Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel nemám nejlepší podmínky k sušení, takže holky se suší v otevřené skříni v malé místnosti s otevřeným oknem. Absolutně netuším na kolik to všechno seschne, proto má-li někdo zájem nechť napíše svůj typ. Můj osobní typ je mezi 240-280g za což bych se vůbec při sbírání prvních zkušeností vůbec nezlobil
S genetikou jsem byl spokojen menší výnos vyvažuje vysoká kvalita. Vesměs sní nebyl vůbec žádný problém co se týše nějaké nemoci atd... Byly to dva pheny a jsem na ně moc zvjedavy, jak se budou od sebe různit.
Moc pekne kolegoneni co vytknout,na prvni kolo hodne slusnejde vydet ze je nekdo sikovny a ma otewrenou mysl k radam ostatnich!hold ses maseruz se tesim na košt susedea jen tak dal a pestu zdar peace
jo a v prubehu suseni chces odstranit to listo z buds?