Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kolego to je přehnaný!!! 80% v týhle fázi květu???to smrdí plísní!!!doporučuju nechat běžet hlavní odtah nonstop a pokud není dost silnej(nečet sem to od začátku)tak hodně rychle sehnat nějakej vysoušeč vlhka nebo silnější odtah a stahnout to tak max na 40% v režimu tmy!!!jinak to máš moc pěkný a byla by škoda to podělat!!!
čus, zase bych tu vlhkost tak nehrotil, kámoš jel ve sklepě a za tmy tam naměřil i skoro 100%, bylo to už teda hardcore a radši koupil odvlhčovačku, ale ty salámy, ty neměly chybu
pravdou je, že se mu tam na úplném konci květu dělala plíseň v palicích, než si koupil tu odvlhčovačku, ale u tebe bys to mohl v pohodě dojet, jestli máš kvalitní ofuky
kámošovo ofuky tenkrát stály za vy..ž pr..l :-)
mám pocit, že při dobrým ofuku je ideální vlhkost 40 - 60%, já mám 50 za světla, za tmy nevim a ani to řešit nebudu, protože na odvlhčovačku stejně nemám, každý den to kontroluju a hledám počátky plísně
tak sem to poresil....kazdou druhou hodinu sepnou spinacky 15min odtah....vlhkost 60 procent.ofuk na scrog jede na 1 stupen a na sog fouka dvacitka na dvojku nonstop.kdyz spi zere primotop 2000 w,je teda na termostat - vyhriva dva boxy.fota budou brzy,pestu zdar.
30.3.2009.skosen ....sog....holky byly chudinky vystaveny vlyvu kamarada,kterej je mel zalyvat !!!...z 24 ks 7 neumrelo a sou na navsteve u sousedu v scrogu.17 jich visi v roomu.muj odhad 150 g.
posledni zabery na .... scrog¨¨330¨¨g. ze ....sogu....24ks...¨¨285g¨¨. 23 dni suseni. kvalita vyskousena.zjisteni (sog je lepsi,neni tak pracny,predelat na drip,vymenit kamarada).
na dalsi grow se muzete tesit,ale zbytecne.nakej DISASTER si misli ze je dulezitej a maze thredy o kterych rozhoduje.koncim tady na groweru a je mi lito,ze to naky fakani rozhodujou ....ZDAR!!!