Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- předělal jsem odtah -
- teď je to napojeno jako odtah z vnitřku pěstírny,
kterej pomáhá snižovat teplotu i vlhkost zároveň
- je tam napojenej malej ventilátor DN100, výkon cca 90m3/h a docela postačí,
ještě ho musím přendat na druhou stranu stínidla, aby přímo ochlazoval výbojku,
tím se zvýší ochlazovací učinek
/zrovna je tam zhasnuto/
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Díky šéfové,
já to čtu pozorně, mám Vás oba i některé další ve svým TOP TEN GROWERS, ale
já to myslel spíš obecně , protože ujsem si všiml u víc lidí, že to nechávaj v růstu docela dlouho i 90dnů.
Mně to zatím nerostlo nikdy dýl než 50dnů a to bylo ze semen. Každopádně jedno malý k up.
No nebudu prudit pudu zahulit. Mějte se fanfárově.
- tak a tady jsou po katastrofě
-- zapoměl jsem na víkend zapojit čerpadlo do digitálních hodin
a po příjezdu domů jsem si myslel, že byl někdo v pěstírně udělat razii ,
kytky byly popadaný přes sebe, některý až na zem.
Hned jsem je zalil a postříkal vodou a do hoďky byly v pohodě, jenom už tak krásně nedrží.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
kytka: mazar
- je to taková nejvědší mrdka co jsem z mazárů viděl a měl, všechny kytky dostaly docela sodu,
tak dostanou ještě jednu šanci na vykvetení a jestli se neosvědčí,
poputujou do věčných čoudů