Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
ahoj mas to pekny, k tomu hnojeni v zasade zalezi jak moc hnojis, cim hnojis, jak jsou na to kytky zvyklý a v jaký jsou fázy. Osobně jsem hlínu hnojil téměř každou zálivkou, ale v malé koncentraci. Nekdo zas hnojí jednou týdne a nalozí jim. Záleží jen na tobě jak se ti to bude zdát,Kyti mas pekny, takze asi hnojis dostatecne. Stejne ted uz budes hnojit jen okolo 14 dni a pak nasadis asi flushing. Drzim palce at to dopadne co nejlip
Pic, máš to pěkný...sem zvědav jak budou vypadat paldy na konci. Chci se tě ale zeptat na ty tvoje 2 pc větráky na ofuk rostlin. Jeden totiž doma mám,ale natož jak je velkej(ale zase skladnej) tak mi příde,že moc nefouká,tak se chci zeptat,jak si s nima spokojenej,jestli s tou kytkou dokážou trochu zahejbat ať v ní pěkně ty živiny proudí. Přemejšlím že bych ho nechal jen na matku,tej by to stačilo a do skříně narvat silnější.......ale třeba se mýlim. Nemyslíš že by třeba bylo lepší je narvat naproti sobě,protože takhle ty zadní rostliny asi moc neofoukneš,ne ?