejch kytek si udělali radost...
Já jim dám pomáhat a chránit!
Jediný co bylo už zralý je California orange, tak tejden chyběl Rusákovi, Danny Boy i Vortex potřebovali ještě tak 10 dní a Da Purps tak 2-3 tejdny...
Ty vole, přesně jsem si při tom humbuku okolo jejího zmizení řikal, kdoví jak Čáslav a jeho kytky... Fakt pešek letos. Ale aspoň, že ti je tam nechali.
ouuu shit,tak to vidíte,když už to nejsou čorky,plísen,zvířata........tak nakonec benga???
jak to víte že to byli muži zákona?škoda......velká škoda,měli jste zrovna strainy co mne zajímaly jak dokvítají
Káčko samo...
No víme to tak, že rojnice policistů prohledávali x km čtverečních přesně v těch místech, koukali jsme jak se přímo nad našim polem pár hodin vznášel vrtulník a všude v okolí jsou od nich cesty. Tohle místo bylo naprosto nenajitelný, nikdo by se tam jen tak nedostal. Kdyby to byli zloději, tak by si ty kytky odnesli, oni je jen vytrhali polámali a nechali ležet na místě...
No nic, neni to zas tak strašný, holt jen něco neni uplně zralý. Jen jsme zase přišli o další místo kde zasadit příští rok a taky o docela dost semen.
outdoorista: Jakej model tě zajmal? Uplně přesně ti to neřeknu, ale tak odhadnout už se to u většiny dalo!
Hele tak to bych to tam sklidem pristi rok hodil. Tezko si nejakej benga rekne ze to za rok zkontroluje. Kdyz se ani nenamahali to uklidit. Minimalne bych tam hodil jednu nebo par semen a dal neresil a uvidis ze to nikdo kontrolovat nebude...
// nejakej obcan se asi netrefil s karmou, jen tak btw
mě zajímal hodně Danny Boy a White Russian,protože jsem tyto odrůdy chtěl jet next outdoor,mno a California Orange a MK-Ultra jsem pěstil,ale v době kdy to ještě krásně kvetlo(3-4 roky zpět),ted je každým rokem horší a horší to počasí...
Původní příspěvek od outdoorista mě zajímal hodně Danny Boy a White Russian,protože jsem tyto odrůdy chtěl jet next outdoor,mno a California Orange a MK-Ultra jsem pěstil,ale v době kdy to ještě krásně kvetlo(3-4 roky zpět),ted je každým rokem horší a horší to počasí...
No Danny Boye jsem měl od Haryho, čekal jsem, že to bude dřív hotový, už jen kvůli jeho rodokmenu, nicméně na plísně moc netrpěl, ale sklizen bych odhadnul až tak na poslední tejden v říjnu.
White Russian jedu už třetí rok řezy ze stejný matky a paráda, sklizen bych viděl optimálně tak za tejden. Ten co zprasili policajti, ten bych bral asi o víkendu, nějaká ta plísen už v něm byla... Jinak mám ještě jednu kytku ve volný půdě na zahradě a ta potřebuje alespon 10 dní ještě, ale zatim je bez plísně.
No California Orange, taky už mám třetí rok, první to byla naprostá špička jak do výnosu, tak do kvality, letos poměrně bída, nevim jestli matkář změnil maminu, nebo už je prostě stará, ale hlavně co se týče výnosu tak hodně velkej podprůměr.
MK-Ultra loni pro mě číslo 1, skoro to nehnilo a naprosto svěle to chutnalo, ale jak jsem se přesvědčil letos, tak hodně záleží na phenu. Ta letošní kytka začala plesnivět v půlce květu, nakonec z ní zbyla sotva půlka a to v období koncem září, kdy byly ty sucha a hezký počasí...
Tak a pár posledních kytiček ze zahrádky:
Včera seknutej Jock Horor F? od Vojty. Ke konci se krásně zbarvil do fialova. Začal kvést v půlce srpna, vypadalo to na rychlovku, ale zdání klame, vliv sativy se docela projevil na délce květu! Je to takový řidší kouření, ale za to úžasně obsypaný!
Tak tady je jedna z posledních kytiček:
Kandy Kush (OG Kush x Trainwreck), celý růstový období jsem ho měl za samce, nějak jsem ho nesledoval, živořil v 3,5l květináči až do půlky srpna, kdy jsem se na něj podíval a s hrůzou v očích jsem zjistil, že to neni on, ale ona. Tak jsem ji mršku rychle přesadil na záhon a nakonec i přes svůj zuboženej stav předvedla docela hezké divadlo!
Květ nasadila koncem srpna a pokračovala až do dneška... Dokvetla naprasto bez plísně, možná je to i tim, že pálky byly trošku vzdušnější, ale furt krásný! Voní tak zajmavě kysele, asi se na tom podepsal OG Kush. Pryskyřice má taky požehnaně. Pokud budou na jaře peníze, rád ho zase uvítám ve své zahrádce a pokud ne, tak ho mám nakříženej The Purpsem!