Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny groweráky tak jsem tady opět s aktualizací byl jsem se podívat na JECKA HERERA ,PEACEMAKERA,STARLITE,a AFGHAN-HINDU KUSH holky jso fakt čím dál víc nádhernější tak uvydíme jak povalí v květu jinak s těhlech holek kvete A-HK a SL a PM a JH tak si myslím že tak do 2 dnů a pokvetou taky jinak jsem zatim spokojenej tak tady jsou fotečky tak se kochejte 1 fotka. AFGHAN-HINDU KUSK 2 fotka.STARLITE 3 fotka. Květ STARLITE 4 fotka. AFGHAN-HINDU KUSH kvě
Tak a pokračujem dále tady vám představím JECKA HERERA a PEACEMAKERA ty jsou v lese na stráňi a dařím se jim tam velice dobře na to že byly sázený do hlíny jaká tam byla tak jsem velice spokojenej jak holky vypadají tak tady jsou fotečky tak se kochejte zatim a zase někdy navyděnou 1 fotka PEACEMAKER z boku 2 fotka. PEACEMAKER ze shora 3 fotka JACK HERER z boku 4 fotka. JACK HERER ze shora 5 fotka porovnání já mám 185 cm
Zdarec groweráci tak tady jenom na ukázku jak je na tom slečna WW co mám doma už konečně začíná kvést tak půjde ven někam do kukuřice .Pěkně ji zakopu s květináčem do země a pak až bude hnusný počasí tak si ju zase hezky vemu domů aby pěkně dozrála a dávám jí ven jenom z toho důvodu aby taky nebyly šišky tak řítké toť je můj plán s touhle rotlinkou Zatim zdarec a zejtra jestly bude čas tak se pojedem podívat na další rostlinky co mám venku tak zatim zdarec
Zdarec tak jak jsem slyboval tak jsem tady s aktualizací.TAk tady jsou fotečky tak se kochejte s některejma jsem spokojenej a některý holky mě docela zlobí .Tak tady jsou fotečky 1 fotka WW 2 fotka květ ww 3 fotka PM 4 fotka květ PM
POMOCTak mám problém a nevím co to může být tak žádám prosím skušený growery aby daly hlavy do kupy a poradily co týhle slečně může bejt .Je to slečna Nothern Light a má všechny vrcholoví palice strašně světlý a zastavil se jí květ a je mii divný že spodní paličky tak krásně kvetou tak prosím o radu tady jsou fotečky
to by si mel nejlip vedet ty,ty ji ovlivnujes.za takovydleho pocasi nemuzes cekat od indorovky 100% vvkon.celou dobu nepises jak hnojis,mozna to bude tim.jinak krasny kiti !
Zdravím zdejší komunitu tak jsem tady opět s aktualizací a jsem velice spokojen jak si holky vedou tady u nás už hodně dlouho nepršelo a nebyl jsem na holkách docela dlouho a měl jsem docela strach že to holky nepřežijou ale zvldly to na jedničku .Tak tady jsou nějaký fotečky 1 fotka z boku A-HK 2 fotka květ A-HK 3 fotka z boku SL 4 fotka květ SL z boku 5 fotka makro květu SL
TAk a tady jsou další slečny které jsem včera navštívil.Jinak všechny holky dostaly zalivku 5ml na litr Bloom a do toho 3 ml na litr Grow tak snad jim to bude chtunat tak tady jsou teda slybovaný fotky. 1 fotka PM 2 fotka JH 3 fotka z leva PM a z prava JH 4 fotka květ pm 5 fotka obě slečny ze shora
Zdarec tak jse tady opět a jedem dále tady vám představím slečnu WW a slečnu PM konečně už se to začíná rýsovat počásí je zatim dobrý tak budem doufat že bude počasí oki až do konce.tak tady jsou holky 1 fotka WW z boku 2 fotka květ WW 3 fotka PM 4 fotka květ PM
A tady jsou další slečny WW,NL .Jinak nl jak byla špatná se začíná pomalu vzpamatovávat tak uvydíme co z ní bude tak tady jsou fotečky 1 fotka NL z boku 2 fotka květ NL 3 fotka WW z boku 4 fotka květ WW tak zatim zdarec a zase někdy
Zdarec tak jsem opět tady po 8 dnech a holky se šíleně rozjely byl jsem jenom na dvou holkách a to na START LITE a na AFGHAN-HINDU KUSH a nestačil jsem divit jak jsou holky nádherný tak dost slov a tady jsou fotečky a fotečky mluví za vše a prvně bude na řadě A-HK a pak SL jinak dneska jsem tyhle dvě holky pohnojil naposledy a už je nechám bejt a pak do nich začnu pomalu rvat ripen.Tady je prvně A-HK a jeho makra.Makra doporučuju zvětšit je to mazec
TAk a tady další zmiňovaná slečna START LITE ta je fakt nádherná sice z ní bude jen tak 40 g počítám ale za to kavalitního kouření jsem na ní zvědavej tak tady jsou fotečky.Jinak doporučuji makra zvětšit na plnou velikost je to mazectady jsou fotky jenom SL
Zdravím zdejší komunitu tak jsem tady opět s aktualizací .olky si vesele dále kvetou tak jsem spokojen.Nevím co už psát tak tady jsou fotečky .Tak začnem Jackem hererem ten nedokvete ani náhodou i kdyby se měl posrat