Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Rituály a návyky při kouření smrahna (špeka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
wiwer
Stálý Člen

Karma uživatele wiwer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

kamo to me pripomina meho psa ten si taky znackuje uzemi))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ja ,ale v posledni dobe ty brka ani ne nemam totiz tolik hula uz je skoro vsechnmo spaleny v opsledni dobe hulim ze skla nejaky poradny vychytavky

Old Post 02-02-2005 v 16:24 PM
wiwer je offline   Profil uživatele wiwer   Find more posts by wiwer   Foto galerie člena wiwer   Click here to Send wiwer a Private Message   Add wiwer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Jo s tim psem to bude asi podobný
Se skleněnkou to asi nepude, to máš pravdu, ale já jsem spíš džojntovey typ, fajy a bongy u mně nastupujou jen v době kríze (= sem bez papírků, zkouřenej na plech,...)

Tenhle můj zvyk se snažim odporovat i u kamarádů, ale oni filtra dycky jen zahoděj, žádná úcta

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 02-02-2005 v 20:08 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toms
Nový Člen

Karma uživatele Toms - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Tak s tim posmrtnym ritualem filtru ste mě fakt dostali, u nás se nic takovyho neděje.........................takže asi začnu taky zakladat hrobečky.Líbí se mi ta myšlenka duch ganji je všude

Old Post 02-02-2005 v 20:19 PM
Toms je offline   Profil uživatele Toms   Find more posts by Toms   Foto galerie člena Toms   Click here to Send Toms a Private Message   Add Toms to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Jó to pak jenom chodíš a:
"Jé tady je ten černofiltrák..."
" Jé tady jich je už wosum..."
atd. atd.
Nejlepší místa jsou samozřejmě na věřejných prostranstvích - náměstí, parky, sochy ve městě, kašny,... a taky přírodní místa - stromy, záhony, louky,... dost často taky dávám filtry na futra dveří, lidi pod nima choděj a padá na ně štěstí, láska a mír

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 02-02-2005 v 20:48 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Kdyz zbyva cernej petr, tak ten kdo speka drzi rekne :"To je pro Shivu." a filtr s motorem putuje z dosahu nenasytnych rucicek .......mozna to nekdo taky pouziva...necetl jsem to od zacatku...a samozrejme ritual "kdo to vali - ten to pali"

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 02-02-2005 v 22:05 PM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Pre mna je ritual asi samotne balanie špeka lebo dokažem ho baliť strašne dlho proste sa s nim hram aby bol čo najkrajši.

Old Post 03-02-2005 v 12:28 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

čadíky do papulky Příspěvek č. 55

U nas v parte sa najčastejšie huli natahovačka, neviem prečo ale ja si velmi rad nechavam natiahnuty čad odstat "skysnut" ako vravia kamoschi....a este mam rad vodarko jointy sa fajčia iba ak su papiere a to u nas neni tak často..heh

Old Post 23-08-2005 v 10:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Tak tohle je bomba thread, K+ !

Než vůbec začnu balit, tak si vše vyndám na stůl a mixnu matroš s tabákem (jen vyjímečně pálim čistý). Možná tohle není ani tak rituál, jako nutnost, ale teď k 1. rituálku. Pokaždé si velice vyhraju s filtrem, skládám písmenka, už zvládám S, W, U, I, L, @ a teď mám zálusk na M, ale zatim to nemám dochytaný. Je to piplačka, ale prostě mi to bez toho nejde. Balim zásadne na switche, čím míň papírku do sebe pošlu, tím líp. Když balim svůj matroš, o špeku rozhoduju já, neexistuje aby se ho někdo zmocnil bez mého souhlasu, ale jinak sám neodpaluju. No a když je po všem, poprosím o filtr, sundám zbytky papírku, filtr rozmotám, zkouknu barvu, přivoním a poděkuju... Toď vše, Wokap

Old Post 01-09-2005 v 21:25 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dežo
Stálý Člen

Karma uživatele Dežo - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Wokap-no tak to ses teda peknej dobytek takova prasarna,roztrhat filtr a jeste k nemu cuchat...fuj
jinak uplne nesnasim,kdyz nekdo bez podani jointa si pro nej sam ruku natahne...

Slušností nikoho neurazíš.

Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz

Old Post 01-09-2005 v 21:35 PM
Dežo je offline   Profil uživatele Dežo   Find more posts by Dežo   Foto galerie člena Dežo   Click here to Send Dežo a Private Message   Add Dežo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

No já balim brka dost mizerně.Furt to balim po svym tim způsobem že vemu filtr a papírek udělam kornout a pak to tam všechno nahášu rukama.Neni to tak zlý.Ty brka vypadaj i hezky.Ale většinou sou to hrozný rakety.Jinak šoty si dávam ale nerozdávam.Mam svojí krabičku ze 70 let.Tam je vše potřebný.Je to krabička od souprav na lepení duší k autům.A je na ní autobus,pak auto a kolo.Je dost hustá.Je to jedna s věcí který sem za celou dobu neztratil.Jo to je krabička a mobil.Jinak sem ztratil hrozně nůžek.Jinak poslední dobou když mi zbyde už jen filtr tak ho zahazuju co nejdál od sebe.Ani nevim proč.Já hulim jen většinou s kámošem ve dvou je to v pohodě ve 3 lidech to eště jde ale víc už je moc.

Old Post 02-09-2005 v 13:29 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Odc^
Nový Člen

Karma uživatele Odc^ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

hehe..noty sou hodně vklidu..největší hnusák je ovšem kámoš...předtím, než odpálí fajku, tak si naslini prst (vcelku hafo, ne že ne) a pak těma slinama potře bůčo (aby to tak rychle nehořelo)..je to kentusák!!! Fůj...

Ou

Old Post 05-11-2005 v 16:08 PM
Odc^ je offline   Profil uživatele Odc^   Find more posts by Odc^   Foto galerie člena Odc^   Click here to Send Odc^ a Private Message   Add Odc^ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janek69
Nový Člen

Karma uživatele Janek69 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Ritual:
-Do pulhodiny po probuzeni dat prvniho
-Pak ve 20min. intervalech dalsi, dalsi, dalsi...
-Vecer posnidat a spat.

Hodi se na akce, ale bacha na setrvacnost, nemuzu se toho uz delsi dobu zbavit

Marihuaaana

Old Post 08-11-2005 v 12:45 PM
Janek69 je offline   Profil uživatele Janek69   Find more posts by Janek69   Foto galerie člena Janek69   Click here to Send Janek69 a Private Message   Add Janek69 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Janek69! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Janek69: Jo tak tohle znam taky ale jen pátky a soboty.Začíná to ve 4-5 odpoledne a končí tak ve 2-3 ráno.Je teda pravda ze ty intervali jsou delší.Ale to se hulí špek eště neni ani pryč a vždy se ozve "až do dohulíme smotneme další.Anebo za půl hodinky dáme další.Jenže když toho člověk nemá moc a začne takhle ve 4-5 tak v 9 hodin řekne ubal další a kámoš řekne "ty vole nic už nemáme.Ale v tejdnu bych to takhle nehrotil.

Old Post 08-11-2005 v 13:19 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

no v poslední době mě docelá baví kouřit z vlastnoručně vyrobený vodnice - je to o něco zdravější a pekelně to vykašuje

a mý kámoši si vymysleli takovej divnej zvyk, kterej se mi přestává líbit - že všechno balení nechávají na mě, což mě začíná už docela vytáčet (ale na druhou stranu dobře, značná část mých přátel neumí pořádně balit a fajky jim moc nevoní)

Old Post 04-12-2005 v 21:36 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ship
Nový Člen

Karma uživatele Ship - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

No ja hulim jenom z bongu. Neni to sice zadnej rytual ale je to rychly a uciny!!!

Old Post 15-12-2006 v 09:46 AM
Ship je offline   Profil uživatele Ship   Find more posts by Ship   Foto galerie člena Ship   Click here to Send Ship a Private Message   Add Ship to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laco1919
Nový Člen

Karma uživatele laco1919 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

No to já nejraději hulim s kamošema někde venku na příjemným místě a když hulim sám tak si někam zajdu, nebo doma, udělam si kafčo, a vědšinou se u toho učim, pěkně se na to zaseknu a v té příjemné chvilce se i naučim a vědšinou ani nechápu jak sem se to naučil, ale prostě to umim. Jinak po špeku si dát kafčo je to nejlepší co si můžu dopřát

Old Post 15-12-2006 v 10:00 AM
laco1919 je offline   Profil uživatele laco1919   Find more posts by laco1919   Foto galerie člena laco1919   Click here to Send laco1919 a Private Message   Add laco1919 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás