Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sme to dneska skosil po cca55-60ti dnech květu - nevím přesně
a krom rostlinného zeleného materiálu jsem získal i hnědý - 4 semena, který sem sežral a budu tedka děsně zdravej, protože to je plný zdravejch mastbejch kyselin atak
takže fotky:
takovoudle svini zelenou sem našel cca před tejdnem..:flame:
Jinak experiment s finolou jsem zrušil, a to z několika důvodů...zaprvý to všechno byly samice, takže by se ni netrhalo, za druhý to bylo napadený nějakejma mrdkama a ožraný a za třetí jsem potřeboval místo na balkoně pro potentnější část.. takže jestli to někdo sledoval( ikdyž asi nikdo) tak sorry
Tak jsem byl na mém out poli, vytrh 2 samce, zbytek vypadá že budou samice... jeeenže.. se mi smyly štítrky s označením modelu takže zas vim prd, co je co... a nechal jsem si snitečku jednoho modelu (D*S*E) a jestli z toho neco dostanu, tak s tim něco oprcnu.. fotky z pole nemám, no vono taky to není nic užasnýho, ale na to, jak se o to nestarám ( ) z různých důvodů... tak jsem velice mile překvapen
ale co jsem našel doma... a to jsem myslel, že budu mít modřinku...a vono to bolííí
Původní příspěvek od Hy3nA myslíte,že má při týhle fotoperiodě cca 14/10 nebo tak ještě cenu zatmívat? zatmívám už skoro měsíc,tak abych si to na starý kolena neposral..
Měsíc? V srpnu? By mě mohlo Já zatmíval asi 4 dny začátkem srpna a od té doby na to kašlu. A kvete to spokojeně dál
Měsíc? V srpnu? By mě mohlo Já zatmíval asi 4 dny začátkem srpna a od té doby na to kašlu. A kvete to spokojeně dál
no jako taky už se toho chci zbavit, protože vstávat každej den v 8,když mužu spát do 10ti..
na začátku to bylo v pohodě, to bylo světlo do pul desatej, takže sme mohl spát v klidu..
takže dneska to bylo naposledhehe,aspon budu moct uvolnit laso, které ji formovalo do tvaru,aby se vešla do zatmívací krabice