Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar chlape tenhle první grow si vychutnej
při dalších už budeš na něj jen nostalgicky a vesele vzpomínat
kytky pěkné, škoda, že máš smůlu na samce...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
kámo, škoda že ti to takhle nevyšlo, ale je to o zkušenost navíc že bude lepší vždycky sehnat řezy a kochat se genetikou odrúdy, jinak ať to dojedeš a je toho co nejvíc......................
Původní příspěvek od Plechh kámo, škoda že ti to takhle nevyšlo, ale je to o zkušenost navíc že bude lepší vždycky sehnat řezy a kochat se genetikou odrúdy, jinak ať to dojedeš a je toho co nejvíc......................
Co nám tam zbylo no hrůza ty lidi jsou fakt SVINĚ takže tři kytky ukradený tři jsme museli vytrhnout protože to byli samci.A zbyla jen jedna kytka kdo ví jak to vlastně celé dopadne.....Sami si to nevypěstujou ale krást by jim šlo!!!!Kurvi to jsou!!!
čest
tak to je zlost ale i každoroční adrenalin
no určitě bych to nevzdával, prvně bych šefnul lepší a bezpečnější flek,
pak pár šniclů a rozjel to ve velkém stylu, protože teď je na to ideální stav...
znám taky ten pocit z ukradených kytek, ovšem tento rok se mi stalo poprvé, že mi ukradli i samce... podle mě lidi co to dělají, musí být už nejen hovada bezpáteřné, ale aji hovada bez ledvin...
čest... a hlavu nahoru...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited