Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » bude konopí legální???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
teaman
Stálý Člen

Karma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% PěstitelskáKarma uživatele teaman - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Tři kytky jsou paráda
jedna matka
jedna kytka na růstu
a jedna na květu pod 1000W
Už si v hlavě plánuji novou skříň, která by splňovala budoucí normy ČR

Old Post 16-03-2008 v 16:15 PM
teaman je offline   Profil uživatele teaman   Find more posts by teaman   Foto galerie člena teaman   Click here to Send teaman a Private Message   Add teaman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Jak sem tak přemýšlel tak by mohli třeba ještě k tomu dodat 3 kytky z výnosem max.1500g nebo tak. Protože třeba v indooru mate 10kytek a máte z toho tak průměrně 500g nebo tak nějak. Nebo nevim je to trošku jety, měli to spíš na výnos který z jednoho growu můžete mít a bylo by jedno kolik byste měli kytek. Ale jak máte říct kytkám kolik jim toho má narůst že, je to trošku nevýhodné pro indoor. Ono se stejně moc toho nezmění schovávat to budeme pořád!

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 16-03-2008 v 19:34 PM

Old Post 16-03-2008 v 18:18 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lopman
Stálý Člen

Karma uživatele lopman - 0% Pěstitelská

O_O Příspěvek č. 51

Vy ste blazni, odkdy je konopi to sami jako marihuana. Je sice pekny, ze muzes mit tri konopi ale marihuana je porad na stejnym miste. A kytky ve skrini to jestli si myslite ze ji budete vystavovat treba na balkone. Vzdyt je to tam jasne napsany (teda estli se nemejlim...):

Co už bude trestné

Měkké drogy
konopí více než 3 rostliny
THC (marihuana, hašiš) víc než 1 gram (zhruba 20 cigaret)
lysohlávky víc než 25 hub

Tvrdé drogy
pervitin od 0,5 g přibližně 10 dávek
heroin od 0,2 g přibližně 10 dávek
kokain od 0,5 g přibližně 10 dávek
extáze od 0,8 g přibližně 10 pilulek
LSD od 0,0005 g přibližně 10 dávek
metadon od 0,4 g přibližně 5 dávek
morfin od 0,3 g přibližně 10 dávek

Zdroj: návrh trestního zákoníku, množství drog je uvedeno v čistém stavu

CO_osi

Old Post 17-03-2008 v 14:13 PM
lopman je offline   Profil uživatele lopman   Find more posts by lopman   Foto galerie člena lopman   Click here to Send lopman a Private Message   Add lopman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

lopman: Tak to nechápu? Jaký rozdíl je mezi konopím a marihuanou? A tím myslí co těma 3 kytkama technickou? Mno to mě poser... Tím pádem se jen určilo kolik u sebe můžeme mít ale nesmíme to pěstovat? Hodni myslí na dilery..

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

Old Post 17-03-2008 v 15:20 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
aký rozdíl je mezi konopím a marihuanou?

Marihuana je usušené samičí květenství konopí.

Old Post 17-03-2008 v 16:41 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Mno tos mi pomohl, ale já myslel podle nich. Tak že jestli budu mít 3 rostlinky konopí na zahradě dostanu pokutu ale kdyš to usuším a budu z toho mít 1500g tak mě zavřou Tak že to budu muset mít pořád ve vodě aby to neuschlo a vždycky si usušit jen 20g. Nevidím v tom žádnou logiku:.

Nevím jestli jsem zkouřenější já nebo oni....

Jinak asi přejdu na koku za tu bych řekl že mi nikdo nic neudělá protože většina lidí ani neví jak vypadá. Tak že aš někdy na ulici potkáte týpka z červenou drškou v opojení tak jsem to já.

Naposledy upravil Mr.MEN 17-03-2008 v 17:05 PM

Old Post 17-03-2008 v 16:58 PM
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zatim zase jen dalsi vykrik do tmy tenhle zakon:-)

------------------------------------------------------------------------

jinak odpoved na otazku tohohle threadu: BUDE !!! ČASEM ;-)
http://i239.photobucket.com/albums/ff146/DEViATIO/P1000472.jpg
------------------------------------------------------------------------
DEVi

Naposledy upravil DEVIATIO 17-03-2008 v 21:28 PM

Old Post 17-03-2008 v 21:20 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jura
Nový Člen

Karma uživatele Jura - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Co takhle mlíko to není marihuana

Old Post 18-03-2008 v 16:33 PM
Jura je offline   Profil uživatele Jura   Find more posts by Jura   Foto galerie člena Jura   Click here to Send Jura a Private Message   Add Jura to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StrycekFido
Stálý Člen

Karma uživatele StrycekFido - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od Jura
Co takhle mlíko to není marihuana

jo ale co si myslis, ze te v tom mliku "odstreli"? to mliko? mas tam thc a jestli ho tam bude vic jak 1g, tak je to trestny ;-)

... žalud za žalud ...

Old Post 18-03-2008 v 17:23 PM
StrycekFido je offline   Profil uživatele StrycekFido   Find more posts by StrycekFido   Foto galerie člena StrycekFido   Click here to Send StrycekFido a Private Message   Add StrycekFido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Stručně řečeno nikde to legální samo osobje není a ani nebude.

Old Post 21-03-2008 v 09:08 AM
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Jsem stejného názoru jako Mr.MEN, podle mě by bylo užitečnější, kdyby někdo začal pracovat spíše na dekriminalizaci MJ. MJ by se státu nedařilo v našich podmínkách zdanit, tzn. že by z toho měl jak se lidově říká "hovno", myslím, že i té úrovně jako je v Holandsku (ikdyž se tam jen tak pěstovat nesmí) Česká Republika nemá v nejbližší době šanci dosáhnout. Byl jsem v Holandsku před dvěma lety a hlavní rozdíl mezi NL a ČR je ten, že u nás je strašný bordel (jsme přeci národ Švejka) a Češi se snaží vše nějakým způsobem ojebat. Základ je přístup státu a lidí.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 21-03-2008 v 10:56 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

KonopíJeLék.cz

Naposledy upravil Mr.MEN 22-03-2008 v 00:34 AM

Old Post 22-03-2008 v 00:08 AM
Dukarin
Stálý Člen

Karma uživatele Dukarin - 83% PěstitelskáKarma uživatele Dukarin - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

legalizaci ne-e ............ TOLERANCI !!!! 2 kyticky na byt a bude vse ok

Old Post 22-03-2008 v 15:34 PM
Dukarin je offline   Profil uživatele Dukarin   Find more posts by Dukarin   Foto galerie člena Dukarin   Click here to Send Dukarin a Private Message   Add Dukarin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Spíš dekriminalizaci ne.

Old Post 22-03-2008 v 18:00 PM
berrea
Stálý Člen

Karma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% PěstitelskáKarma uživatele berrea - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

já osobně bych byl pro dekriminalizaci všech omamných látek... to, že jsou trestné, nikomu neprospívá (kromě politiků a složek ministerstva vnitra) a mnoha lidem škodí... vim, že je to utopie, ale aspoň ta ganja, která byla kriminalizována jen a pouze kvůli lobbyngu amerických farmaceutických a alkoholových firem, by mohla být vynesena mimo ten okruh zakázaného... a věřim, že u ní se to tak do deseti let podaří

Old Post 04-04-2008 v 22:48 PM
berrea je offline   Profil uživatele berrea   Find more posts by berrea   Foto galerie člena berrea   Click here to Send berrea a Private Message   Add berrea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od GeorgeJung

no jestli mas skero, kde je 100% THC (to ses teda asi siroko daleko nejlepsi grower ), tak bych tomu i veril

100% THC nelze to už by nebyla rostlina žádný listy stonky nic jen THC a to nejde podle mě fyzikální limit obsahu THC který se někdy dosáhne ... je tak 60-70%

no i 3 kytky nejsou problém dáte to do 100L květináčů necháte to na růstu 4 měsíce pak květ a máte výnos nad kilo to už budou spíš stromky.

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Mno tos mi pomohl, ale já myslel podle nich. Tak že jestli budu mít 3 rostlinky konopí na zahradě dostanu pokutu ale kdyš to usuším a budu z toho mít 1500g tak mě zavřou Tak že to budu muset mít pořád ve vodě aby to neuschlo a vždycky si usušit jen 20g. Nevidím v tom žádnou logiku:.

Nevím jestli jsem zkouřenější já nebo oni....

Jinak asi přejdu na koku za tu bych řekl že mi nikdo nic neudělá protože většina lidí ani neví jak vypadá. Tak že aš někdy na ulici potkáte týpka z červenou drškou v opojení tak jsem to já.

taky sem uvažoval na kokou ale neroste tak rychle jako marihuana musel bys pěstit daleko dýl a nejde ti o koku ale o kokain s ni ne ? a ten uděláš z velkého množstvý listů takže žádné tři keříky ale 15-20 a pěstuj to rok a máš s toho nakonec koksu na pár šňupů

Old Post 09-04-2008 v 22:44 PM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás