Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První grow Patres ERSB a G13
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
hlavolampolska
Stálý Člen

Karma uživatele hlavolampolska - 83% PěstitelskáKarma uživatele hlavolampolska - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

nevim u sebe s Edem ...nic takove nemam... spis zacali hnednout jakmile maji min svetla... ci jsou ve stinu ... a ed zraje fakt dlouho pak prilozim fotku rozdilu palic....

HomeMade NFT 400/600w

Ice O later 8 pytlu jenom listi a stonky

nejlepsi admin je ten kdo to chape

Grower.CZ video

Old Post 20-04-2010 v 15:50 PM
hlavolampolska je offline   Profil uživatele hlavolampolska   Find more posts by hlavolampolska   Foto galerie člena hlavolampolska   Click here to Send hlavolampolska a Private Message   Add hlavolampolska to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hlavolampolska! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od hlavolampolska
spis zacali hnednout jakmile maji min svetla... ci jsou ve stinu ... a ed zraje fakt dlouho pak prilozim fotku rozdilu palic....

no tak nemuže to být třeba tím že jsem to hnojil za světla .. ?? nejradší bych to hnojil po zasnutní světla , jo foto klidně jestli mě to dojede v pohodě . Čau

Old Post 20-04-2010 v 17:13 PM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Karma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% PěstitelskáKarma uživatele Patreees - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Tak vás znova Zdravim mám tu nějaký informace o mých holkách, včera sem na posled zahnojil green sensation a k tomu sem dal bloom tak uvidíme jestli to něco ještě udělá ... , zdá se mi to strašně malý nevim no čím to muže být ale tak moje první zkušenost s growem myslim že jsem to zvládnul no uvidíme uplně až na konci jaký to bude, od zítra to žačnu prolejvat vodou nechám tomu asi tak týden prolití a pak dva dny tma , šmik.... kdybych něco dělal špatně tak mě opravte díky. !!!
Dále tu mám foto z 30.4. posudte sami jak to vypadá, foto nějaký to makro nesmí chybět

Byeee Patreees At to roste

Old Post 01-05-2010 v 21:07 PM
Patreees je offline   Profil uživatele Patreees   Find more posts by Patreees   Foto galerie člena Patreees   Click here to Send Patreees a Private Message   Add Patreees to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

..

Old Post 01-05-2010 v 21:11 PM
Ether
Stálý Člen

Karma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Cau,procetl jsem si tvyho dreda a nevypada to spatne..jedes poprve,tak je to uceni hodne za behu a mas to trosku punkovy,nicmene vysledek,myslim si,celkem pekny ;-) ..s tou tvoji vodou mas trosku stesti,ze ma rozumne ph,jinak by ses bez uprav mohl s peknym vynosem rozloucit. Jen tak dal a pristi kolo si ty holky zkus udrzet v lajne,jak vojaky,budes moct snizit lampu a budou i vetsi knedlicky..neusni na vavrinech

At to jede..

FLY on the Sky

Old Post 03-05-2010 v 10:55 AM
Ether je offline   Profil uživatele Ether   Find more posts by Ether   Foto galerie člena Ether   Click here to Send Ether a Private Message   Add Ether to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od Ether
Cau,procetl jsem si tvyho dreda a nevypada to spatne..jedes poprve,tak je to uceni hodne za behu a mas to trosku punkovy,nicmene vysledek,myslim si,celkem pekny ;-) ..s tou tvoji vodou mas trosku stesti,ze ma rozumne ph,jinak by ses bez uprav mohl s peknym vynosem rozloucit. Jen tak dal a pristi kolo si ty holky zkus udrzet v lajne,jak vojaky,budes moct snizit lampu a budou i vetsi knedlicky..neusni na vavrinech

At to jede..

Čau no tak to sem rád že se to aspon někomu líbí, jaký to je takový to je, je to můj první in tak si myslím že jsem to celkem zvládnul příště to bude určitě lepší, jojo ta voda ještě jde no, ale chtělo by to měřit to ph,ec . čau

Old Post 03-05-2010 v 16:20 PM
strejdaa
Stálý Člen

Karma uživatele strejdaa - 80% PěstitelskáKarma uživatele strejdaa - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Koukám že ses dostal do zdárného konce. Palice vypadaj docela pěkně, jsem mrtě zvědavej na chut, high a vzhled G13skunk nebo co to přesně je.

Old Post 04-05-2010 v 14:56 PM
strejdaa je offline   Profil uživatele strejdaa   Find more posts by strejdaa   Foto galerie člena strejdaa   Click here to Send strejdaa a Private Message   Add strejdaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

citace:
Původní příspěvek od strejdaa
Koukám že ses dostal do zdárného konce. Palice vypadaj docela pěkně, jsem mrtě zvědavej na chut, high a vzhled G13skunk nebo co to přesně je.

čau už to tak bude no, ale na vysledek se moc netěšim protože to vůbec nevypadá že by to mělo něco vážit mám ztoho 6 holek a 3 má kámoš takže víš jak, 6 holek je málo no , jo a ta chut taky sem na to zvědavej, ale tak je to moje první zkušenost tak si myslím že pohoda čau

PS : pak se mi ozvy a ochutnáme to

Old Post 06-05-2010 v 13:29 PM
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

Tak sem tu zase zatím to jen prolejvám, tady sem vám vyfotil nějaký pálky .
první foto g13 , dále ERSB docela pěkný

Old Post 08-05-2010 v 13:24 PM
strejdaa
Stálý Člen

Karma uživatele strejdaa - 80% PěstitelskáKarma uživatele strejdaa - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Právě myslím, že na poprvé je to paráda.. Snad něco nechaš na košta. Kdy planuješ kosu ubec, cca tyden?

Old Post 08-05-2010 v 20:58 PM
strejdaa je offline   Profil uživatele strejdaa   Find more posts by strejdaa   Foto galerie člena strejdaa   Click here to Send strejdaa a Private Message   Add strejdaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Jo viděl bych to asi tak 3 až 4 dny a pak šmik už se těším na ERSB vypadá fakt nadherně sem zvědavý na učinek čau

Old Post 09-05-2010 v 13:25 PM
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Čau tak mám tu nějaký foto ze sklizně

Old Post 13-05-2010 v 20:04 PM
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

....

Old Post 13-05-2010 v 20:08 PM
Patreees
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

A tady je nějaké to foto když vysej slečny

Old Post 14-05-2010 v 05:20 AM
1+1=2
Stálý Člen

Karma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Čest čest xD GRatuluji k první sklizni, máš to v pohodě na první grow ještě bych ti poradil jak to sušíš, tak ostříhej listy.... stavím se někdy teďka ...GL

Old Post 14-05-2010 v 09:28 AM
1+1=2 je offline   Profil uživatele 1+1=2   Find more posts by 1+1=2   Foto galerie člena 1+1=2   Click here to Send 1+1=2 a Private Message   Add 1+1=2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ether
Stálý Člen

Karma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% PěstitelskáKarma uživatele Ether - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Zdravicko takhle po poledni..

Jo,je to hezky,osobne bych byl spokojeny,v tvem pripade. Na vahu se vykasli,jestli je to na vlastni pohul a jestli ne,mas o to vetsi motivaci zapracovat . To listi dej pryc,jeste driv,nez ti to uschne,vem do ruky nuzky a ohol sisky i od malych listecku,co nejvic..cim vic oholeny,tim lip..za sucheho stavu to jde spatne a pri nejmensim,kazi to chut.

Pro priste na kytky ne tak zhurta.Porid si aspon ten ph metr,at mas jistotu,co tam lejes.Spatny ph = spatny kytky.Pokud budes mit predhnojeny substrat,dej jim chvili cas a hnoj az pozdeji,kytky toho ze zacatku tolik nepotrebuji..mene znamena vice.No a kdyz hezky pojedou,zastrihni je tak po tydnu,proste jak budou mit tri patra,neboj se toho,budes mit vetsi keriky,ta 250 ti dolu nedosviti dost dobre a pripravis se tim o vynos,kdyz mas jen bidlo

hoja

FLY on the Sky

Old Post 14-05-2010 v 11:29 AM
Ether je offline   Profil uživatele Ether   Find more posts by Ether   Foto galerie člena Ether   Click here to Send Ether a Private Message   Add Ether to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás