Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

citace:
Původní příspěvek od High
Zdar!!!Přináším ne-kvalitní fotky na kytky ted praží slunce jako blázen takže rostou před očima.Planuju ty dvě nechat růstu tak do 20-25.května a jednoho opozdilce do 1.června a šup na květ.Mám ještě jednu otázečku:Kytky vonej docela dost a kámoši mě říkaly že když takhle malá kytka hodně voní znamená to že je to samec.Je to pravda?Cítit je pouze když přiložím nos přímo k listům.Jsou docela dost obsypané plyskyřicí.Nevíte?Ahoj
Obsypané pryskyřicí z botanického hlediska je to nemožné určitě ne u tak malých rostlinek na růstu. Listy jsou od pryskyřice ke konci květu a to ještě jen u palic mrkni na to ještě jednou

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 13-05-2010 v 15:13 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od šapša
Obsypané pryskyřicí z botanického hlediska je to nemožné určitě ne u tak malých rostlinek na růstu. Listy jsou od pryskyřice ke konci květu a to ještě jen u palic mrkni na to ještě jednou
Vypadá to asi tak nějak.Doufám ze nebude panu xpapouskovy vadit že jsem si od něho pujčil fotku.Dík že jsi něco napsal

Old Post 13-05-2010 v 15:52 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Sry vidím jen chloupky asi su slepej

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 13-05-2010 v 16:06 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Zde jsou další fotky.Přírustky jsou v řádech milimetrů(zas..na severní polokoule).Mám dobrý tip že největší rostlina bude samec.Smrdí jak prase už v růstu,velký rozestup pater,vůní připomíná kopřivy a roste o hodně rychleji.Můžete přihodit pár vašich skušeností?Právě bych jednoho samce chtěl ale né nejlepší kytku.Ta rostlinka v červěném květináči..no coment.Už asi 3 dny kouká z hlíny něco jak pinpongáč na špejli.Doufam že se rozjede.Dal jsem si jí do pokojíčku ze střešním oknem na jih.Myslite že to rozjede?Tato rostlina bude zatemnována také ale někdy v červenci abych teoreticky sklízel konec srpna začátek září.Mějte se pěkně a teším se na vaší Odpoved.Zdar

Naposledy upravil High 16-05-2010 v 18:24 PM

Old Post 16-05-2010 v 10:25 AM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 53

Tady je zlatý hřeb večera.Doufam že to rozdýchá.Co myslíte?

Old Post 16-05-2010 v 18:58 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 54

Ahoj!!Tady new foto!!Plánuju je přepout přesně 1.června.už je rozhodnuto.Ale ted k problému.Jak známo tak počasí bylo v těchto dnech na pi.u a na h.vno.Někteří pěstitelé přišly o kytky protože jim je odnesla voda...upřímnou soustrast--R.I.P.Doufám že se nevzdáte a zasadíte znova!!Ale ted k rostlinám.Nic nového.Jo a ta v červeném květináčku už je Ok.Moc děku za karmu moc mě to potěšílo!!!Ahoj a něco mě tu napište.

For Frankey:dej sem nebo do svého theardu fotku mýho SK.A příště nepiš OT.To se píše do karmy do PM nebo na závěr příspěvku.

Naposledy upravil High 18-05-2010 v 13:56 PM

Old Post 18-05-2010 v 13:35 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 55

Ty kytky mám opravdu rád.proto jim čas od času něco zahraju nebo pustím z PC.Poslouchaj to co já.Punk,Punk-Rock,Rock,Ska.Ale rád jim zahraju třeba Stánky nebo Ovečku(Bláznova ukolébevka) doufam že se jim to líbí

Old Post 18-05-2010 v 13:47 PM
tommyswels
Stálý Člen

Karma uživatele tommyswels - 85% PěstitelskáKarma uživatele tommyswels - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Od jaký seedbanky jsou takovýhle pekla ??

Old Post 18-05-2010 v 15:43 PM
tommyswels je offline   Profil uživatele tommyswels   Find more posts by tommyswels   Foto galerie člena tommyswels   Click here to Send tommyswels a Private Message   Add tommyswels to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od tommyswels
Od jaký seedbanky jsou takovýhle pekla ??

Koupil jsem je od jednoho pěstitele z rakouska.Nevim odkud je měl on ale ve svékm indooru si vždy nechal jednoho samce a tím vyrobyl semena na další várku.Ale myslím že jse jedná o nekomerční vzorek který jse dobře rozšířil.Ale třebo ho nějaká seeds banka prodává.Skus Google..Měj se pěkně a zdar

Old Post 18-05-2010 v 19:09 PM
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

s tím počasím to je fakt,jde vidět ,že mají málo slunce,mají tenké a dlouhé stonky a navíc je na ně venku zima,takže to ted moc neroste.to je fain že jim hraješ já vždycky ráno vstanu a jdu se zhulit do skleníku a večer jim někdy chodím popřát dobrou noc a někdy se s nimi i mazlím a povídám si s nimi to asi každý kdo svoje dětičky miluje.držím palce at ti to vyjde podle tvých očekávání !!!

Old Post 18-05-2010 v 19:27 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Karma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% PěstitelskáKarma uživatele undergroundman - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

s tím počasím to je fakt,jde vidět ,že mají málo slunce,mají tenké a dlouhé stonky a navíc je na ně venku zima,takže to ted moc neroste.to je fain že jim hraješ já vždycky ráno vstanu a jdu se zhulit do skleníku a večer jim někdy chodím popřát dobrou noc a někdy se s nimi i mazlím a povídám si s nimi to asi každý kdo svoje dětičky miluje.držím palce at ti to vyjde podle tvých očekávání !!!mrkni na mojí NEBULU ve druhém týdnu ve skleníku

Old Post 18-05-2010 v 19:30 PM
undergroundman je offline   Profil uživatele undergroundman   Find more posts by undergroundman   Foto galerie člena undergroundman   Click here to Send undergroundman a Private Message   Add undergroundman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Pohodička Pěkný kytky Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od undergroundman
s tím počasím to je fakt,jde vidět ,že mají málo slunce,mají tenké a dlouhé stonky a navíc je na ně venku zima,takže to ted moc neroste.to je fain že jim hraješ já vždycky ráno vstanu a jdu se zhulit do skleníku a večer jim někdy chodím popřát dobrou noc a někdy se s nimi i mazlím a povídám si s nimi to asi každý kdo svoje dětičky miluje.držím palce at ti to vyjde podle tvých očekávání !!!mrkni na mojí NEBULU ve druhém týdnu ve skleníku

Přesně!!Už ti Karma letí jako smetí.Právě že mě to počasí docela štve.Ale dneska slunce u nás chvilku vylezlo.Já jim také vždy něco popřeju nebo do nich něco hučim.Přidávám fotku mé upgrade energitky.Abych věděl kde mám trsátko.Ahoj!!

Old Post 18-05-2010 v 19:50 PM
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

díky

Old Post 20-05-2010 v 14:48 PM
High
Rumová víla

Dotaz Pomoc Plýsen..!!!!! Příspěvek č. 62

Ahoj!Tak tady jsou něaké novinky.Mám velký problém.Po 10dnech neustáleho deště jse rostliny přelily.To by nebyl tokový problém ale jakmile vysvitlo slunko začala se tvořit plýsen v hlíně.Prostě na granulích Hnoje jse začaly tvořit maličké pavučinky a nejen tam.Tedka nevím co stím.Snažím jse hlínu vysušit takže rostliny se snažím štelovat tak aby byly na co největším žáru slunce a hlína tak mohla vyschnou.Nemůžete mě poradit co dál?Přesadit nebo tak?Stalo se vám to už někomu?Za odpoved Díky.Mějte se a ahooj

Old Post 21-05-2010 v 13:02 PM
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 63

Cau, zkusenost nemam, ale asi bych je presadil du suche hliny at se prebytecna voda v sakne.
To by me napadlo jako prvni reseni, ale jak rikam, nemam zkusenosti s plisnemi ani jak se jich zbavit..

edit: ted sem koukal zde a typek mel taky plisen a vyresil to uplne jednoduse.
Koukni https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=50167

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Naposledy upravil Seky 21-05-2010 v 13:22 PM

Old Post 21-05-2010 v 13:13 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
undergroundman
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

podle mě stačí když odstraníš jen tu plísen,normálně jí trochu seškrábni něčím nebo odeber ze z hora cm hlíny a dosipej to novou a nebo jak už bylo zmíněno to přesad a ono taky záleží na tom jaká je to plísen,ne všechny plísně jsou kytkám škodlivé.ale zbav se toho určitě pro jistotu.

Old Post 21-05-2010 v 17:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás