Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co tu vlastne rozoberate?10ml na 2 litre vody?to je vela mlade rastliny tim spališ...normalne dajte tak ako piše v navode a postupnme trošku zvyšovať...použivajte trošku rozum
nemáš tam svilušky???podívej se pořádně na listy i zespodu a kydyž tam budou takový mikrobroučci tak kytku aspon omyj vodou a kup OMITE na ty potvory ale jinak moc s nemocema zkušenosti nemam
nemusíš, pokud nejsou fakt zničený, jestli to jsou svilušky tak je postříkej-nebno jestli máš čas tak namokři hadr nebo houbičku vodou a ty listy umej z obou stran...., nemaj rády vlhkost a radim ten omite zejtra jestli ho nemáš...na to bacha jsou to mrchy a rychle se množej
Původní příspěvek od Brdaaak_01 nemusíš, pokud nejsou fakt zničený, jestli to jsou svilušky tak je postříkej-nebno jestli máš čas tak namokři hadr nebo houbičku vodou a ty listy umej z obou stran...., nemaj rády vlhkost a radim ten omite zejtra jestli ho nemáš...na to bacha jsou to mrchy a rychle se množej
Zdar, ještě bych se vrátil k té diskusi o hnojivech. Pokud tam budeš cpát ten kristalon, moc si nepochutnáš. Loni jsem tím hnojil jednu kytku v květu nikdo to neche hulit, jak je to hnusné. Průplach byl 14 dní. K těm listům.. nejdřív mrkni na tu spodní stranu, jestli tam fakt něco je. Může to být taky v něčem jiném, špatný pH zálivky, chybí některý prvek.. Ale asi to budou ti škůdci. Každopádně ten hodně napadený můžeš utrhnout, vadit to ničemu nebude. A na tom listu vpravo za tím napadeným ty bílé tečky, to je co? Taky poškození listů?
právě ty bílý tečky mi přijdou jak od svilušek sviňušek...........a k tomu kristalonu bych řekl jen nepoužívat, pořiď si nějaký organický hnojivo, např biobizz je o půlku snad levnější než plagron, nebo cokoliv přírodního, akorát bych to nepřeháněl s r§ůznejma ptačíma lejnama...nejlepší je kvalitní kompost ze zahrádky a něco na hnojení v květu...ono pokud máš kvalitní hlínu a máš dostačující květináč tak na růst ani hnojit nemusíš, nebo s citem.........netopýří lejna na květ a nemusíš nic kupovat... kristalon jsem používal když mi bylo 15-16 a moc jsem o tom nevěděl, ted už bych nechtěl pro kyti NIC CHEMICKÝHO, osobně hnojim biobizz a něco malinko od plagronu
at ti to roste
jo a k tomu OMITE - je dobrý to použít i preventivně, než to potom honit na kytkách co už kvetou - a opatrně s tim je to svinstvo, přečti si dávkování a všechno
Původní příspěvek od Brdaaak_01 kristalon jsem používal když mi bylo 15-16 a moc jsem o tom nevěděl, ted už bych nechtěl pro kyti NIC CHEMICKÝHO
Mno tohle je LOL ... jak jako nic chemickýho ? Všechno hnojivo je stejného složení a to N(dusík), P (fosfor) a K(draslík) + nějaké capiny navíc. Je to jak v Kristalonu tak v AH, tak v Plagronu, BioBizzu ... všude. Kapiš ?
Jediný problém může být, že s tím neumíš pracovat a proto máš hnusnou chuť. Základ je to tam dávat v MALÉM množství.
Už jsem to tu na G. psal mockrát, ale pro jistotu ještě raz: Kámoš pěstuje s Kristalonem a má v okolí jedny z nejlepších a nejchutnějších kytek. Protože to prostě nepřesírá a nesnaží se kytku utopit v hnojivu.
máš organický chemický a bio hnojky, chápu že tam je NPK ve všech, ale pokud je něco bio, je to hustá kapalina a smrdí tak to beru spíš než prášek....takovej Fishmix není ani moc drahej a myslim že je daleko lepší.....a když k tomu čuchneš, cítíš ryby.....no prostě byych kristalon nedoporučoval, dál bych to nerozebíral....jestli má někdo jinej názor, tak na to má právo, já mluvim za sebe