Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau
přeju pěkný pokouřeníčko
jak starej je ten jehličnan z příspěvku 8 ? chci si udělat živej plot a zajímalo by mě jak dlouho to může trvat
třeba už ti to někdo okomentoval...pročítal jsem tvůj thread a mám tu pár věcí který mě napadly :
dobrej nápad s tim pískem ze začátku. kdyby se přes to celý ještě natáhl sáček nebo cokoliv tak ještě lepší
ta vlastní směs + hovna je dobrá kombinace, je to vidět i na pozdějších fotkách (zdravá barva, nehrotíš hnojení)
ten FIM udělat tak ve 4. patře, ne hned nad děložníma lístkama (bude lepší větvení ale je to stres pro rostlinu moc brzo, lepší počkat až bude trochu silnější - bude mít víc lístků)
řízky dělat z větviček, ne ze samotnejch lístků, a ještě trochu později, a když jsou kytky nejlíp 100% zdravé a nepřelívat
všechny kytky bych dal co nejvýš, nejblíže ke slunku (black star). nebo je to možná jen tak rozmístěný pro fotku ? (př.34)
a hlavně - dát jim daleko větší místo pro kořeny, imho s tvym skillem v growu ti vyrostou 3x2m keříky
Ten modřín je asi devět let starej,já ho mám čtyři roky a odhadem pět let mohl být na plantáži vánočních stromků odkud jsem ho vykopal.Je vysokej 40cm ale těžko podle něj odhadnout jak dlouho by trvalo než by ti vyrostl živej plot.Určitě by rostl ve volné půdě rychleji než v poměrně malé misce kde se ho zastřiháváním větví a kořenů snažím udržet co možná nejmenší.
Myslím si,že zakrejvat mladý rostlinky sáčkem by ničemu nepomohlo.
Už proto,že na ně foukám větráčkem aby měly pevný stonky(letos sem ho použil poprvý a fakt to dělá divy).
Umělý hnojiva používám minimálně,ten kompost je plnej žížal který
prokypřují půdu a přeměnují organický materiál na živiny(chemický hnojiva by je určitě zlikvidovaly).
O ten FIM jsem se pokoušel ve třetím patře,ono je to na tý fotce blbě vidět(přidám jinou).
řízky jsem dělal ze stonku z toho co zbylo když jsem rostliny zastřihával.
Je pravda,že jsou lepši trochu starší větve ale já sem to chtěl zkusit co nejdřív Sice hůř ale zakoření i terminál z poměrně mladej rostliny
(př.49)
Naprosto s tebou souhlasím,že je důležitý nepřelívat.Nakonec se mi nejvíc osvědčilo JIFI tabletu s řízkem dát do květináčku se substrátem
postavit ven do stínu a občas zalejt (neuškodí jim ani úplný proschnutí substrátu).
Místa mám poměrně málo proto mám rostliny rozmístněný takhle na dvě patra aby si co možná nejmín stínily.Je to jižní strana tak mají slunka celkem dost(na druhou stranu je pravda,že jsem je tahal jak kočka kotata)
To je taky jeden z důvodů proč používám tyhle poměrně malý květináče
(snazší manipulace),a taky asi to,že jak říká kámoš tak mám mánii dělat bonsaje ze všeho
Přidám foto z roku 2005 kdy jsem pěstoval ve volné půdě (měly asi 2,5m)
Zatím čau
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Někdy v půlce prázdnin jsem v kapse našel pár semínek,jen tak jsem je zahrábl do země u poměrně rušný turistický cesty.
Kupodivu ji nikdo neuškubl sklizeno 23.10.
Jedna fotka ze sušení.Suším pozvolna na půdě,potom dosuším v kartonovej krabici na skříni.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Nevýrazná vůně,spíš tak jako po sušeným listí,kterého bylo opravdu hodně a dalo celkem dost práce ho obrat (no podařilo se tak mám dost na výrobu mastičky na kterou nedám dopustit)
Chutná lehce po pryskyřici.
Stav-něco jako vlny lehké euforie střídaná vlnami hlubokomyslných myšlééének
Škoda,že nebylo na podzim trochu hezčí počasí mohlo to být o moc lepší
(soudím podle toho šniclíku z příspěvku č.54).
čau
PeaCe BRaTŘe PěSTiTeLi!
Vidím, že se ti ta sezónka vydařila. Máš velice luxusní zahrádku! Chci ti hlavně pochválit Shamana Hodně štěstí v dalších pěstech Bratře!