Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze ususeno a sklizeno a spokojenost obrovska. Super chut, svezi zhul a 599g aj s igelitkou, takze tak kolem 580gramu otrimovanych prebranych sisek. Zatim muj nejvynosnejsi grow. Mam mega radost ...
Pristi kolo rozjizdim zacatkem cervna. Asi nejpravdepodobnejc rozjedu SMBog na 2x6kilu a na dutch pot systemku...
Ty voé...pekný šutr...chcel by som sa Ťa spýtať, v čom si to lisoval?...musí byť sranda teraz z takého balvanu na brčo odtrhávať kúsočky
Inač fakt pekný grow, veľa šťastia do budúcna
zdar. no hele ja jsem to jenom zabalil do igelitky az to bylo suche a udelal s tim takovy ten brankarsky chvat jak kdyz brankar chyta kopacak...a bylo to... No je to zabalene ve trech igelitkach a smrdi to jak blaazen, tak cekam jenom az se mi uvolni misto v mrazaku ...
Ty woe, takovou montáž jsem už dlouho neviděl. Jak můžeš vyhrát foto týdne s fotomontáží? Nechápu, ale hlavně nevěřím. K- by bylo určitě na místě, ale já karmu neřeším..."
od pana "_jOq_"
me dokaze teda docela namichnout, kua ja mam tak potrebu a cas montovat fotky z duvodu fota tydne ... omg... penim... neserte mne mladosi kua!!!
edit: dalsi vec, nevidim duvod proc by nemela jit slepit takova hrouda...to neni nic nemozneho snad ne?
zdar johny, hele to se prodava ve vsech stavebninach nebo treba v obi. Je to "maltovnik" me stal minuly rok nejaky 160 korun... je myslim na 60 litru. (edit : oprava, 90 litru)
smokereport bude, ale tedkom se stehuju a mam hrozny shon...
Omluva za nesprávné, byť soukromé, nachřknutí o PRAVOSTI té fotky. Byla pokládána za fotku jedné palice. Jasně, že takhle slepit to umí každý.
Mimochodem, slušně chovat ses nikdy ani neučil, co? Viz pm.
Ještě jedna omluva. Psal jsem ti s úsměvem. Nejsem žádný prudič...
Pro vsechny kdo maj problemy s blednutim listu od okraje smerem ke ose listu (nezloutnou ani nesesychaji proste jenom ztraci barvu) tak jak muzete videt vyse. Ted se mi to same delo u noveho growu, tak jsem koupil "plantella" - tekute zelezo a zacal jsem pridavat 1,5ml na 1L H2O. A svete div se kyticky se behem noci nadherne zazelenaly... Takze zloutnuti - dusik, blednuti - zelezo... jo stoji to asi 69,-. Jde to i postrikem ale hrozne to barvi, tak je lepsi roztok pro koreny