Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A další foto gen. co přijde přesadit do skleníku...
2x KC36,1xT.N.R.....a fotka teploměru-docela se holky přez den spotěj ,ale odčividně jim to moc nevadí!!!
A zase fotky od slepiček,tam už to začíná vypadat trošku k světuty velký ve vanách sou samičky což je ok a zbytek se ještě nevokázal...kéž by ta v tom velkym květináči byla taky samička, ta vypadá dost dobře...
A ještě malej experimentpo konzultaci s mím známim co už taky nějakej ten pátek pěstuje sem zkusil dat 3 sazenice NoName přímo na plac ,kde sou ty kvalitně proleželí slepičáky na kterejch mam ty vany a kýble...jsou tam tak 5 den a zatim vypadaj v pohodě a to už měly prokořeněný kořínky,takže už stoprocentně musel přijít kontakt se slepičákama!!!
Jak myslíte že dopadnou
Rád si poslechnu názor na tento pokus popřípadě jestli máte někdo zkušenosti tak sem s nima!!! zatim Zdarec
Zdravim tě,maš to moc hezky stim experimentem je to dobre,uvidis sam jak se to zachvili rozjedetaky sem to skousel,a byl jsem velmi spokojeny,az na tu chut no at se ti dari PeAcE
Zdarec u slepic to vypadá hodně dobřeSem zvědavej na tvou genetiku...nepřemýšlel si o ohýbání kytek?jinak minulej rok si měl krutý keře..ať se daří a slunce paří
Zajímavé fórum. se zájmem sem pokoukal foto. Tyky jsem letos prvně vzkoušel noname venku. ze 4 sazeniček mi za 3 dny zbyly 2 (svině slimáci) po použití prostředku proti slimákům je good. ... jen bych se zeptal jestli můžu. zaštipuješ při venkovním pěstování?
..... předem dík.
For Bígo:No ze svejch zkušeností jak a kde...když to bude v dobrý půdě nebo dobře hnojený a řek bych že záleží i na modelu tak ani nemusíš...ta kytka si udělá spoustu větví sama,ale chce to vohlídat...viděl sem spoustu kytek co se ani jednou nezaštíply a měli víc větví než štípaný kytky...já osobně to vohlídam a když nejde sama tak jí pomůžu...vyzkoušej metodu FIM ja se to dozvěděl taky až tady a letos sem vyzkoušel a mužu jen doporučit...neni na tom co zkazit buďto se to povede a vyleze 4,6 výhonků a nebo nepovede a vylezou jen 2...na ukázku dvě fotky jak to vypadá když pěstuješ v křákách a nezaštipuješ
Kámošovo kytky po 3 tejdnech v křoví...ty křáky sou velký a kytky lezou za sluníčkem a nedělaj větve a sou to takový jednovětví košťata!!!takže jim musíš pomoct!!!
Dík za odpověď. Ptal jsem se proto, že jsem kytí zaštípnul po vzoru těch samejch "noname" které jsou po žárovkou. ale ta venku je z toho nějaká zaražená viz foto.....
For Bígo: Neviděl sem tvoje NoName pod žárovkou,ale tudle kitičku si přišmik docela fest...bude to chvilku trvat naž ji začnou ze spodku lízt další větvičky...jestli mužu poradit,tak vyškubej tu trávu vokolo,pořádně tu půdu prokypři a něčim ji pomuž...jestli nemaš jinou možnost,tak kup aspoň Krystalon Start nebo Biom Forte(seženeš všude tak za 80pětek)