Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kedze som to musela presadzovat z prveho miesta na toto nove, tak pôdy som kupila menej lebo som nemala dostatok financii, pretoze som dost vela investovala do prveho miesta.
Normalne som vykopala jamy, dala kupenu hlinu a este prihrnula tou povodnou.
V tych petkach su diery na dychanie a dala som ich tam koli dazdom lebo tento mesiac vela prsalo a rastlinky boli este male...
Inac proti slimakom som dala na policko dve misky s wanishom.
Poslednu dobu čítam toľko veľa o fajčení, že som sa rozhodla prestať čítať.
Ahoj .Dvě misky s vanishem, to neni moc dobry, mas tri granule na metr a jeste je tam napsano, "nepokladejte v hromadkach", bejt tebou tak to rozhodim, se ti k tem miskam sjede hejno co tam pochcipa a budes to tam mit samej sliz a smrad z tech mrtvol, ja to taky ze zacatku obsypaval dokola a byla to faakt hruza.
Dnes som bola pozriet na policko. Do misiek sa nechytil ani jeden slimak, ale na dalsej rastlinke sa objavilo nove okusane miesto. Pridavam dnesne fotky- 48. den rastu
1.kvitnuca noname(asi)
2.dalsia noname-okusana
3.najkrajsi shaman
4.najkrajsi shaman zhora
69. den rastu ....ten najkrajsi shaman sa vytiahol najviac a uz mi je po kolena (uz vonia). Ostatni pekne rastu, dnes som ich zaliala kristalonom a pokusila som sa zastrihnut FIMom...chcela som ich aj poohybat ale strasne lialo a domov som prisla cela premocena.
Tie fotky su dost hrozne lebo prsalo....ale aspon nieco
1. Shaman po kolena
2. Porovnanie najvacsieho shamana s ostatnimi
3. Shaman
4. Shaman
5. dost blbba fotka ale je na nej vidiet ze NN rastu listy bez tych zubkou alebo cepele...neviem ako sa to vola...neviete cim to je? nemoze to byt technicke konope??
Technické konopí to urcite neni. To ze rostlina nemá zubate cepele je naprosto normalni a bezne. Je to u mladých lístků. Postupne to bude hrubnout, list zvetsi cetnost a zezubati ze se budes divit.
zdravim mam taky kytičku co má podobný listy ale už se začíná zubatit.Je uplně odlišná od těch ostatních ale líbíbí se mi čim dál víc sem zvědav co zní vyleze.Tady se podívej vypadala stejně jak ta tvoje na začátku a teď - https://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=372770
Dlllho velmi dlho som sa nebola pozriet na rastlinky, ale dnes som sa odhodlala. Myslela som ze budu vacsie ale vyrastli iba o kusok. Mozno to bude tym, ze som ich zastrihla a spomalil sa im rast.
Tak tu su nejake fotky, ich 106. den:
1. noname (vizera hrozne ale pekne vonia)
2. zakerny slimak na liste ktory bol zlikvidovany
3. shaman
4. shaman
5. shaman
Po dlhsom case som sa bola pozriet na moje miesto. Vytrhla som troch samcov (shamani) z ktorych bude mlieko. Ostali tri samicky (2 shamanky a 1 noname). Kvitne iba noname.
Fotka 1, 2, 3- gule
FOtka 4, 5-kvitnuca noname
To je dost žes updatla, ja myslel že už nic nebude asi tam máš málo světla, ale jinak přeji hodně zdaru s Shamanama, mě už jeden začal kvést, samozřejmě že to indikový pheno, jaxem předpokládal.
Aj mne uz zacinaju kvitnut shamani, ale zatial neviem ake je to pheno....ta farba sa objavi az neskor?? Lebo na tej noname bola zelena siska a ked som to dnes bola skontrolovat, tak trochu zruzovela za ten tyzden....ale shamani su zatial zeleni....dam nejake fotky....1,2-noname...3,4,5-shaman