Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak rekl Pan Ker-Vánoce ignoruju a nebejt rodinky, klidně bych je vynechal. Stejně je to jen svatostánek přetvářky, konzumu a materialismu............jinac proc prave na vanoce nehulit...........WSEM PREJI STASTNE A WESELE ........PESTOVANI TE NASE BILINKY PESTU ZDAR
no a kdo ne a aby to bylo nej tak sem si obstarala moc dobrej has,ale dnes uz tam mam uplne m,alinko a do nedele nemam co kourit,ale zitra ma dojet kamos tak snad neco doveze jinak tady zesilim nez se dostanu do cech a neco si obstaram tam...
já jsem si dal přespával jsem z 23 na štědrej den u kámoše probudili jsme se tak o půl sedmý tak než jsem odcházel tak jsme dali dva jointy a koukali jsme na takovou agitku 50 let jmenovalo se to myslím Synové hor docela haluz
Jasnéé , prvý rok som na Vianoce zahulil ,ale až po
večery s rodinou sme isli s kamošom do nášho svatého lesíka
A potom už sme išli ako vždy
Sfajčený behať po meste a smiať sa
Jasne ze sa zhulim na stedry den,ved a preco nie,ked hulim ine dni do roka tak Vianoce snaad nebudu vynimka ne?:-) Po štedrej večery som isiel kamosovi na baraaak a tam sme spravili taku mensiu akciu ako kazdy rok s varenym vinkom,nakoniec prislo aspon 30 ludi a napili sme sa jak hadi...
Na Štědrý den nehulim.Nechci aby mě rodiče,babičky …. Atd. viděli zhuleného.
K někteří mě vidí jednou za rok.Tak chci, aby mě viděli v normálním stavu.
Tak když už padne nějaká ta sklenka tak se rozpovídám o tématu konopí.
A vysvětluji jim, že to není nikterak nebezpečná droga.Že hulím už nějákej ten rok a narkoman se ze mě nestal.
Tak že to shrnu na žádnou rodinou akci nehulím !
JAH no tak jasně že sem hulil na Vánoce :-) Teda až po rodinný večeři , už je to taková tradice zajdu babice která neni doma je u dcery, udělal jsem si konopnej čas :-D moc dobrá věc která začala účinkovat až doma, a s kámošem jsme podpálily novou fajfčičku
Jinak nevidim jedinej důvod proč nehulit o Vánoce, právě naopak, člověk má bejt v klídku, pěkně se uvolnit a užívat si tý pohodičky
Peace and Love
Dřív jsme o vánocích čdili,ale posledních pár roků chodíme do kneipy,tak zas lijem.Letos jsem byl po dlouhé době doma,v ůterý se to zvrhlo a v sobotu jsem neměl na nic pomyšlení :-)