Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a nevím jak u vás, ale tady ve slezsku je už od pátku pod mrakem a docela i chladno, takže v takovém počasí porostou určitě dost pomaleji než ve 30° parnu.
Díky chlapi!! Jen mám zkušenosti s pěstem normálních ne AF odrůd tak mě trochu zaskočilo že se nějak nehýbou.. A navíc rostou pouhý měsíc, pak hážou do květu a zastavují růst tak jsem si řkal jestli to takhle půjde dál tak budou tak max 10cm vysoké... no dneska jsem jim objednal nějaké dobrůtky od plagronu (ALGA BLOOM) tak až hodí do toho květu tak se budou jn oblizovat... doufám Jinak dík za rady a pořádnou ůrodu přeju :-)
Včera šel viset kořenama vzhůru 4., předposlední dwarf. Ještě zbývá jeden. Z toho budou i nějaké semena. Asi se mi ho podařilo trochu opýlit a dávám mu ještě tak týden.
¨je to red dwarf, ale jedno semeno je podle mě něco úplně jiného (poslední kvetoucí kytka) vypadá totiž stavbou úplně jinak než ostatní a taky vypadá mnohem silněji
Včera jsme byli zkontrolovat kytky ve skleníku. Bilance je 7 jistých samic a 4 90% samci. Jsou tam 2 Ak48, jedna power-widow, jeden big bud a 2 no name kytky. Příšte dodám lepší fotku.
Sice jsem chtěl posledního dwarfa nechat ještě 3 dny, ale když jsem se na něj pořádně podíval, tak mi došlo že už není na co šekat a šel před 10 minutama taky viset.
Fotka č. 1 - dwarf s mojím novým trhačem, který se mi dostal domů přes balkon (11. patro) v noci z pátku na sobotu. Pokud se nenajde majitel, tak si ji nechám.