Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
34/12/12 Zdravím Vás, snažím se po pár dnech přidávat fota. Průběh pěstu nijak extra nepopisuju. Jsem si jistější než na po prvé. Něco jiného je JET v zimě a v létě. Ted mě dělaj neplechu jen tropická vedra a teplo (až +36°C). Větrám jak to jen jde a myslím že to ustojím. V zimě to bude ideál. Vybojka je tak 80 - 100cm od vrcholků (nechci je zbytečně péct) ale nevím jestli to není moc. PORADTĚ PLEASE.
Flíčky, nebo žloutnoucí staré listy neřeším. Pořád je tam spousta zdravejch. Hlavně že to paličatí
Jak tak koukám, tak ne všem z Vás se daří podchytit CoCo substráty a dodávání živin. Když jsem přemýšlel v ČEM a ČÍM to pojedu, tak HESI pro mě byla jasná volba + další produkty od Plagronu, Guanokalongu, No Mercy.. Hlavní je dávkování hnojek. Nikdy jsem květníky neproléval větším množstvím zálivky a ani neměřím výstupní EC. Jednou za dva dny zalévám zhruba 250 - 500ml/na kvído, podle stavu kytky a mého úsudku. HydroGel je taky vychytávka si myslím, hlavně do kokosu. Od někoho z vás jsem četl že zalévá 2x denně 2L/květník. To mi přijde až moc. Samozřejmě nevím zda dělám vše na jedničku, ale kombinace hnojek které jim pravidelně servíruju jim svědčí Všeho s Mírou.
Zdravim kopi.
Rostou pekne, ale tvoje pestovani mi prijde dosti neefektivni, promin.
prvni vec, kterou bych priste udelal jinak je, nechat kytky pod sesti kilem poradne narust a lepe zaplnit celou plochu.
Taky je skoda ze bojujes s teplotou, ktera ti brani dat svetlo niz.
Nejsem zkuseny indoor pestitel, ale myslim nebyt techto dvou "nedostatku" sklizis mnohem vice.
No sem zvedav kolik toto kolo sklidis, ale moc optimisticky bych nebyl.
Čauec, konečně někdo reaguje ;-) Já měl přidušenej odtah + 2 týdny sem svítil za pomoci 400w předřadníku + 2 kytky do přepnutí byly hodně malé a všechno sem hodně zaštípával a ohýbal abych to srovnal.
Ted je to v cajku - teploty max. 33°C, lampa 40cm nad vrcholkama. Co to dá, nevím sám a jsem zvědav...
Dík za Ká
Proč sem nejdou dávat fotky? Z 12 mi to nahrálo jen 5 a je to běh na dlouhou tratˇ... Na třetí kolo mám obědnaná dvě balení FEM semen po 5 kouscích a bude to MAZAR a L.S.D. Myslíte že dobrej výběr??? Láká mě i vzor Dr. Grinspoon, ale... je to sativa kvetoucí cca 100 dnů nesoucí jméno po Dr. Lester Grinspoon. Odrůda nesoucí jeho jméno proto není zaměřena na výnos, jednoduchost, nebo obsah THC – je to poklona samotné marihuaně a kořenům pěstování a užívání této zakázané byliny (uvádí zdroj Na mě moc náročné, zatím ale 100% sativa = 100% výzva A kdyby někdo měl fota tohoto produktu, podělte se semnou