Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, ja ted jedu pod 25Otkou 6 klonu ale ty mas o hodně menší prostor .. klidně bych se nebál tam ty 4 hodit .. ale jestli mužu poradit tak je den do květináčů ne do truhlíků... vím o čem mluvím s truhlíkama se hodne blbe hejba a nemuzes je zvedat aby byly kytky ve stejny výšce . ps: taky mam 3 herery
Zdarec
já bych tam dal 2 max.4klony-- na tvůj prostor akorát...mám též 250 a prostor vetší bouchnu tam 4řezany budou mít více místa...jinak Zelec má pravdu truhle jsou dost nepraktické....
Cus sketa, ja ti napisu co se mi nezda jo? Ta dira na pritah kolem vyboky neni dostatecne velka, mela by asi byt stejne velka jako ta roura. V lete bys mohl ocenit...Pak taky napis co mas za hlinu. Vypada to na somotnou hlinu pro pokojovky, lepsi si namichat, nebo koupit namichanou... Jo a vlhkost resis?, postavil bych parenicky. A taky vetsi kvetinace bych jim dal, jesi mas dost mista nahoru, nebal bych se 20-ti litrovejch. Jak tak na to koukam, tak ty se ti tam asi nevejdou Cus
Díru udělam vědší a květníky zatim měnit nebudu včera jsem dovez a dal je do větších neš byly, jo chci se zeptat , kde vydíš že to kvete ? Tomcek ????? . Včera dovezeny a není vcelka ani možny že by to kvetlo příště lépe koukej .
hoooochu, kokám že seš horkej adept do síně zmaru, takový mrzáký sem neměl ani pod dvouma 21W úsporkama a to sem taky začínal, o pěstění nevěděl zhola nic, jen to že růst = 18/6 a květ 12/12 , žádný hnojiva a dalo to 30G :-).....ono je nejdřív lepší se informovat a studovat, a potom zkoušet něco vypěstit, ušetříš tím svůj čas i peníze
Hele , ja myslím že to je uplně zbytečny sem něco davat : člověk se snaží aby to měl fajn a když už ztoho ma aspon´ trochu radost tak někdo příde napíše kravynu , třeba že to kvete ........ no nic tady další fotečka , jo a myslím že až na takový mrzáky to nevipadá , koupil jsem je včera a maj za sebou 300km dálku než se dostali do skříně , to byly fotky hnet co jsem je tam dal , 2 DEN A ZAČÍNAJ SE CHYTAT ........