Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahhhooojj všeci co máte rádi ganju tak sem zase zpět proběhl košt Nebolky nedoschlé ,ale dost doschlé na to aby se dala koštnout.
Ale to až na konec.
První Medusu už sem sklidil před dvouma týdnama a tu sem ani nefotil (no nebyl čas no) a minulý týden už sem ji hulil a sklízel zbytek a zapoměl sem přidat foto ze slizně takže přidávám ať to tu mám kompletní(první dvě fotečky).
A teď ten japonec Ták ta nebola působí přesně jak sem dnes potřeboval po týdnu nehulení .Dva potažky ze skla mě úplně uvolnily pustil sem si hudbičku a teď si letím kdoví kam příjemný ani né tak morující stav (uvidim až dohulím sklo),jinak chuť výtečná sice mín výrazná,ale vůbec není cítit chemie (děkuji AH) vůně taky nic moc tvrdost pálek slabá .
Shrnutí na první pokus dobrý uvidíme příště vychytám móchy a dám to do větší skříně ten prostor je na250W malý . Večer pokračo vání smoukreportu.
Tak teda ta ukončená je
POUHÝCH 90 g sice je toho málo ale já su spokojen protože ta skříň je na větší množství malá,ale zato je šikovná.
Takže vyhrává Voný jenže ten to věděl kolik toho bude takže má smůlu.
Tímto končím tento thread ZDAREC!!!!!!!!!!!!!!