Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tři kytky jsou paráda
jedna matka
jedna kytka na růstu
a jedna na květu pod 1000W
Už si v hlavě plánuji novou skříň, která by splňovala budoucí normy ČR
Jak sem tak přemýšlel tak by mohli třeba ještě k tomu dodat 3 kytky z výnosem max.1500g nebo tak. Protože třeba v indooru mate 10kytek a máte z toho tak průměrně 500g nebo tak nějak. Nebo nevim je to trošku jety, měli to spíš na výnos který z jednoho growu můžete mít a bylo by jedno kolik byste měli kytek. Ale jak máte říct kytkám kolik jim toho má narůst že, je to trošku nevýhodné pro indoor. Ono se stejně moc toho nezmění schovávat to budeme pořád!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Vy ste blazni, odkdy je konopi to sami jako marihuana. Je sice pekny, ze muzes mit tri konopi ale marihuana je porad na stejnym miste. A kytky ve skrini to jestli si myslite ze ji budete vystavovat treba na balkone. Vzdyt je to tam jasne napsany (teda estli se nemejlim...):
Co už bude trestné
Měkké drogy
konopí více než 3 rostliny
THC (marihuana, hašiš) víc než 1 gram (zhruba 20 cigaret)
lysohlávky víc než 25 hub
Tvrdé drogy
pervitin od 0,5 g přibližně 10 dávek
heroin od 0,2 g přibližně 10 dávek
kokain od 0,5 g přibližně 10 dávek
extáze od 0,8 g přibližně 10 pilulek
LSD od 0,0005 g přibližně 10 dávek
metadon od 0,4 g přibližně 5 dávek
morfin od 0,3 g přibližně 10 dávek
Zdroj: návrh trestního zákoníku, množství drog je uvedeno v čistém stavu
lopman: Tak to nechápu? Jaký rozdíl je mezi konopím a marihuanou? A tím myslí co těma 3 kytkama technickou? Mno to mě poser... Tím pádem se jen určilo kolik u sebe můžeme mít ale nesmíme to pěstovat? Hodni myslí na dilery..
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mno tos mi pomohl, ale já myslel podle nich. Tak že jestli budu mít 3 rostlinky konopí na zahradě dostanu pokutu ale kdyš to usuším a budu z toho mít 1500g tak mě zavřou Tak že to budu muset mít pořád ve vodě aby to neuschlo a vždycky si usušit jen 20g. Nevidím v tom žádnou logiku:.
Nevím jestli jsem zkouřenější já nebo oni....
Jinak asi přejdu na koku za tu bych řekl že mi nikdo nic neudělá protože většina lidí ani neví jak vypadá. Tak že aš někdy na ulici potkáte týpka z červenou drškou v opojení tak jsem to já.
Jsem stejného názoru jako Mr.MEN, podle mě by bylo užitečnější, kdyby někdo začal pracovat spíše na dekriminalizaci MJ. MJ by se státu nedařilo v našich podmínkách zdanit, tzn. že by z toho měl jak se lidově říká "hovno", myslím, že i té úrovně jako je v Holandsku (ikdyž se tam jen tak pěstovat nesmí) Česká Republika nemá v nejbližší době šanci dosáhnout. Byl jsem v Holandsku před dvěma lety a hlavní rozdíl mezi NL a ČR je ten, že u nás je strašný bordel (jsme přeci národ Švejka) a Češi se snaží vše nějakým způsobem ojebat. Základ je přístup státu a lidí.
já osobně bych byl pro dekriminalizaci všech omamných látek... to, že jsou trestné, nikomu neprospívá (kromě politiků a složek ministerstva vnitra) a mnoha lidem škodí... vim, že je to utopie, ale aspoň ta ganja, která byla kriminalizována jen a pouze kvůli lobbyngu amerických farmaceutických a alkoholových firem, by mohla být vynesena mimo ten okruh zakázaného... a věřim, že u ní se to tak do deseti let podaří
no jestli mas skero, kde je 100% THC (to ses teda asi siroko daleko nejlepsi grower ), tak bych tomu i veril
100% THC nelze to už by nebyla rostlina žádný listy stonky nic jen THC a to nejde podle mě fyzikální limit obsahu THC který se někdy dosáhne ... je tak 60-70%
no i 3 kytky nejsou problém dáte to do 100L květináčů necháte to na růstu 4 měsíce pak květ a máte výnos nad kilo to už budou spíš stromky.
citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN Mno tos mi pomohl, ale já myslel podle nich. Tak že jestli budu mít 3 rostlinky konopí na zahradě dostanu pokutu ale kdyš to usuším a budu z toho mít 1500g tak mě zavřou Tak že to budu muset mít pořád ve vodě aby to neuschlo a vždycky si usušit jen 20g. Nevidím v tom žádnou logiku:.
Nevím jestli jsem zkouřenější já nebo oni....
Jinak asi přejdu na koku za tu bych řekl že mi nikdo nic neudělá protože většina lidí ani neví jak vypadá. Tak že aš někdy na ulici potkáte týpka z červenou drškou v opojení tak jsem to já.
taky sem uvažoval na kokou ale neroste tak rychle jako marihuana musel bys pěstit daleko dýl a nejde ti o koku ale o kokain s ni ne ? a ten uděláš z velkého množstvý listů takže žádné tři keříky ale 15-20 a pěstuj to rok a máš s toho nakonec koksu na pár šňupů