Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi mam problem......
vzdycky kdyz se zkourim, tak vecer uz jsem tak unavenej, ze si nikdy nevycistim zuby
pak celou noc chrapu a smrad z huleni mi tahne z drzky, je to shit...
ja se vzdycky presvedcuju, ze si je dneska vycistim, ale pak se zhulim a vyseru se na to. znate to?
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
snakeeater - mám úplně stejný problém. Pokud hulím jen přes den, tak se večer donutím, lae když hulím i večer, tak se mi nikdy nechce a vždy si najdu nějakou výmluvu, jako např. pro jednou to nevadí. Kdyby jenom pro jednou
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
chachá, kluci, já to mám obráceně - když se večír spálim, naopak si to čištění vychutnávám - trvá mi to určitě tak 10 minut, než to dotáhnu - používám totiž při tom všechny možný kartáčky - tj, klasický dětský kartáček na čištění zubů, kartáček na čištění dásní, mezizubním kartáčkem projedu dostupné mezery a ostatníma mezerama projedu dentální nití. Jelikož mám píchnutej jazyk a dost ho vyplazuji a k tomu i kouřím, čistim si pak tím nejtvrdším kartáčkem také jazyk. Mno a teprve pak se do dohulit ! A smrad z držky? Stačí už pak jen vykloktat dentální vodou a zalezu pod peřinku:-)
"..konzumuj všechny rostliny světa..." - Exodus, 10:15
Me otec rikal:cistota pul zdravi spina cely a tak se tim celej zivot ridim sem nemitej spinak neuklzim vodu nepiju protoze voda je spatna na piti natoz na myti.
jo a vajgly ze zeme nee!!!!!!!
ehm no ja som s hygienou na tom celkom dobre, jedina moja chyba je v tom ze som strasne lenivy kua a tym padom sa mi nechce kupat ani umyvat zubi ani nic podobne, ale tak stale sa nejak prinutim, zuby si umyvam len rano.
a k tym nedopalkom,, ja by som zobral keby som nasiel na ulici
sprchuju se co 2 dny, nebo kdyz citim, ze uz smrdim. zuby si myju jen rano. ruce si po hajzlu nemyju, leda kdyz si sahnu na hovno. zato si je myju, gdyz saham na madla v MHD, nebo na nakupnich vozicich. pradlo si menim denne, ponozky taky, tricka taky. holim se 1x za tyden.
bordel mam ve vsem, hlavne na koleji... tady je to fakt humac i na otrleho chlapa.. spolubydlic si od rijna nevymenil povleceni, hnijou tady potraviny, uterky i sprchovy kout.. koncem tydne uz se dycky tesim na uklizeny, vonavy a plne vybaveny domov
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Chechee, to se tady na groweru kamarádim s pěknejma špindírama . Se všema souhlas, nic se nemá přehánět, taky sem takovej napůl přírodňák... Void a Psycho support, chehee
praxer- já nejsem jeho spolubydlící. Sice nejsem člověk, co by si stlal postel a měl uklizený stůl, ale nemám rád, když je pokoj plný prachu, na zemi hromada drobků a na týden nemytých talířích se tvoří nová éra pozemské civilazece. Ovšem proti gustu, žádný dišputát. Znal jsem horší lidi. Koupou se maximálně jednou za týden, neuklízí a na posteli mají hromadu oblečení, které večer jen shodí do toho bordelu na zemi
no to je hezky tema, ja sem az na to huleni cistej ale to je tim jak clovek starne treba v patnacti sem byl pekny prase podlaha v pokoji mi sundavala ponozky i na vajgliky doslo, ale to sem hulil svoje z popelniku co sem schvalne kvuli tomu nevynasel
na zuby pomaha porad zvejkacky
a hlavne se neradujte z toho ze uz vam maminka neuklizi, se teste na manzelku!!! ja uz mam jenom bordel na svem stole a i z toho uz se mi zacinaj ztracet wjeci
LIDI JSOU ZE VSECH ZVIRAT NEJSPINAVEJSI
Tak na osobní hygienu jsem dost vysazená.Díky tomu mam docela problém jezdit někam do přírody, do chatek, nebo pod stan, protože se nemůžu v klidu, kdykoli a jakkoli dlouho sprchovat, oholit (na to jsem fakt ulítlá ), umejt palici atd...
Co se týče pořádku-mám ho ráda, ale ne za každou cenu. nejsem ten typ, co by denně jezdil prstem po nábytku, jestli už na něm zase není prach. hadry večer shodim klidně na zem a uklidim je až ráno. A když jeden den neuklízim, tak to u nás vypadá jak po výbuchu atomovky. Dva dny jsem nebyla doma, přijedu a tady není kam šlápnout, kam si sednout, nebo kam položit špinavej talíř
vood: tak mam kamosku, co je podobna jako ty. fakt uchyl na hygienu. jakmile se neumije a neudela vsechny mozny veci (holky chapou) tak nemuze existovat. ja sice taky nejsem rada spinava, ale bordel (jako doma) naprosto zboznuju. spis nechapu, kdyz je uklizeno
praxer: jak uz jsem predeslal, taxi cistim zuby jen rano a klidne si tu udelam tu verejnou ostudu tim, ze se k tomu prihlasim.. ale s tema zubama to neni jen o peci... muj deda mel v 50i umele zuby vsecky, muj tatik ma v 60i vsechny svoje...
ja gdyz jsem sel v 21 po 3 letech k zubarce, tak mi rikala, ze mam jen takovy maly error v jednom zubu, ktery ani neni nutne vyvrtavat, ale kdyz uz jsem dosel, tak ze mi to spravi... myslim, ze odolnost zubu je dana vic geneticky, nez cistenim..
pico jsem tak ozraly, ze jsem si vylil 0,5L dzusu do klavesnice... ja jsem fuckt traged..
Původní příspěvek od praxer no ja si čistím chrup 3krát, až 4x deně. Ale nikdy mi nemuseli do zubů dělat žadný zasah, a to se vyplatí.
cha, tak na to bych se nespolihal. ja na cisteni zubu mrdam a fotr s matkou si cisti zuby jak svina a u zubare me nikdy nic nenajdou a ja se jen smeju jak rodicum vrtaji diry do zubu
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....