Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Smlsly si na korenech a kytky vykazovaly vsechny druhy neduhu,od zivinoveho popaleni az po nedostatky ruznych stopovych prvku.
Jedu nft a kokos+perlit...hlina se nekonna.
30.dni rust+ pohreb.
Nevim co k tomu dodat,napoprve jsem to pekne zvoral.Kolisani ph,prehnojeni v zacatcich,nezjisteni skudce..atd.Doufam,ze druhe kolo bude trochu mene tragicke.Jmu se shanet novy material(nemate nekdo par live kousku?).
Fotky jasne dokazuji,ze nema smyslu pokracovat.Korenovy bal proste neni,tak neni co zachranovat.
Growu zdar.
ja mam taky nejaky podobny problem ... skusam davat stimulax aby sa korienky prebrali a prijimali viac zivin. moze to pomoct? lebo ja idem out a cital som, ze peroxid nici podne bakterie abo nieco take, tak ho tam nechcem moc srat.
a mozno by pomohol nejaky enzym...
Byla to asi pouze zacatecnicka chyba..nedodrzeni postupu pestovani v NFT..je v navodu jasne psano.."do nft systemu vklada pouze radne prokorenene grokostky"...a fotka u toho jasne ukazuje,jak to ma vypadat.
Ty kytky byly nedoziveny, furt si resil jak sou prehnojeny a pritom to bylo naopak utyral si je hladem.. znacej to i fialovy stonky a to jak postupne sli srat listy... priste se tak neboj, ja osobne davam hned na zacatek cerstvym klonum plnou davku
AH coz je ve vode z osmozy EC 1.0 a davaj to upln v klidu.....
Ohledne toho ze kostky maj bejt prokoreneny - urcite je to lepsi, ale kdykoliv sem sazel nft tak sem soupnul klony do kostek a rovnou supo do nft a nikdy jsem nemel problem...
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.