Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zvhčovačka, určitě pomuže, mě srazila asi o 3-5 teplotu dolu ...
o s tou zmrzlou vodou, zní fakt dobře, to vyzkoušim také- teplota mi občas vyleze nad 30, jinak brzy se také pochlubim, to slibuji
tak jsem obědnal zvlhčovačku z aukra za 900,- ma nádrž 5litrů, 350ml za hodinu a 30W tak to bude snad stačit. plus budu muset sehnat větrák na přítah. Ale nevim jakej když mám odtah 350m3/h. Zatim to mam otevřený, ale časem budu muset zavřít a řekl bych že se tam asi usmažej. Jinak tady jsou ty fotky ze soboty. Kytky se schopili všchny. Jedny to ješte bude trvat déle. Ted už jsou zase větší. fotky poslu zase v sobotu. Před diky za rady.
Podle mého by se ti honě snížila teplota cultubem.My jedem taky 6oo W a odtah máme 220m3/h (neříkám že by to nechtělo silnější) ale teplota se drží tak kolem 28°C se silném ofukem hned pod kultubem.
Ať se daří...
chtěl jsem cooltube ale v growshopu mi řekl týpek že je lepsi stínidlo. už tepota dosahuje maximum 33 az tam hodim lepsi přítah tak to bude zase o neco nizzsi doufam
na osvětlení plochy je lepší stínidlo, ale pokud já vim tak ty máš problém s teplotou a ne s osvícením. A na teplotu je cooltube opravdu nejjednodušší řešení... to asi týpek přesně nepochopil tvoje požadavky
cus, tak jsem se dozvedel ze kyticky jsou sameckove. a mezi nimi jsou dve bili vdovky samice. Tak jsem se rozhodl ze koupim zitra 250 a budu muset zjistit ktery jsou ty WW. ale vubec nevim jak to zjistim prijdou mi vsechny stejny